mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Festivalstemning – helst sammen med jer!

Jeg har ikke været på festival siden sommeren inden jeg blev gravid med Jens. Ikke rigtigt, med overnatning i telt og sådan, i hvert fald. Faktisk har jeg kun været på festival ganske få gange i mit liv og alligevel har jeg altid set mig selv som “festivaltypen”. De gange jeg trods alt har stået stolt med et partoutarmbånd på foran mit håbløse iglo-telt, har jeg nemlig elsket hvert sekund. (Hvert sekund udover dem jeg brugte på toilettet, for hold kæft, hvor kan sådan nogle blive klamme i løbet af fire dages festival!).

At være på et sted, hvor alle har fri, alle synes at være glade, hvor der er kolde øl og lunkne burgere i massevis, og selvfølgelig masser af god musik til et hav af folk der både synger, danser og klapper i takt, er noget af det bedste jeg kan komme i tanker om.

Derfor er jeg selvfølgelig ovenud lykkelig for at jeg i år har fået overtalt Simon til også at synes at en tur på festival lyder som en god idé, at bruge én af vores børnefri uger på. (Til trods for at Simon, i modsætning til mig, absolut ikke anser sig selv som en festivaltype ;-)) Egentlig ville vi allerhelst have været til Musik i Lejet, som jeg har sukket langt og dybt efter de seneste par år, men fordi vi først fik ideen for en måneds tid siden, var der selvfølgelig ingen billetter at få. Så vi googlede og fandt i stedet frem til Samsø Festival, som ligger præcis samtidig med Musik i Lejet – bare på Samsø, vel at mærke. En, så vidt jeg kan forstå, mellemstor festival med masser af gode, veletablerede danske musiknavne, som jeg sådan glæder mig til at se. Danmarks hyggeligste festival, påstår de selv.

Hverken Simon eller jeg har nogensinde været på Samsø Festival før, så vi ved ikke så meget om hvad vi kan forvente. Samtidig så kender vi heller ikke så frygteligt mange der skal derover (fordi de fleste vi kender som tager på festival i dén uge, tager til Musik i Lejet), men jeg tror det bliver pissefedt alligevel.

Særligt fordi jeg, efter lidt søgen rundt inde på Samsø Festivals hjemmeside, faldt over noget der hedder “Terrassen” som angiveligt er et sted, der skulle have ekstra-ordinært god udsigt til den store scene. Der er plads til 20 personer på terrassen og man kan booke den for én koncert ad gangen, under hvilken man så ovenikøbet får gratis fadøl ad libitum. Som jeg, som nogle af jer nok allerede har regnet ud, altså har gjort! Der var lige akkurat ledigt til festivalens allerførste koncert onsdag aften, så jeg har simpelthen booket terrassen på Samsø Festival til åbningskoncerten med Michael Learns to Rock. Og fordi jeg ikke kender et øje, så har jeg oveni hatten besluttet at gøre det til et blogevent. Ikke for andre bloggere, men for nogle af jer, der følger mig, som også skal på Samsø Festival. Jeg synes ofte det føles lidt uretfærdigt at vi bloggere ofte bliver inviterede til alle mulige VIP-agtige oplevelser, så nu tænker jeg, at det må være jeres tur til at få en VIP-oplevelse sammen med mig.

Jeg kommer til at udlodde pladserne efter først-til-mølle-princippet og det kommer altså til at foregå ovre på min instagramprofil @canabuttenschon, hvor jeg i løbet af i dag eller i morgen vil lave en story, i hvilken jeg udlodder pladserne til dem, der kommer først.

Så altså, hvis nu at DU gerne vil have adgang til terrassen på Samsø Festival når MLTR åbner ballet, med fri fadøl og krammere ad libitum, så hold skarpt øje på instagram de næste par dage. JEG GLÆDER MIG!


(For god ordens skyld vil jeg gerne påpege, at jeg naturligvis selv har betalt for både festivalbillet og terrassen. Der er ingen spons her, så havde det naturligvis stået øverst, som altid når jeg laver dén slags). 

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Nordals festival har koncepter “bældebord”, ja gir vel sig selv – betal for bordet under en koncert og drik al den øl du kan 😉 overvej den til næste år..

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven