mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Annonce

Uden så meget fikumdik

Jeg sidder hjemme på gulvtæppet foran min sofa og nyder stilheden endnu engang. Siden jeg vågnede på mit hotelværelse i morges, har jeg haft lyst til at suge stilheden til mig. I modsætning til hvordan mit liv har set ud på det seneste var der så uendeligt stille. Det gav min hjerne et øjebliks ro til at tænke og til at glædes. Bare over at være til. Og over, i næste uge, at vågne op på nogenlunde samme måde som jeg gjorde det i dag – bare omgivet af dem jeg elsker allermest. Vi skal nemlig – endnu engang – ud at rejse med Eliza was here. Vi skal for første gang (med Eliza) til Italien og jeg glæder mig til at se om det kan leve op til mine gode erfaringer fra Spanien.

Egentlig er jeg ret let at stille tilfreds når jeg rejser, så længe forholdene er nogenlunde ordentlige og jeg har gode mennesker omkring mig, men der er bare noget særligt over de rejser jeg har været på med Eliza was here. De påstår at de kender alle de ukendte perler og altså, de to gange jeg har rejst med dem tidligere (én sponsoreret tur og én jeg betalte selv), har det holdt hundrede procent stik. Vi har boet på bittesmå hoteller og en enkelt privat villa og det har virkelig været vidunderligt at være på så “autentisk” ferie. (Uden at man bliver komplet ruineret, vel at mærke). En ferie, hvor roen i særdeleshed har gode vilkår for at komme i højsædet, fordi der ikke er så meget lir og fikumdik til at forstyrre. Der er ingen børneklubber eller entusiastiske guider, men til gengæld er der ro, tid til nærvær, lækre værelser, pools og omgivelser. Altså – i hvert fald dér hvor vi har været indtil nu.


Læs om mine tidligere rejser med Eliza was here (hvor der selvfølgelig er links til hotellerne) HER og HER


Vi skal som sagt til Italien denne gang og selvom det næppe bliver sådan rigtigt sommer-varmt, så glæder jeg mig altså til at komme ned og gå i lange kjoler og korte ærmer for et par dage. Til uno i solen og is i skyggen, til lange gåture og en god bog ved poolen og masser af tid til børn, kæreste og alt dét vi har sammen.

Vi starter ud med et par dage på Podere Tina, som er en familieejet landejendom i grænselandet omkring Lazio, Toscana og Umbrien. Her er ganske få lejligheder (med plads til ialt 18 gæster), en fælles pool og den smukkeste, bakkede udsigt jeg længe har set. På billederne er der ikke andre huse at spotte i miles omkreds og jeg forestiller mig, at det er sådan et dejligt og roligt sted, hvor man kan komme helt ned i gear.

Sidenhen kører vi en lille time sydpå, ned til La Riserva Montebello, som altså skulle have en lille smule mere action på programmet, med flere forskellige aktivitetsmuligheder som hesteridning, volleyball, tennis og bueskydning. Jeg tænker, at det bliver virkeligt godt at få lidt luft under vingerne i de sidste dage på ferien, hvor jeg forestiller mig at særligt børnene ellers kunne komme til at kede sig en lille smule.

Ak ja, jeg ved jo endnu ikke så meget om hvad vi kan forvente, men åh hvor satser jeg bare kæmpestort på, at det bliver helt vildt dejligt!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven