mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Lav selv smukke bordkort

Man kan lave smukke bordkort på mange måder og selv den mindste indsats kan give imponerende resultater. Et manilomærke med en sirlig håndskrift eller en stribe dymo er – som I kan se HER – mere end rigeligt til at skabe lidt ekstra stemning omkring spisebordet, men hvis nu man vil gå lidt mere ambitiøst til værks, så har jeg altså en virkeligt god idé. Hvis jeg selv skal sige det, selvfølgelig 😉

smukke bordkort

De smukke bordkort består i virkeligheden bare af en lille løgblomst pakket ind i lidt silkepapir, med et manilomærke bundet omkring. Men jeg synes simpelthen det er så fint, fordi de udover at pynte ved bordet også fungerer som en slags gave til gæsterne, fordi de kan tage blomsterne med hjem.

Afhængigt af hvor længe middagen et tænkt til at vare, kan man selvfølgelig overveje at komme løgene i en lille pose med lidt vådt køkkenrulle, inde under silkepapiret, men for et  par timer, skulle de nok kunne holde sig uden.

I mine bordkort har jeg brugt nogle perlehyacinter, som jeg har gravet op ude fra kolonihaven, men man kan altså sagtens bruge alle mulige andre slags løgblomster også. Det kunne for eksempel være krokus, vintergækker eller – meget relevant lige om lidt – påskeliljer. Se dét kunne være fint til et påskebord!

smukke bordkort smukke bordkort smukke bordkort
Smukke bordkort DIY

Du skal bruge:

Løgblomster

Silkepapir

Snor

Manilomærker


Læg silkepapir i 3-4 lag. Klip det i en cirkel med en diameter omtrent 12 cm. Sæt din løgblomst i midten og fold papiret op omkring blomsten. Bind silkepapiret fast med et lille stykke snor. Skriv din gæsts navn på et manilomærke (eller brug en gammeldags dymo) og skriv evt en lille hilsen bagpå kortet. Bind manilomærket fast til snoren. Og voila, nu har du det fineste bordkort i byen. Som din gæst ovenikøbet kan tage med hjem og nyde i både dage- og ugevis, hvis han eller hun passer godt på den.

smukke bordkort DIYsmukke bordkort

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven