mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Familieforøgelse <3

familieforøgelse

Venner, der er sket noget helt fantastisk! Noget uventet, skønt, vidunderligt, vildt underligt og helt vildt dejligt herhjemme hos os i lejligheden i Nordhavn.

VI HAR FÅET EN HUNDEHVALP!

Vi har igennem længere tid snakket og drømt om at få en hund, men fordi vi bor til leje – ovenikøbet i en lejlighed med kryds i “nej”-feltet i lejekontrakten, ud for spørgsmålet om hvorvidt man må have kæledyr – har det mest af alt været en for-sjov-tanke.

Indtil det gik op for mig, at der faktisk allerede boede et par hunde i ejendommen, hvis ejere jeg kunne spørge til råds. Den første jeg rådførte mig med fortalte, at de altså gerne måtte have hund og jeg gik således i gang med en seriøs charmeoffensiv overfor vores ejendomsadministrator i håbet om, at vi også skulle kunne få lov.

Umiddelbart tror jeg faktisk at hun var fløjtende ligeglad med både charme og “vi vil virkeligt (!) gerne have en hund”-snakken, men ikke desto mindre, så vendte hun tilbage et par dage efter mit første opkald og fortalte, at vi godt kunne få dispensation for reglen om “ingen husdyr”. Der var (selvfølgelig) en masse regler for kompensationen, men hallo! Vi fik basically lov til at få en hund!

Og så skal man altså ikke kende mig særligt godt for at vide, at når jeg først får grønt lys til at gøre noget jeg gerne vil, så rykker jeg hurtigt.

Så altså, nu har vi en hund.

En længe ønsket, men altså også lidt spontant indkøbt hundehvalp, som vi allerede er blevet meget, meget glade for i løbet af den uge vi har haft den. Børn som voksne.

Hvis I vil se lidt mere til vores lille hvalp og vores aller-allerførste tid sammen, kan I gøre det i min hundevideo på youtube HER, hvor jeg også afslører hundens navn.

… Og når I så alligevel lige er derinde, så vil jeg gerne appellere til at I abonnerer på min kanal, så I får besked, hver gang der kommer nye videoer; det er der nemlig store planer om at der skal til at gøre lidt mere regelmæssigt end hidtil.

familieforøgelse Cavalier King Charles

Hundemøs!

Skriv din kommentar

Kommentarer (25)

 1. Åhhh skønneste lille Martha💜
  Livet med børn og hund er helt fantastisk. Så mange glæder, de små firbenede giver (som overskygger al det mindre fede, der følger med🙈🤗)

 2. Haha, fedt at I kunne charme fruen til regelbrud – og tillykke med familiemedlemmet.

  – A

 3. Aww i har fået en lille King Charles. Jeg har selv en King Charles, og det er den bedste hunderace. Så nem, blid, sød, lækker og bare helt igennem fantatisk. Stort tillykke til med jeres lille vuffer 😍

  1. Årh hvor dejligt du siger det – det er også vores håb. Som indtil videre lader til at holde totalt stik 🙂

 4. Tillykke med den, det er så dejligt med sådan en lille nullert. Vi elsker det, og har to af slagsen. Held og lykke med den.🐶

 5. Nåååårhhh 😍 så sød altså!! Jeg har også en Cavalier – det er den skønneste race ☺️ Glæd jer til uanede mængder af sjov og kærlighed i dens selskab ❤️

 6. Stort tillykke med vaps🐶❤️
  Et lille godt råd fra en hundeejer til en anden – hundetræning! Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for både min hund og os selv, og jeg vil klart anbefale det👏🏻👏🏻

 7. Sikke en sød hvalp! Hvordan kunne I få dispensation? Det vil jeg også have! Jeg bor et sted, hvor man ikke umiddelbart må have hund, men en af naboerne har det. Hun vil ikke fortælle, hvordan hun har fået dispensationen – vil du dele?

  1. Vi ringede bare til ejendomsadministrator og spurgte – og så fik vi lov forudsat at nogle bestemte forhold var opfyldt 🙂

 8. ☺️☺️☺️ Du skulle lige have ventet 1 dag med at offentliggøre det og så kørt den helt ud med “familieforøgelsen” som en fed aprilsnar 🙈🤣

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven