mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Annonce

Kaffelyst, soldaterkammerater og streamingkærlighed

Hvis man lige ser bort fra at jeg altid – som i, altid! – får lyst til kaffe, når jeg ser George Clooney, så skal jeg da ikke være sen til at indrømme, at jeg ikke ligefrem hader at følge med, når han ruller ind over skærmen 😉 Og okay, det med kaffen kan jeg sådan set også ret nemt tilgive, eftersom jeg nu engang alligevel oftest befinder mig derhjemme, hvor kaffen trods alt er rimeligt ukompliceret at komme til, når jeg ser fjernsyn. Man kan måske ligefrem vove den påstand, at jeg nærmest altid godt lige kan klare et stykke med George Clooney.

Og nu er han tilbage! Endda sin helt egen tv-serie, Catch-22, hvor han både er skuespiller, producent og instruktør. Serien udkommer lige akkurat i dag og kan udelukkende ses på C-more, som jeg i dén anledning har fået lov til at give jer 5 ugers gratis streaming til, hvis bare I melder jer til via mit link HER. (Yay!)

Serien kommer i seks afsnit og som nogle af jer måske opsnappede på instagram, så fik jeg i torsdags lov til at se det første afsnit, da C-more havde inviteret til intet mindre end verdenspremiere.

 

 

 

Nu har jeg selvfølgelig kun set det ene afsnit indtil videre, men jeg har da opsnappet at den foregår under anden verdenskrig, hvor man får lov til at komme tæt på livet som soldat i US Air Force. Et liv, som i hvert fald for hovedpersonen og så vidt som jeg har set indtil nu, er fyldt med dilemmaer og svære beslutninger.

Han virker som en super sympatisk fyr, som på én eller anden måde er i ret stor opposition til hvordan mit billede af soldater i krig normalt ser ud og jeg er derfor blevet helt vildt nysgerrig efter at se hvor det hele bærer henad i løbet af de kommende uger, hvor afsnittene bliver frigivet.

Uanset om du er med mig eller ej på denne her serie, så skal det selvfølgelig stå dig frit for at gøre brug af de fem ugers gratis streaming du får via linket HER. Du kunne jo for eksempel se alle otte Harry Potter Film, Game of Thrones, Sommeren ‘92, Grusomme Mig 3, eller – hvis vi skal bevæge os lidt mere over i mine personlige favoritter – Mens vi Lever, Get Out og Bad Moms 2. Det er helt op til dig hvad du gerne vil se – det er jo det der er det fede ved streaming 😉

God fornøjelse!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven