mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Annonce

Test: Oslo Skin Lab


Det er nok de færreste af os, der gerne vil se gamle ud før tid. Eller til tid, for den sags  skyld. Ungdommens udseende lader til at være dét de fleste af os i én eller anden udstrækning helst vil have og jeg skal på ingen måder se mig for fin til ikke at tage del i statistikken. Jeg gider sgu da ikke at se gammel ud. Ikke længere, i hvert fald.

Da jeg stod som 22-årig jordemoder og fik adskillige kvinder og mænd til at spærre øjnene op over min alder (eller dén måde jeg så ud på), ønskede jeg ofte at se ud som om jeg havde et par år mere på bagen. Men nu hvor jeg har fået det, ja, så ville jeg egentlig ønske at jeg allerede dengang havde gjort en lidt større indsats for at passe på aldringen i mit udseende. Særligt min hud, ville jeg ønske, at jeg lidt tidligere i livet havde kastet lidt mere opmærksomhed efter.

Derfor er jeg nu, 10 år senere, gået til værks med fugtgivende cremer, massage og senest altså også kollagen fra Oslo Skin Lab, som jeg har taget dagligt de sidste fire uger, for at passe bedst muligt på min hud og forebygge yderligere (unødige) aldringstegn.

Oslo Skin Lab er, som navnet antyder, et norsk produkt, som indeholder 100% hydroliseret kollagen, som angiveligt skulle bidrage til at øge hudens elasticitet, udglatte huden, give færre rynker og mindske appelsinhud.

Normalt giver jeg ikke så meget for produkter der angiver at kunne reparere de ting der sker i hudens dybere lag, men når det nu rent faktisk er et produkt som skal virke indefra, så giver det alligevel ret god mening, synes jeg. Tilmed er der lavet undersøgelser på produktet, hvor én gruppe har fået produktet og en anden gruppe har fået placebo, som har vist en gennemsnitlig reduktion af rynkedybden på 20%, allerede indenfor 8 uger hos dem der brugte produktet, så der må jo være noget om snakken, tænker jeg.

Jeg synes endnu ikke at jeg har mærket den helt store effekt af at være begyndt at bruge produktet. Godt nok har min hud i ansigtet faktisk har slået lidt mere ud end den plejer, men det tænker jeg sådan set skyldes, at jeg lige været på ferie hvor jeg har fedtet mig ind i solcreme flere gange om dagen og levet af hvid brød, tomater og ost, så indtil videre er der altså ikke den store forandring at spore.

Dermed selvfølgelig ikke sagt, at produktet ikke virker, for jeg har jo kun brugt det i fire uger og resultaterne skulle altså først begynde at vise sig efter otte. Jeg tænker i hvert fald at det skal have (mindst) fire uger endnu til at vise sit værd.

Om det ligefrem ender med at betyde, at mine begyndende rynker i panden bliver glattet fuldstændigt ud eller om appelsinhuden på lårbasserne forsvinder som med et trylleslag, ved jeg ikke, men hvis bare det kan gøre min hud mere smidig og frisk at se på, så er jeg ovenud tilfreds.

Nu må vi se.

… I’ll keep you updated. Og indtil da, så kan I selvfølgelig læse meget mere om Oslo Skin Lab HER, hvor I tilmed får 50% rabat på den første pakke, såfremt I tegner et medlemsskab (som til enhver tid kan opsiges igen), således pakken ikke står jer i mere end 249.-. inkl. fragt.

Hvis I ikke kommer ind på siden via mit link ovenfor, som automatisk giver jer rabatten, kan I også bare indtaste koden: CANA på hjemmesiden og så skulle den gerne virke. 

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Har flere gange overvejet at købe det og har læst flere gode anmeldelser. Men er lidt skeptisk, så er spændt på din vurdering, da jeg har indtryk af at du er ret saglig og objektiv ( som det nu kan lade sig gøre) . Syntes egentlig naturlig aldring er smukt – men lidt mere spændstighed og glød tager jeg gerne imod.

    1. Det er også akkurat sådan jeg har det – lidt mere spændstighed og fornemmelse af elatsicitet tager jeg imod med kyshånd. Jeg håber det virker og gldæer mig til at dele mine erfaringer, når jeg har brugt det i lidt længere tid 🙂

  2. Sjovt, for jeg havde nøjagtigt samme følelse som 24 årig ny sygeplejerske, man havde tilsyneladende ikke samme pondus som ældre (udseende) kollegaer, og ønskede mig ti år ældre. Et utal af 80+ årige har klappet mig på armen og kaldt mig lille pige.. 🙈 Min medstuderende på 43 år stod omvendt i situationer, hvor patienter troede hun var noget mere erfaren, hvilket heller ikke var specielt fedt 😄
    Glæder mig til din vurdering af produktet, især ift appelsinhud, mine rynker i ansigtet har jeg sluttet fred med 😄

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven