mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Tid til eftertanke #9

Skal vi ikke bare lige få det ud af verden og konstatere, at det dog er fuldkommen vidunderligt at foråret endelig er kommet? Mit humør har haft det ret så lækkert hele ugen og selvom jeg egentlig gerne ville skyde skylden på både børn, kæreste og hundehvalp som allesammen har brillieret ved at være mega søde (som sædvanligt), så mistænker jeg, at det primært skyldes at solen langt om længe har formået at give regnen kamp til stregen. (Ja, så banal er jeg altså). Samtidig har det været en uge uden alt for mange planer, akkurat sådan som jeg i forrige uge ønskede mig det, så hvis vi nu lige ser bort fra ugens nedtur (og et par af dens lillebrødre) så har det altså været en kæmpe optursuge her hos mig.

Ugens højdepunkt var uden tvivl da vi for alvor fik skudt kolonihavesæsonen igang, med skumfiduser over bål. Desværre havde vi fået købt sådan nogle ekstrastore fiduser, så det blev en hurtig omgang med bare én per person, men vi gjorde det og det var edderhyggeligt!

Jeg smilede allermest den eftermiddag jeg fik lokket både kæreste, børn og hund med på vores lokale Letz Sushi hernede i Nordhavn. De har sådan en fin udendørsservering helt ned til vandet, hvor man gerne må have hunde med (når bare de kan opføre sig pænt, selvfølgelig) og jeg mistænker altså, at det bliver en klar favorit det næste halve års tid. I hvert fald hvis vejret har tænkt sig at fortsætte den gode stime. Jeg mener – sushi, familie, hund, havnepromenade og et glas kølig hvidvin i solen? Det bliver et kæmpe ja tak herfra.

Lavpunktet var da jeg spottede lus på én af drengene. Suk, mand. Jeg tænker, at det er enormt irriterende for alle at finde lus derhjemme, men når man så er beriget med børn med både tykt, langt og velkrøllet hår, så er jeg temmeligt overbevist om, at det er en lille smule værre. En kæmning tager jo let helt op imod en time… Jøsses, for et projekt altså!

Det gode ved det var at det i det mindste ikke var børneorm. Dét er trods alt værre end lus, uanset hvor langt, tykt eller krøllet håret så end er.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig t-shirts! Tænk, at det er ved at være dén tid på året. Jahuuuu!

Det bedste jeg har spist må være de sunde vafler jeg lavede til morgenmad i morges. Jeg serverede dem med vanilleskyr og jordbær – og jeg lyver ikke, når jeg siger, at det smagte af ægte dessert! I ved, sådan lidt som noget der burde være en smagsvariant, når man spiser gammeldags is. I’m telling you – det var lækkert!

Jeg har hørt Mads og Monopolet lørdag formiddag, imens drengene hoppede på trampolin, og Simon og jeg lagde nyt tag på min lille tilbygning i kolonihaven. Dét var nærmest den ultimative lørdagslykke og jeg blev mindet om, at jeg helt klart hører for lidt radio om lørdagen, for altså, hvor er det et hyggeligt program.

I næste uge ser jeg mest frem til at skulle på tur med mine confettipiger. Vi skal til Falkenberg Strandbad og jeg glæder mig sååå meget. Lidt fordi det er Falkenberg (som er mega lækkert!), men faktisk mest fordi det giver ekstra næring til vores kollegiale fællesskab, som jeg holder så utroligt meget af.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven