mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Det er sjældent set

… at jeg, på skiftedage hvor børnene skal hjem til deres far, er i så tilforladeligt et humør som jeg er det i dag. Jeg ved godt at børnene trives udmærket i begge deres hjem og at alt selvfølgelig nok skal gå helt fint, både for dem og for mig, i de dage vi ikke ses. Jeg ved de hygger sig og at jeg sådan set gør det samme – og alligevel plejer jeg at blive syv dages regnvejr på de her dage. Men i dag er det på én eller anden måde anderledes. Indtil videre i hvert fald.

Måske skyldes det, at solen endelig skinner og at alt – dermed også skiftedage – synes både lettere og lysere på dén beskostning. Måske skyldes det at jeg har usædvanligt mange og dejlige planer i denne uge. Blandt andet noget med Michelle Obama, Falkenberg Strandbad og en påskefrokost for de fleste af mine bedste damer. Eller også skyldes det måske, at vi har haft en både lang og usædvanligt dejlig weekend ude i kolonihaven, som vi langt om længe fik åbnet op for i år. Derude har nærværet og hyggen altså bare nogle helt andre og meget mere fordelagtige kår, end tilfældet er når vi “bare” er hjemme.

Der er så mega dejligt!

Og for at I selv kan få lov til at se og fornemme det med egne øjne, har jeg simpelthen haft mit lille kamera med derude 😀

Som jeg kort nævnte for jer for nogle uger siden, så har jeg jo besluttet mig for at lave lidt mere video – og til dét var weekenden i kolonihaven et oplagt sted at starte. Når jeg en (sjælden) gang imellem bliver nostalgisk over mit liv og alt dét der er sket henover årene, så starter jeg næsten altid med at se mine gamle videoer igennem. Og allermest derfor, vil jeg gerne have lidt flere af slagsen. Allerhelst flere af dem, som viser et helt ærligt billede af hvordan livet egentlig ser ud, imens de er blevet filmet. Sådan som den jeg altså netop har klippet færdig og lagt ud på min youtubekanal (som jeg sådan håber at I vil abonnere på), fra årets første weekend i kolonihaven.

Jeg synes selv at det er blevet sådan en fin lille video, hvor I får lov til at komme med indenfor i det lille røde kolonihavehus – og så synes jeg, som en sidenote, selvklart at det var ret sejt, at vi rent faktisk fik bygget det dér tag! 😉

I kan finde videoen HER.

Jeg håber, at I har lyst til at se den.

God dag herfra!

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven