mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Annonce

Oslo Skin Lab – den endelige dom

Det har ikke været nogen hemmelighed at jeg så absolut har haft mine tvivl om, hvorvidt The Solution fra Oslo Skin Lab gør nogen positiv forskel for min hud eller ej. Som jeg skrev for en måneds tid siden, så havde jeg på daværende tidspunkt endnu ikke rigtigt bemærket den store effekt, MEN DET HAR JEG NU!

The Solution er et smagsneutralt kollagenpulver som du enten kan drikke eller spise sammen med lige dét du har lyst til. Produktet modvirker hudens aldringsproces og har altså til formål at reducere linjer og rynker.

Min hud har fået en helt anden elasticitet end tidligere, den føles ligesom blødere og mere ferskenagtig. Dewy, tror jeg man siger på engelsk. Sådan lidt som jeg forestiller mig en trampolin får det, når fjedrene lige får en opstrammer, efter en lang vinters frostvejrspause. Det er stadig den samme dug, med de samme pletter og små revner hist og pist, men den er blevet strammet op og gjort sommerklar. Sådan har jeg det også med min hud. Jeg har stadig mine rynker i panden og linjer rundt om øjnene, men jeg synes helt klart at jeg ser sundere og mere frisk ud i huden i dag, end jeg gjorde for både fire og otte uger siden.

Om Oslo Skin Lab også gør en forskel for dig, kan selvfølgelig være en vanskelig opgave for mig at vurdere, men som jeg også skrev sidst, så viser undersøgelser altså at den man i gennemsnit får en reduktion af rynkedybden på 20%, allerede indenfor 8 uger. Hvis man er i målgruppen, vel at mærke.

Det er nemlig heller ikke nogen hemmelighed, at jeg altså ligger i den lave ende af målgruppen, fordi det først er omkring 30-års-alderen at vores naturlige produktion af kollagen begynder at falde. Men, men, men når jeg allerede nu, mærker og ser en tydelig forandring i min hud, så tænker jeg altså at jeg fortsætter lidt endnu – om ikke andet, så bare for at forebygge den proces jeg er temmeligt sikker på at naturen har i sinde for mig.

Hvis du har fået lyst til også at prøve The Solution fra Oslo Skin Lab, så har jeg natullervis sørget for at du kan få lov til at gøre det med en solid rabat. Hvis du klikker dig ind via mit link lige HER, så får du automatisk 50% på første pakke på medlemskab – og derefter så får du fast 30% på alle fremtidige pakker via dit medlemsskab. 

 Som for det meste med dén slags, så er der selvfølgelig ingen ekstra gebyrer, og ingen bindingsperiode, således du altså til enhver tid kan opsige dit medlemsskab, såfremt du skulle have lyst til det 🙂  

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Lyder fantastisk! Har du kunnet se forskel på pigmentforandringer (selvom det ikke helt er højsæson for dem endnu) eller er det udelukkende linjer og smidighed?

  2. Jeg ville så gerne prøve det, men det er rigtig ærgeligt at de ikke sender til udlandet. Hmm, må håbe at de på et tidspunkt ændrer mening.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven