mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke #14

“Der er jo ikke sket en skid” tænkte jeg, da jeg satte mig for at skrive nærværende indlæg. Det har nemlig været en usædvanligt stillesiddende uge, hvor det nærmest kommer som en overraskelse for mig, at jeg ikke har fået tryksår på ballerne af at have siddet så meget ned. Og lige akkurat derfor er de her indlæg så fede, for da først jeg kom igang med at skrive, viste det sig hurtigt, at der var masser af dejlige ting at huske på fra den forgange uge.

Ugens højdepunkt har uden tvivl været, at jeg langt om længe har fået skrevet så meget på min kommende bog, at jeg kan aflevere den til første gennemlæsning hos min redaktør first thing mandag morgen. Bogen er den tredje – og sidste – i rækken af bøger, som centrerer sig om alt det der sker i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel. Bøgerne er kommet sådan lidt i omvendt rækkefølge og således kommer altså kronen på værket, bogen om selve fødslen, til efteråret. Og den er blevet så god! Jeg tror nærmest at den er blevet en lille favorit for mig og jeg kan næsten ikke vente med at vise den til verden.

Jeg smilede mest da min søde veninde Cecilie fra Sneglcille.dk sendte mig blomster i fredags, hvor jeg sad i den allersidste slutspurt. Okay, jeg smilede måske mere, da det gik op for mig at jeg rent faktisk har skrevet endnu en bog, men blomsterne og tanken bag, gjorde mig meget, meget glad.

Ugens lavpunkt var da det gik op for mig at min ellers højtelskede tøj-damper er stået af. En halv time inden vi skulle afsted til konfirmation.

Det gode ved det var at jeg så har en god (okay, og lidt irriterende, men nu forsøger vi lige at holde fast i det gode ved situationen) undskyldning for at opgradere til en nyere model. Er det mon anti- eller feministisk at købe sig en ny damper på mors dag?

Jeg har haft det bedst med at iføre mig sminke! Efter fem dage hvor jeg så absolut har lignet min mest tarvelige udgave af mig selv, fordi jeg har været så bogfokuseret, var det vidunderligt at tage sminke på og på et øjeblik føle mig en lille smule smuk. Det gør mig altså til et lidt mere overskudsagtigt menneske. Som jeg opdagede, da jeg på en tankstation præsterede at flirte med to (kvindelige) medarbejdere og tre (mandlige) kunder i kaffekøen. I ved, bare for at gøre dagen lidt sødere.

Det bedste jeg har spist var noget så simpelt som en guacamole. Vi fik den på Llama, hvor alle andre retter i øvrigt også smagte fortræffeligt. Der er i min bog bare ikke meget der slår en god guacamole.

Det bedste jeg har set, har vist været noget med politik. Jeg har de seneste mange år stemt på Enhedslisten (og et enkelt år på SF, fordi de havde en kandidat som hed noget så smukt som Charlie Stjerneklar). Det har jeg gjort uden at tænke over så meget andet, end at jeg elsker deres menneske- og verdenssyn, som jeg altid har set som en god pendant til de øvrige partiers lidt mere (eller, for nogens vedkommende, meget mere) kyniske tilgang. I år har jeg dog besluttet at jeg vil være helt åben for at lade andre partier imponere mig, for det kunne jo være at der var nogen, der passede endnu bedre til mig og mine holdninger.

I næste uge ser jeg frem til ikke at skulle bruge så meget som ét minut på at skrive bøger! Og så glæder jeg mig helt vildt meget til at skulle til min ældste nieces konfirmation i Sønderjylland. Jeg savner min familie ekstra-meget for tiden, så det bliver virkelig dejligt med et par dage “hjemme”.


Ps. Indtil videre går det ikke synderligt godt for de andre partier med at flytte på min stemme, kan jeg godt afsløre. Men der er jo stadig længe til at krydset skal sættes, så jeg siger ikke noget endegyldigt endnu. Og ja, jeg ved godt at Enhedslistens politik, hvis den skulle gennemføres i det omfang jeg drømmer om, ville kræve (ret store) skattestigninger, men det ville jeg ikke have noget imod. Særligt ikke hvis de blev ledsaget af øgede afgifter på nogle af alle de ting der udleder mest CO2; flytransport og kød af drøvtyggere, for eksempel. 

Pps. I må meget gerne svare på det der med damperen. Det er et helt reelt spørgsmål, som min egen hjerne åbenbart ikke kan give mig et særligt godt svar på.

Skriv din kommentar

Kommentarer (18)

 1. Hvis du vil have en damper – så skal du købe en damper. Det var straks værre, hvis du spurgte Simon, om du måtte… You go girl!

  1. HEP! Jeg købte én – endda på tilbud, så der også blev råd til et smykke ved siden af 😀

  1. Ha ha, jeg ved ikke om jeg kommer til at skrive et helt indlæg om en damper, men altså, jeg var glad for den gamle, som var fra philips og nu har jeg faktisk bare købt den billigste jeg kunne finde, fordi jeg tror at de kan nogenlunde det samme 😀 (Jeg fandt én til bare 169.- hos Power) 😀

   1. Øhhh. Damper? Jeg stemmer alvorlig talt også for indlæg. Magter ikke at stryge og køber derfor kun tøj, som ikke skal stryges. Troede de kostede en milliard trilliard og var umulige at bruge. Har jeg nu en stor del af mit voksenliv gået uden om en stor mængde tøj helt uden grund…?

 2. Køb, køb, køb! Det er ligemeget hvilken dag det er-en damper er uundværlig! Og forresten glædelig mors dag top fantastiske mor!!!

 3. Jeg har seriøst lige fået en damper i mors dags gave, og jeg blev mega glad, har ønsket mig en så længe😱

  1. Ha ha, tak! Det føles nu ikke så sejt, men bare meget naturligt 🙂 Og hey – jeg synes faktisk at de radikale gør det ret godt i denne her valgkamp, indtil videre i hvert fald 🙂 Ikke at jeg forventer at stemme på dem, men jeg ville bare lige give lidt props!

 4. Kæmpe high-five for, at du er åben omkring, hvad du stemmer!
  Jeg har næsten altid (ja okay, altid og altid, jeg er kun 28, så jeg har ikke stemt så mange gange) stemt Radikalt, men med den højredrejning samfundet har taget, har jeg simpelthen taget en venstredrejning og overvejer derfor at stemme på Enhedslisten eller Alternativet til de kommende valg.

  1. Tak! Åh ja, den forpulede højredrejning. Det er simpelthen så trist! Det er formentlig også dén der fast holder mig helt ude på venstrefløjen, selvom jeg som selvstændigt erhvervsdrivende (og topskatsbetaler) selvklart har væsentligt mere personlig interesse i at kigge mod fx de radikale…

   1. Enig! Burde nok også stemme mere borgerligt hvis man kigger på min lønseddel, men for mig er der bare så mange punkter der er vigtigere end penge! Selv er jeg efter lidt flakken landet på SF – der føler jeg mig hjemme 😊

 5. Køb damperen, hjemme hos os har vi en Philips med stativ og den er guld værd. Min mand elsker den og jeg elsker at han gider dampe mit tøj😂 sjovt du nævner Charlie, læste HD sammen med ham og han er bestemt en stemme værd. Selv stemmer jeg liberal alliance og har taget div. Test og score hver gang højest hos liberal alliance så jeg må være landet på rette hylde.

  1. Nej hvor sjovt at du kender Charlie Stjerneklar, ha ha! Seriøst, han har det smukkeste navn i verden, jo! Og ja, det lyder da som om du er landet helt på rette hylde med Liberal Alliance 🙂 Jeg er på nogle punkter faktisk også enig med dem, imens jeg på andre lander temmeligt langt fra 😀

 6. Jamen så fik du da mig til at bestille en damper – har længe ønsket mig en, men synes de er for dyre – indtil jeg læste dette indlæg. TAK – jeg håber den er god, for er så træt af at skulle pakke stryge jern frem og tilbage 🙁

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven