mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Tid til eftertanke #10

Der har – igen igen – været knald på i den forgangne uge! Men det har heldigvis udelukkende været gode knald, om man så må sige 😉 Min lille refleksionsøvelse her, gør mig det i hvert fald klart, at det går meget godt i mit lille liv for tiden.

Ugens højdepunkt ligger solidt placeret et sted imellem turen til Falkenberg Strandbad fra onsdag til torsdag og min damemiddag i går aftes. Det føles så helt overdrevet at have haft to så gode oplevelser sammen med mine kollegaer og veninder, på bare én uge, men hvis jeg skal vælge én, så må damemiddagen vinde; om ikke andet, så fordi den sidder mest frisk i erindring.

Jeg smilede allermest da jeg havde “vinterbadet” i Sverige, sammen med smukke, gravid Christina Dueholm. Jeg ved godt at det er april og at der (selvfølgelig) ikke er så meget vinterbader over dét, men altså, på køreturen derop sneede det og jeg kan ikke tro, at luften var mere end højest 3-4 grader varm, da vi løb hvinende ud i bølgen blå. Det føltes i alle tilfælde ret vinterbaderagtigt.

Lavpunktet var da jeg kom hjem fra at have fået lavet en spraytan for første gang i evigheder, for at konstatere, at min hundehvalp åbenbart ikke syntes det var spor fedt at være alene hjemme. I hvert fald havde hun både skidt og tisset på gulvet. Umiddelbart ikke fedt, når man 10 minutter forinden har fået besked på “ikke at blive våd – heller ikke på hænderne” af meget sød spraytan-dame.

Det gode ved det var at det uden tvivl må være mit til dato mest i-lands-agtige lavpunkt. Jeg bilder mig i alle tilfælde ind, at det trods alt er de færreste der går op i om min spraytan sidder som den skal på mine hænder, eller ej. Så selvfølgelig kunne jeg bare vaske både tis og lort væk – og så var dén skid ligesom slået (pun totalt intended!).

Jeg har haft det bedst med at iføre mig bikini på Falkenberg Strandbad. Efterhånden som jeg et par gange har vist mit maveskind frem, både her på bloggen, oplever jeg en kontinuerligt øget indre styrke til at skide den bløde, løse hud et stykke og når jeg nu ovenikøbet havde snydt lidt hjemmefra og givet mig selv lidt kulør, ja, så var det sgu lige før jeg elskede at rende rundt i bikini ved poolen, da jeg var med mine bedste kollegaer på et døgns ryste-endnu-bedre-sammen-tur.

Det bedste jeg har spist var uden sammenligning forretten vi fik serveret til middagen i går. Mums, altså! Jeg er ved at arbejde på et indlæg om hvordan aftenen forløb og dér skal jeg selvfølgelig nok gå lidt mere i detaljer og vise jer et par billeder 😉

Jeg har set den vildeste, mest aktuelle og så absolut vigtigste film jeg kan komme i tanker om at have set måske nogensinde. Særligt med tanke på urolighederne på Nørrebro i dag, bliver filmen bare endnu mere relevant. Det er selvfølgelig Danmarks Sønner, som jeg endte med at dedikere et helt blogindlæg til i går, jeg taler om. Alle i Danmark bør helt seriøst se den film. Det skylder vi os selv og hinanden <3

I næste uge ser jeg mest frem til at vi skal på ferie hele ugen. Jøsses, hvor jeg glæder mig!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven