mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke #17

Med to lukkedage i skole og børnehave og en yderligere fridag til Peter som i tirsdags havde behov for lidt mere mor-tid, har det været en usædvanligt hyggelig og ikke-arbejdsom uge. Vi har spillet spil, bygget lego, været i skoven, bagt, grinet og danset til den store guldmedalje. (Der har selvfølgelig også været konflikter i ny og næ, men de har fyldt så uendeligt lidt, st det ikke er noget jeg vil kede jer med). Det har føltes sådan lidt henad sommerferie, som jeg – efter at vi faktisk også i denne uge har bestilt opholdet på et par forskellige campingpladser i Europa – nu bare glæder mig endnu mere til!

Ugens højdepunkt var den netop overståede børnefødselsdag! Det er så sjældent at vi kan få samlet familien, så at det lykkedes i dag – og at vi ovenikøbet havde en del af vores vennefamilie med også, var kun et kæmpe plus. Vi havde gjort det så nemt som muligt, med pizzasnegle, gnavegrønt, hotdogs (med Ikeas veggiepølser til de ikke-kødspisende af os) og min idiotsikre talkage ud af verdens helt seriøst bedste brownie. Det var hyggeligt og rart og en virkelig god afslutning på ugen.

Jeg smilede mest da jeg endelig fik overtalt Jens til at han skulle klippe sig lange hår af. Efter utallige luseopslag i skole og frit – og et par omgang med skidtet herhjemme også – havde vi (de voksne, altså) besluttet at gå all in på at overtale ham til at lade lokkerne falde. Som de altså gjorde i tirsdags, dagen efter han fyldte otte, hvor han pludselig fik et smil om læberne og bad om at få det gjort nu, da jeg spurgte om ikke han snart ville klippes. Det bedste ved det hele? Han har selv kæmpe optur over sit nye hår!

Ugens lavpunkt var da Martha sked på gulvet, lige midt i pizzasneglebagningen i aftes.

Det gode ved det var at det lugtede så fælt, at jeg opdagede det med det samme, så det ikke nåede at “trænge ned i gulvet”. (Det ved jeg ikke om lort kan, men jeg forestiller mig at sådan noget trægulv alligevel godt kan sige lidt både farve og lugt til sig, hvis man lader det være for længe).

Jeg har haft det bedst med at iføre mig masser af smykker! Jeg købte forleden er par nye, store ringe, som jeg har skambrugt lige siden. Mange ringe er sejt, synes jeg.

Det bedste jeg har spist må simpelthen være de hjemmelavede hotdogs vi kørte ned til børnefødselsdagen i dag. Efter at have smagt Ikeas veggie-hotdog besluttede jeg at købe nogle af deres plantepølser (som rent faktisk er lavet på planter, frem for på soya, hurra!) med hjem og det gør dem altså kun bedre at få selskab af lidt hjemmesyltede grøntsager og en god, kras sennep <3 Pølserne smager godt nok ikke helt som grisepølser, men i en hotdog er de ski’e gode! (Men jeg er også en sucker for hot-dogs. Det ved I, hvis I har læst mine bøger).

Det bedste jeg har hørt må være podcasten “farvel for evigt”. Jøsses for en tåreperser. Jeg ved selvfølgelig ikke om den er sådan for alle, fordi jeg faktisk kender Matilde, hvis historie den handler om, en lille smule. Men jeg tror det faktisk. Om ikke andet så kan jeg anbefale at man ikke hører den, når man render rundt i Lyngby Storcenter og køber ind til børnefødselsdag og middagsselskaber. (Ja, det var mig der tudede i søstrene grene, hvis nogen skulle have set mig. Jeg var ikke ked af det, jeg hørte bare podcast).

I næste uge ser jeg frem til først og fremmest at skulle fejre Peters fødselsdag i morgen, hvor han fylder fem. Det bliver noget med en hulens masse gaver og en fondantbeklædt bradepandekage, som jeg går igang med at lave liiiiige om lidt… Og så glæder jeg mig til at lære nogle nye mennesker at kende, i forbindelse med de tv-optagelser jeg skal bruge det meste af ugen på at lave. (Okay, jeg er også lidt nervøst-spændt på det sidste, men jeg satser på at det bliver drønhyggeligt!).

Rigtig god ny uge til jer ❤️

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Det er altid hyggeligt at sidde og læse din ‘Tid til eftertanke’ 😊👍
    Jeg var slet ikke klar over at de solgte plantepølserne separat. Troede kun at man kunne købe dem i hotdog’en. I mandags var jeg iøvrigt i jysk, der ligger lige ved siden af ikea(Aarhus) og skulle egentlig hjem og spise rester, men da jeg jo havde set din story, hvor du anbefalede dem plantebaserede hotdog 🌭 kiggede jeg hurtigt på uret for at se om jeg overhovedet ville kunne nå at købe den og samtidig nå bussen hjem(Den går ikke særlig tit, så SKULLE nå den) og det kunne jeg godt, hvis jeg var hurtig. Så mig hurtigt ind i ikea, hurtigt købe en hotdog og hurtigt ud igen. Og så galt det ellers om at gå hurtigt op mod busstoppestedet. På vejen derop ærgrede jeg mig over at jeg købte to stk, for den var faktisk ret god 😋 så tak for anbefalingen. Den kommer jeg helt sikkert til at købe igen og også pølserne separat 👍

    1. Ejjjj, det glæder mig at læse – både at du nyder mine eftertanke-indlæg og at du (også) er vild med de der veggie-hottere! 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven