mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Annonce

Som et strejf af Italien

Selvom det kun er knap tre uger siden vi kom hjem fra vores seneste tur til Italien, så savner jeg det allerede. Ferien, selvfølgelig. Men også bare Italien for den afslappede kultur, hvor man lige har tid til at sludre lidt henne hos købmanden, hvor familierne mødes i flokke på torvet under skumringens tid og hvor kvalitetstid derfor synes som en metervare. I direkte opposition til hvordan jeg ofte oplever det herhjemme.

Okay, jeg er selvfølgelig klar over, at jeg er totalt farvet af, at jeg har holdt ferie, de gange jeg har været i Italien og at virkeligheden dernede selvfølgelig også nogle gange betyder både travle og trætte børnefamilier på lige fod med min egen. Selvfølgelig.

Men dét gør ingen forskel for min egen lille drøm om at leve lidt mere italiensk! Jeg gad virkelig godt at være lidt mere italiensk mama. Med lidt mere ro maven om, at ting tager tid og at vi nok skal nå det hele, hvis bare vi sætter lidt større krav til kvalitet og dropper alt det unødvendige. Det tror jeg nemlig er én af grundstenene bag den italienske kultur – at der ikke bliver givet unødig plads til at muligt skrammel, som ikke har nogen steder hjemme. Der er lidt mere no bull-shit, kunne man næsten sige. Og dét kan jeg altså ret godt lide!

Måske er det også derfor at jeg så hurtigt er blevet glad for skønhedsprodukterne fra det italienske brand N.A.E., som for nogle få måneder siden bragede ind på det danske marked. Der er ikke så meget bull-shit med dem. Alle produkterne, som har et minimum af 97% naturlige ingredienser, er alle veganske og certificerede økologiske og så er nogle af beholderne faktisk lavet ud af 100% genanvendt plast (det man kalder PET), imens andre er lavet af plantebaserede materialer. Hep!

Jeg fik øjnene op for brandet, da jeg for nogle måneder siden var med til deres vistnok allerførste pressefremvisning her i Danmark. Det var simpelthen ét af de fineste og mest gennemførte arrangementer jeg længe har været til, hvor de gode mennesker bag virkelig havde formået at skabe den perfekte italienske stemning. De fortalte selvfølgelig en hel masse godt om produkterne undervejs, men dét der faktisk endte med at overbevise mig om at jeg ville prøve produkterne derhjemme, var prisen! Høj kvalitet uden at blive ruineret er noget jeg kan forstå og hvis du har det på samme måde som mig, vil jeg helt klart anbefale dig at tjekke N.A.E. ud.

Du kan købe produkterne på nemlig.com (HER) og fysisk i Bilka, Føtex og Kvickly.

Hjemme hos os bruger vi primært den serie, der hedder Freschezza, som dufter mildt af timian og rosmarin. Du ved, italiensk.

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

 1. Hej Cana

  Jeg kan ikke lige finde dit opslag med damperen fra Power? Hvad er din anmeldelse af den?

  1. Hej Jill,
   Altså nu har jeg kun prøvet den én gang indtil videre, så mit grundlag for en anmeldelse er lidt tyndt. Men jeg synes fen er ok – og ikke mere end det. Den er mindre effektiv end min gamle fra Philips (som også kan fås hos power, i øvrigt) og bruger mere vand. Så en anden gang ville jeg nok bruge de 500.- ekstra og købe en anden 🙂

 2. Hej Cana.

  Jeg så dig lige hyggeligt gå en tur nede ved Brunsnæs. Jeg var lige ved at springe ud og give dig en krammer og sige ‘hej’, for det var næsten som at se god veninde 😄😄😄 Men jeg tog mig i det og kørte videre 😊 Håber du får en god weekend i det sønderjyske.

  Amalie

  1. Ejjjj hvor hyggeligt! Jeg er jo faktisk vokset op i Brunsnæs – i hvert fald i en del år af min barndom. Og altså – hvis du havde krammet, havde jeg selvfølgelig krammet igen!
   God dag 🙂

   1. Ja, jeg ved godt du er vokset op der. Derfor begyndte jeg at følge dig dengang for maaaaange år siden, da du var ‘mortilto’. ☺️ Fordi jeg synes det var så pudsigt, at du havde boet så tæt på mig.. Jeg er selv vokset op i Iller, mine forældre bor stadig på den Gamle skole, det store røde hus på vej ned mod Brunsnæs 😄😄
    Mon ikke du var blevet lidt overrasket, hvis jeg bare sådan var hoppet ud af bilen og havde opført mig som om vi kendte hinanden? 🤔😂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven