mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Det er ikke sejt at være modbydelig

Det var intet mindre end en super let beslutning, da jeg for nogle uger siden blev spurgt om ikke jeg kunne tænke mig at være med i en musikvideo, sammen med HipSomHap, som laver noget af Danmarks absolut sejeste børnemusik. Lidt fordi jeg så absolut føler mig kæmpe beæret over at være sådan én, der åbenbart bliver spurgt om ikke jeg vil være med i andre menneskers musikvideo, men i særdeleshed fordi musikvideoen har et vidunderligt budskab, som jeg i dén grad gerne vil bakke op om.

Sangen handler helt kort fortalt om mobning. Eller altså om, at det er sejt at være sådan én der ikke mobber. At være en “liker”.

Hvis der er noget her i verden jeg gerne vil give videre til mine børn, så er det at være en “liker”. Først og fremmest fordi andre mennesker ikke har fortjent andet end at man altid gør sit bedste for at behandle dem med respekt, men også fordi jeg rent faktisk tror, at man som menneske bliver mest lykkelig, hvis man kan formå at være åben og empatisk. I hvert fald tænker jeg ikke tilbage på de (desværre ret mange) år af mit liv, hvor jeg både blev mobbet og desværre også selv mobbede andre, som særligt fede. Jeg er så uendeligt ked af at have gjort andre mennesker ondt og hvis jeg i dag kunne tage en snak med mit barndoms-jeg, så ville jeg bestemt give mig selv en kærlig opsang og minde mig om, at man altså kommer længst i livet med kærlighed.

Det handler om at have andre på sit hold og til dét, er det mest effektive altså bare, at opføre sig ordentligt. Overfor alle. Fuldkommen ligesom Michelle Obama prædikede, da jeg var inde og høre hende live forleden.

… Også selvom man kan gemme sig bag en skærm.

Det skal ikke være sejt, at være modbydelig igennem sin skærm og det er derfor, at det er meget federe at være en “liker”, som HipSomHap kalder det. De siger det, så det er til at forstå for både børn og voksne, når de synger:  “Folk taler grimt bag skærmen, som om de har glemt hjernen”.  “Jeg er en liker – ikke en hater” synger de og for pokker, hvor jeg håber, at rigtigt, rigtigt mange børn (og voksne) vil gentage dét, igen og igen, indtil det fiser ind på lystavlen og vi forhåbentligt kan komme ét skridt nærmere at være fri for mobberi – også af dén slags, der foregår igennem en skærm.

Og nårh ja, så synes jeg da sådan set stadig at det er mega sejt, at have fået lov til at være med i sådan en musikvideo! Hvis I har lyst, kan I se resultatet HER, hvor I selvfølgelig også kan høre sangen (igen og igen) 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven