mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Se min nye guccitaske

Ja, så har jeg sgu gjort det igen! Jeg har købt mig (endnu) en dyr taske og jeg elsker alt omkring det. Bevares, den er ikke helt i liga med min første (og eneste anden) designertaske, men alligevel…

JEG HAR KØBT EN NY GUCCITASKE!

Det føles stadig lidt vildt, at bruge så mange penge på en taske, men fordi jeg VED at jeg kommer til at bære den med stolthed når jeg bruger den igen og igen – og igen og igen – så føler jeg, at det er okay. Jeg er så skide stolt over, at jeg rent faktisk har formået at stable mig en lille business på benene, hvor jeg af og til har mulighed for at forkæle og belønne både mig selv og de mennesker jeg holder af, med nogle af de ting jeg aldrig i min vildeste fantasi for bare fem år siden havde troet skulle være mulige. Jeg vælter mig på ingen måder i designervarer eller luksus, men nu har jeg altså to tasker, som jeg kan sætte pris på, fordi de er blevet symboler for noget af alt det jeg har opnået. (Og så må jeg jo sælge dem igen, hvis jeg en dag går på røven ;-)).

Det er, for mig i hvert fald, selvfølgelig ikke nogen let beslutning at købe sådan en taske, men nu havde jeg altså besluttet at gøre det, hvis jeg fik gode royalties fra mine bøger. (Altså, penge fra salget, når forlaget har spist deres del af lagkagen). Som jeg gudskelov og med al tydelighed, nu hvor tasken hænger over min skulder, gjorde!

guccitaske guccitaske

Så tak for jer, fordi I gider at læse med, både her på bloggen og i mine bøger – det betyder ikke alene at jeg kan få (plante)smør på brødet og flyverdragter til børnene. Det betyder også, at jeg kan købe mig en guccitaske og dét synes jeg eddermamer er sejt!

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

  1. Tillykke med din lækre taske🤩 Kender godt glæden ved at købe en dyr taske, som man har sparet op til. Den fornøjelse kan ingen tage fra os. Go out and flash it😍👍🏻

  2. Du kommer til at elske den taske – den er så flot, perfekt størrelse og nem at style til forskellige outfits. Jeg stor elsker min egen røde udgave, som jeg nu har haft i et år. Tillykke med den og kan godt forstå din pointe med lidt forkælelse, når man gør det godt.

  3. Der er ingen garanti for genudsendelse her i livet, så man skal gøre det, der gør en glad. Og glæden over noget man længe har ønsket sig, er dobbelt så stor og varer længere. Det er noget særligt 🥰
    Stort tillykke med den og dine bedrifter!

  4. Virkelig flot! Tillykke med den!
    Jeg spurgte dig engang efter jul om et link eller model navn til den smukke pung du fik af Simon. Har du mon det? Har endnu ikke kunne glemme den, men har ikke kunne finde den 😬

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven