mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Er det det man kalder for voksen?

Det gik hverken værre eller bedre end at jeg i aftes, klokken kvart i x-faktor, kiggede på de to søde damer jeg var ude med, og besluttede at trække stikket. Vi var til fredagsbar hos Nordisk Film, som jeg sådan håber at kunne få lov til at arbejde lidt sammen med i løbet af både 2019 og 2020. Jeg mener, hvor sejt kunne det ikke være, hvis jeg (igen) skulle få den ære, at promovere nogle af de film, som jeg uden tvivl kommer til at holde så meget af! Hvis det lykkes, så lover jeg at gøre alvor af min efterhånden godt hengemte plan om, at invitere jer allesammen med i biffen! En dame-bif-fest, om man vil. Dét gad jeg virkelig godt!

Men altså, i første omgang var det en fredagsbar, hvor jeg i vaskeægte mor-stil endte med at trække stikket til fordel for at komme hjem og få mulighed for selv at putte mine drenge i seng. Jeg har simpelthen så svært ved at give slip på fredagene sammen med mine børn, så kombinationen af både at kunne netværke med folk jeg synes er seje og at snuse mine unger lidt i deres stadigt vågne nakker, virkede ret perfekt. Og så må jeg bare krydse fingre for, at Nordisk Film stadig synes at jeg er sjov at lege med, selvom jeg ikke gider at drikke mig fuld sammen med dem på de dage jeg har mine børn 😉

… Og hvis så ikke, så klarer jeg den også nok, for vi er på vej til Sønderjylland og det er – om ikke ligeså sejt – så i hvert fald ligeså dejligt. Særligt fordi vi tager turen med toget. Jeg havde nær glemt hvor hyggeligt det faktisk er at tage toget med sine børn. Vi har både spist (nutellamadder, selvfølgelig), hygget, snakket og stenet ned i hver vores skærm, hvor jeg altså i skrivende stund bruger min tid på at skrive blogindlæg, imens de to mindste ser Ultras Sorte Kageshow og ham den store gør hvad han nu gør. Det føles lidt som en doven søndag (på en i øvrigt solskinsrig lørdag) og jeg er kæmpe fan. Af togturen, solskinsvejret og af, at jeg havde rygrad nok til at takke nej til en garanteret god fest i aftes, til fordel for at have det som jeg har det lige nu.

Er det det man kalder for voksen? 

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven