mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Tid til eftertanke #16

Det har været en lidt underlig uge, synes jeg. Efterårsagtig både i vejr og følelse. Det sidste måske primært fordi jeg har brugt rigtigt mange timer på at rette min bog til, efter den er kommet retur fuld af konstruktive kommentarer fra min redaktør. Det føles i hvert fald lidt efterårsagtigt sådan at forputte mig i dyb koncentration med computeren i skødet og utallige kopper kaffe omkring mig.

Alligevel har jeg forsøgt også at komme lidt krydderi ind i ugens løb og selvom det måske ikke virker som der er sket så meget, så synes jeg faktisk at det har været en rigtigt god uge 🙂 Lidt har jo også sin ret, ikke sandt?

Ugens højdepunkt var da jeg i et spontant øjeblik fandt den fineste sovesofa – til næsten ingen penge – på DBA. Fordi den var så billig, frygtede jeg faktisk at billederne ville snyde den pænere end den var, men tilfældet viste sig simpelthen at være aldeles modsat. Den er fuldstændigt som ny, så jeg føler mig som verdens bedste krejler for at have fundet og købt den, ha ha! Som en bonus, så var dem der solgte den helt vildt søde, snakkesaglige og hjælpsomme med at bære sengen ud i bilen og det hele. Det var altså genbrug i sin allerfineste form – og det bliver bedre endnu, men det kan du læse mere om i ugens lavpunkt om lidt 😉

Jeg smilede mest da Simon og jeg trykkede “bestil” på billetter til Samsø Festival. Ingen af os har været der før, men én gang skal jo være den første og det bliver altså i år. Vi havde oprindeligt snakket om at tage til Roskilde Festival, men hvis jeg skal være ærlig, så kan jeg ikke helt overskue det (slet ikke når de også falder sammen med vigtige ringriderfester i Sønderjylland). Af de festivaller der ligger i dén periode hvor vi har mulighed for at tage afsted, virkede Samsø Festival som det mest oplagte valg – særligt fordi jeg bilder mig ind, at der formentlig også er rart at være, selv på de dage hvor vi måske bliver trætte af festivallivet. Ovenikøbet går jeg og pønser på om jeg i forbindelse med festivalen skulle smide et lillebitte (megasejt) event for nogle af jer, men det er altså indtil videre i projektfasen. I første omgang må der bare gerne være høj sol i uge 29, tak – og så skal jeg nok holde jer opdaterede på eventplanerne.

Ugens lavpunkt var da det viste sig, at den gave jeg havde bestilt til Jens’ fødselsdag ikke kunne nå at blive leveret, førend fødselsdagen var passeret. Det var den gave han har ønsket sig allermest, så at det skulle gå i vasken på grund af noget levering kunne jeg næsten ikke overskue. #lort

Det gode ved det var, at Jens højeste ønske var en sovesofa (!) og at jeg i stedet endte med at finde den fine, brugte sag jeg nævnte før, som altså endte med at blive ugens absolutte højdepunkt. Lidt fordi jeg følte mig som en god krejler (og sparede en masse penge), men mest fordi den store gave til min førstefødte alligevel kom i hus! Han bliver så glad.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig den frakke jeg købte i Sønderborg forrige gang jeg var der (som jeg har på, på billedet i toppen af indlægget). Jeg var på osetur med min ældste niece og faldt så over den inde i Sønderborg smarteste tøjforretning, Jim P, hvor den talte til mig fra en bøjlestang allerbagerst i butikken. Den er uden sammenligning det blødeste stykke tøj jeg nogensinde har ejet og selvom jeg da gerne havde haft solskin og 20 grader i maj, så er jeg nu alligevel glad nok for at vejret stadig tillader mig at bruge den i ny og næ, uden at gå til i varme.

Det bedste jeg har spist er uden tvivl raviolien på Mamma’s, som jeg spiste sammen med en veninde i torsdags. Vi var inviteret derind (hvorfor dette er at betragte som reklame) og betalte således ikke for maden, men jeg nåede lige at se regningen, som ellers havde lydt på 490.- for to forretter, to hovedretter og to sodavand. Det havde jeg altså gladeligt betalt selv også! 😀

Det bedste jeg har set eller hørt i den forgange uge må simpelthen være Jasmins nye sang, the one you’re looking for. Især den live-version jeg lige akkurat nåede at høre da hun holdt release-koncert var en fantastisk lytteoplevelse. Jeg elsker når man gør velproducerede dansenumre akkustiske. Og når det så ovenikøbet er med en så overdrevet dygtig sangerinde som Jasmin ved mikrofonen (seriøst, den dame synger for vildt!), så spiller det max. Jeg fik lyst til at danse sensuelt, synge med, elske og til at smile, ikke mindst. I kan høre den originale version af sangen HER, hvis I har lyst.

I denne uge ser jeg frem til at fejre mine børns fødselsdage. Jens fylder otte år i dag (!!) og Peter fylder fem om en uge, så vi slår familiefejringen sammen og holder børnefødselsdag på søndag. Dét glæder jeg mig til.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Så fin en uge og glæder mig til bogen 🙂
    Stort tillykke med børnenes fødselsdage og så fine gaver du fik i hus 🙂

  2. Husk at booke færge + overnatning på Samsø nu, der bliver lynhurtigt udsolgt alle de gode steder. Og, hvis I har lyst til god mad imens i er på øen kan ilse made og madsnedkeriet varmt anbefales, i hver sin enden af genre og pris.
    God tur når I kommer så langt, jeg giver en High-five hvis jeg ser jer.
    KH fra Samsø 🏝

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven