mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke #6

Det har været en lidt underlig uge, som både har føltes helt utroligt lang og alligevel lidt for kort og nærmest amputeret. Det sidste formoder jeg skyldes at jeg har tilbragt et døgn med hovedet i toilettet og det første, at jeg både har haft en masse dejlige ting på programmet, alt imens jeg har savnet mine børn en lille my mere end sædvanligt. Det sidste, måske på grund af dét døgn der. Jeg savner altid lidt ekstra, når jeg ikke er på toppen. Men altså, jeg er ovenpå igen og alt i alt har det trods alt været en okay god uge. Hvis I har lyst, må I også meget gerne fortælle lidt om hvordan jeres uger har været – det er så hyggeligt for mig, at få lov til at snuse lidt med hjemme hos jer også <3

Ugens højdepunkt står knivskarpt imellem den aften jeg var inviteret med til premieren på den kommende sæson af Gidseltagningen (som udkommer d.25.marts kl 21.00 på kanal 5). Det var en knaldgod aften, med gode damer, god mad og usandsynligt god underholdningsværdi! Og så i lørdags, hvor Simon og jeg, under en tur i Plantorama, hurtigt besluttede os for at lave en kæmpemæssig plantvæg hjemme i lejligheden. Okay, først var Simon godt nok sådan lidt “skal vi nu ikke lige tænke over hvordan vi helt præcist gerne vil have det” men efter et par hurtige argumenter, fik jeg ham med på idéen, som var eksekveret bare få timer senere, hvor min far kom og gav et nap med at sætte det op. Det bliver, når vi lige får planter og krukker nok til at fylde det lidt bedre ud, mega sejt og jeg glæder mig helt vildt til at vise jer det.

 Jeg smilede allermest da jeg var til et lille intimt stand-up-show med Torben Chris i tirsdags. Okay, jeg smilede måske ikke så meget som jeg skraldgrinede, men altså, sjovt og dejligt var det. Han havde især en joke om hvordan det er lidt snyd at vi kvinder hver morgen ligesom har mulighed for selv at bestemme hvordan vi ser ud, når vi kommer make-up i fjæset og fordi han har fuldkommen ret (og fordi han selvfølgelig er en mester i at levere jokes) så smågriner jeg stadig af det, når jeg står og smukkeserer mig om morgenen.

Lavpunktet var da jeg fredag blev lagt ned af omgangssyge…. No words needed.

Det gode ved det var at jeg “kun” behøvede at aflyse ét møde, for at pleje min miserable tilstand.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig tørt tøj. Ej, men altså, jeg er simpelthen ved at være færdig med regn. Jeg magter det ikke mere og jeg tager mig selv i at begynde at køre bil rundt i byen, fordi jeg ikke gider at cykle og det er så meget imod mine principper, men jeg kan mærke at jeg er træt helt ind i sjælen over regnen. Kom så please med noget sol, kære natur. Snart, helst. Så lover jeg at cykle HVER dag! Og okay, hvis vi så skal forholde os til hvilken slags tørt tøj jeg så i øvrigt har iført mig, så må jeg bare fremhæve sneaks frem for alt. De er pisseirriterende i regnvejr, men så gode og seje og alt muligt andet godt. Faktisk overvejer jeg lige nu om ikke jeg skulle erhverve mig dem her (reklamelink). Jeg mener – de er lyserøde, efter mærket at dømme, virkeligt gode at gå i OG nedsat med 30% lige nu…

Det bedste jeg har spist var faktisk en frokost jeg fik på kontoret, hvor vi (lidt for) ofte ynder at bestille mad fra WOLT. Jeg bestilte en wrap fra the Organic Boho, som var suuuuper lækker og – tror jeg – nærmest ligeså sund. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg bestiller den. (Til gengæld bestilte jeg en juice med også og dét kan jeg altså ikke anbefale – den smagte fint, men der var så mange isterninger at jeg ikke fik mere end halvanden mundfuld, førend den var tom).

Jeg har set DR-dokumentaren “Hvem passer vores børn” og jeg er, ligesom de fleste andre forældre der har set den, formoder jeg, blevet opmærksom på, at de forhold vores børn møder i daginstitutionerne simpelthen ikke er gode nok. Det skrev jeg – som jeg så ofte gør, når noget ligger mig på sinde – et blogindlæg om og jeg skal love for, at der kom gang i kommentarfeltet! Hvis I har lyst kan I læse det HER. Og hvis så ikke I allerede har set dokumentaren, så kan I gøre det HER.

I næste uge ser jeg mest frem til at være sammen med mine børn. De kommer hjem om lidt, efter at have været hos deres far de seneste fem dage og jeg SAVNER dem! Jeg tænker at holde en dag – eller i hvert fald et par timer – fri med dem hver især og jeg er spændt på hvad de vælger at vi skal lave sammen.


Jeg håber også at I har haft nogle dejlige oplevelser, store som små, i den forgangne uge og selvfølgelig at der er gode ting på tapetet i den næste <3 

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

 1. Torben Chris er altså svær ikké at smile ad! Han behøver næsten ikke engang at sige noget😄 Jeg har også lige blogget om gode oplevelser, og her i ugen fik musicalen Rent virkelig skovlen under mig, som det største kulturmæssige højdepunkt – kæft, de var gode, de folk.

  – A

  1. Rent? Den har jeg slet ikke hørt om – men jeg vil flouks gå ombord i en omgang good old google 😀

 2. Du skrev at du gerne ville høre om vores uge, så her er lidt ærlige ord fra mig.
  Jeg har også set det omtalte program om børnene, der mest af alt passer sig selv. Dokumentaren kom på ingen måde bag på mig, om det så er godt eller skidt, ved jeg nu ikke rigtig 🤔 men arbejder selv i faget og derfor hører jeg ofte om det. Det skal dog siges at jeg heldigvis ikke arbejder under de forhold, hvilket nok desværre gør at min arbejdsplads skiller sig lidt ud på det punkt. Vores børn er ikke alene. Og det er jeg selvfølgelig utrolig glad for, men det gør også ondt helt ind i hjertet, når jeg så læser at nogle i regeringen siger at kommunerne selv skal løse problemet…. Hvad gør de fattigste kommuner så… De har jo ingen mulighed for selv at løse problemet.
  Udover at have tænkt utrolig meget på ovennævnte program i løbet af ugen, har mine tanker også kredset om de mere personlige ting – manglende kæreste, ingen børn og det at være single… Det er svære emner for mig og jeg er i en fase, hvor jeg ville ønske at det ikke fyldte så meget i mit hoved.
  Og nu til det mere positive på ugen… Jeg har haft en weekend helt uden planer og for en gangs skyld har jeg nydt det til fulde. Ikke at skulle ud ad døren men bare at kunne dase hjemme og lave alt eller ingenting. Det var slet ikke så tosset. Og så har jeg set frem til synnejysk søndag 😁👍

  1. Årh altså, det glæder mig selvfølgelig at du arbejder et sted med lidt bedre vilkår end dem vi så i dokumentaren, men at du alligevel kan nikke genkendende siger jo nærmest det hele. Suk. Jeg håber virkelig at vi sammen kan få råbt politikerne op, så der i det mindste bliver en minimumsnormering – hele dagen igennem – at forholde sig til.
   Men hey, Sophia, nu kender jeg dig selvfølgelig ikke, men for mig at se så virker du både super sød, empatisk, intelligent og generelt ret dejlig, så selvom du måske drømmer om kæreste og børn, så skal du altså bare lige huske(s) på, at du er fantastisk! <3 Bare fordi du er dig - og lidt fordi du er vild med Synnejysk Synda - dét gør nemlig også mig glad 🙂

 3. Min uge har været sådan

  Jeg er på barsel med min

  5 måneders datter. Og mandag var jeg til hudlæge, da hun har været tør på kroppen i ca 3-4 måneder.
  Har smurt og smurt med den cream fra apoteket de anbefaler mod børne eksem avené balsam. Og brugt 1-2 tuber om ugen.

  Har både været til lægen og få andet mælk, medicin først da jeg kom til hudlæge ret hurtigt inden for en måned.

  Jeg var ikke glad for den hudlæge, da jeg Kim ind sagde han bare hvad der skulle ses på… ja det er med henvisning så lægen har givet besked.

  Men jeg fortalte hun har været meget tør i mange måneder, og helt dumt siger han bare, ja og hun er jo tør og børn med børne eksem må ikke være tør. Og jeg smurte ikke

  Åhh jo har smurt hver gang jeg har skiftet ble. Men har ikke virker med det jeg havde, så gik til lægen.

  Skulle så tage hendes bukser, strømper og body lidt op. Mens jeg sad på en stol. Og det er ikke nemt med en lille datter, der var ingen briks eller pudslebord.
  Han smurte noget cream på og sagde, du kan se det ikke er tørt.
  Altså ja det er det aldrig når man lige har smurt.
  Valgte ikke at smører den dag, hvis nu han skulle give en behandling eller noget.

  Men jeg skulle så bruge locoid på hele kroppen og i hovedet. Vente 2-3 min og smører med fed cream som
  marselisborg.

  Det virker og skal heldigvis ikke se ham før om 12 uger

  Onsdag var jeg til træning fra 06.00-07.00 om morgen

  Torsdag var jeg til 5 måneders undersøgelse som så blev til 6 måneders fordi jeg glemte tiden sidst

  Fredag fik datteren feber for første gang kl. 02.30 vågnede hun med 39,5
  Men kl 8 var den 39.5, kl 18.00 var den 38,1 og 23.30 var den på 37,1.

  Lørdag har vi været sammen med 2 vennepar og have en hyggelig eftermiddag og aften med god mad og datteren var med.

  mit nytårsfortsæt er at jeg ikke vil drikke.
  Sidste år blev jeg gravid 15. December aftalte vi og gøre det og 31. Januar slog det og drak kun en mundfuld verdi nytårsaften og 6 januar fandt jeg ud af jeg var gravid og drak ikke før midt i november. Ammede kun 12. Uger

  1. Sikke en uge! Jeg krydser fingre for at behandlingen bliver ved med at virke og at feberen fra i fredags ikke vender tilbage 😀 God dag!

 4. Kære Cana
  Jeg vil blot sige dig tak. Tak fordi du giver mig mulighed for at tænke min uge igennem, gennem din skabelon. Tak fordi du tvinger mig til at se også de positive ting, når det hele føles lidt sort. Jeg er forundret over hvor meget det kan gøre, at skrive tankerne ned. Så tak for at du lige hjalp mig igang med det. Det tror jeg bliver en god vane.

  1. Åh Marie, dét gør mig glad!! Virkelig. Især fordi det er præcis den samme effekt jeg selv mærker, når jeg reflekterer over ugens løb 🙂

 5. Min uge har været ret mærkelig. Mandag var stille og rolig, jeg er sygemeldt grundet plukveer og bækkenløsning. Tirsdag bliver min kæreste voldsomt dårlig og kan ikke trække vejret – afsted til sygehuset. Han bliver indlagt og er selvsagt meget skidt tilpas – de kan ikke umiddelbart finde grunden de første par dage, men torsdag er de helt sikre, han har astma, og skal fremadrettet have medicin og følges ambulant. Hans lungekapacitet var helt nede på 42% da han blev indlagt. (Han er altså kun 24 år og ellers en ganske aktiv ung mand)
  Det var virkelig hektisk, han har aldrig nogensinde været indlagt før, og havde det meget svært med det. Så jeg måtte prøve at komme frem og tilbage hver dag, for at han ikke skulle være helt alene derhenne (fik jeg sagt jeg har bækkenløsning og plukveer;-) nå men afsted på cykel og med bussen med mig hver dag.

  Onsdag aften finder jeg mit elskede kæledyr Ejvind død, hun er blevet kvalt i sin hængekøje i sit bur. (Jeg er stadig fuldstændig grådkvalt når jeg tænker på hende)

  Torsdag skal jeg til jordemoder – jeg har MANGE plukveer, og bliver bedt om at pakke hospitalstasken asap og lave 0% de næste par uger, og så kan jeg godt regne med at baby R ankommer før termin. Super skønt jo når baby daddy er indlagt og hverken hans eller min familie bor i miles omkreds.

  Fredag kommer min mor ❤️❤️❤️ Og min kæreste får lov at komme hjem, han kan nu klare sig uden ilt og har fået styr på sin nye medicin og alt det der.

  Lørdag gør min mor hele lejligheden ren, med hjælp fra min kæreste. Hvor fabelagtigt var det lige 😀

  Søndag var uden tvivl bare verdens roligste dag, lavede ingenting, mens min kæreste bare nussede omkring mig.

  1. Årh altså, jeg bliver helt forpustet af at læse om de voldsomme begivenheder din uge har budt på. Jeg krydser fingre for at din kæreste kommer hurtigt på benene igen – og selvfølgelig at baby bliver i hulen helt frem til terminen. Knus!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven