mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke

Kan I huske at jeg engang – for laaang tid siden – trofast delte ugens begivenheder med jer hver søndag? I ugens løb, hed indlæggene. Det var oftest nogle virkeligt hyggelige indlæg at lave, men på ét eller andet tidspunkt kan jeg huske at jeg blev lidt intimideret over at så mange mennesker (altså, jer) vidste så præcist hvad jeg altid gik og foretog mig og jeg holdt derfor op. Men! Jeg synes stadig at refleksionen over ugens forløb er både fin, hyggelig og vigtig at lave, så derfor har jeg tænkt mig at prøve igen. Ikke på samme måde, men i en ny form, hvor selve refleksionen bliver langt vigtigere end ugens faktisk forløb.

Hvis nogen af jer vil være med, så synes jeg bare det bliver endnu mere hyggeligt – ja, vi kunne nærmest lave vores egen lille refleksions- og inspirationsgruppe herinde 🙂

Jeg tænker, at bygge “Tid til eftertanke”-indlæggene op over 7 spørgsmål, som både lægger op til refleksion og inspiration, så vi både kan blive klogere på os selv og blive inspirerede af hinanden.

Hvad har været højdepunktet i den forgangne uge?

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg tænkte på, da jeg for nogle dage siden besluttede mig for lige akkurat dét spørgsmål, for helt ærligt, så er det altså ikke særligt let at vælge ét højdepunkt. Der har været så mange fine, gode og vidunderlige øjeblikke. Ugens højdespringer må dog blive da det lykkedes mig at komme vel afsted Zulu Awards i torsdags. I løbet af dagen var jeg så lidt klar på fint tøj, fest og lir og alligevel blev det faktisk en rigtigt god aften – og lige akkurat derfor sprænger den skalaen som ugens højdepunkt.

Hvornår har jeg smilet mest?

Udover til Zulu Awards hvor jeg grinede igennem store dele af showet og smilede stort til fremmede såvel som venner til efterfesten, så må jeg uden tvivl have smilet næsten lige så meget da vi tilbragte et par timer i Fields i eftermiddag. De har sådan noget vinterferie-halløj derude, hvor man kan købe et lille hæfte til børnene, som giver dem mulighed for at få små ting og lækkerier i en del butikker OG adgang til deres hoppeland, Bounce, som absolut var dagens største succes. Godt nok bød mit lille snotramte hoved mig, at blive på jorden, men at se drengene hoppe rundt i vild glæde, var rigeligt fint for mig. Det kan klart anbefales!

Hvad har været lavpunktet? (Og var der alligevel noget godt at finde ved det?)

Da jeg skrev det her spørgsmål ned, var jeg lidt bange for, om jeg nu også kunne finde et decideret lavpunkt hver uge – og om jeg i så fald ville have lyst til at dele det. Det har imidlertid vist sig ikke at være noget problem, eftersom denne uges lavpunkt giver sig selv. Influenza. That simple. Okay, og regnvejr, Jeg kører hårdt på paraplyer, næsespray, panodil og en slags forebyggende behandling, som jeg meget belejligt skal reklamere for om nogle uger. Desværre har jeg endnu ikke modtaget produkterne jeg skal teste, men de havde dem på apoteket i Fields, så nu ser jeg frem til forhåbentligt at kunne fortælle jer hvor effektive de er! 😉

Hvad har jeg haft det bedst med at have på?

Ærligt, så har jeg ikke haft det sådan rigtigt godt i noget af mit tøj i den forgangne uge. Jeg har følt mig som udskidt æblegrød i det hele og derfor har det mest af alt bare handlet om, at det har skullet være blødt, blødt og blødt! Jeg sidder i skrivende stund i en sweatshirt og min lange leo-nederdel fra Sofie Schnoor og synes egentlig at det er en ret lækkert sæt.

Hvad er det bedste jeg har spist?

Det må uden tvivl være lasagneresterne jeg spiste til frokost i dag. Jeg elsker lasagnerester! Det er som om de trækker ekstra smag af at få en dag eller to i køleskabet – og så er det bare en perfekt søndagsspise.

Hvad har jeg lyttet til, eller set? (Radio, tv, etc)

I anledning af at jeg er blevet inviteret til premieren på den kommende sæson af Den som Dræber, er jeg gået igang med at se den første sæson igen (på viaplay, til interesserede) og den er jo såååå spændende!

På lyd har jeg trippet ret meget over Jasmin Gabay (hende den mega-søde bagedyster) og hendes sang, Kiss Like This. Jeg spår hundrede at hun som et minimum kommer i top 3 når der er Melodi Grand Prix om nogle uger.

Hvad ser jeg mest frem til ved ugen der kommer?

Den kommende uge bliver en lidt særlig uge. Det gør alle uger selvfølgelig på sin vis, men den kommende er alligevel temmeligt meget anderledes end de fleste andre, fordi jeg har planer om at starte op på skrivningen af min tredje bog. Imens drengene tilbringer nogle dage hos deres far og Simon tager til jylland, så sætter jeg mig foran computeren og skriver løs i håbet om at få prikket hul på bogbylden. Bogen skal handle om fødsler og jeg kan næsten ikke vente med at komme igang!

Hvordan lyder jeres svar på ovenstående spørgsmål? 

Skriv din kommentar

Kommentarer (11)

 1. Hvad har været højdepunktet i den forgangne uge?
  Det må være fredagen med mine veninder jeg kender fra dengang vi læste på dyrlægestudiet, hvor vi spiste lækker mad og endte med en fantastisk bytur!

  Hvornår har jeg smilet mest?
  Det må være da jeg så mig selv på skærmen i tirsdagens udgave af MasterChef!

  Hvad har været lavpunktet? (Og var der alligevel noget godt at finde ved det?)
  Det må helt klart være influenzaen der har ramt mig. Det gode ved at være lænket til sofaen, var at jeg fandt et nyt indisk take-away sted i nærheden af mit “nye” hjem.

  Hvad har jeg haft det bedst med at have på?
  Mine lyserøde natbukser med katte!

  Hvad er det bedste jeg har spist?
  Det må være mine hjemmelavede kødboller med cremet tomatsauce jeg lavede i starten af ugen!

  Hvad har jeg lyttet til, eller set? (Radio, tv, etc)
  En masse MasterChef og det nyeste afsnit af Grey’s Anatomy!

  Hvad ser jeg mest frem til ved ugen der kommer?
  At blive rask og komme til boksetræning! Og at fejre min bedste veninde der er blevet journalist.

  //Rebekka – beksemad.dk

   1. Yeah – tak!
    Trods at have en job hvor jeg arbejder med liv og død, så havde jeg brug for at udleve min passion for mad og det hjalp MasterChef til – og nu som nyudsprunget blogger.

    Jeg giver dig i øvrigt ret med lasagnerester – der er guddommelig spise!
    //Rebekka

  1. Hvad har været højdepunktet i den forgangne uge?
   Filmhygge med 2.a. Jeg er lærer og vi har haft emneuge om sørøvere. Som afslutning på ugen (som generelt har været mega god), var der skattejagt, hvor skatten var chokoladeguldmønter og film. Mega glade børn.

   Hvornår har jeg smilet mest?
   Når jeg er kommet hjem til mine egne børn efter lange arbejdsdage <3

   Hvad har været lavpunktet? (Og var der alligevel noget godt at finde ved det?)
   At jeg er blevet forkølet – det er gode er, at det ikke er influenza 🙂

   Hvad har jeg haft det bedst med at have på?
   Undertøj under dynen.

   Hvad er det bedste jeg har spist?
   En ret med hjerter, som min mand har lavet.

   Hvad har jeg lyttet til, eller set? (Radio, tv, etc)
   Den nye sæson af One Day at a Time på Netflix

   Hvad ser jeg mest frem til ved ugen der kommer?
   At nyde vinterferien med min familie

 2. Det lyder som om at du – trods sygdom – har haft en dejlig uge. Min uge har været fantastisk. Højdepunktet var, da jeg en hel dag på mit nye arbejde ikke behøvede at spørge om vej én eneste gang. Lavpunktet var, da jeg trodede at omklædningen lå i dét der åbenbart var skralderummet :-/ I næste uge ser jeg frem til vinterferie med min familie, hvor jeg da på baggrund af din anbefaling vil prøve at overtale dem til at tage med i fields 🙂

 3. Højdepunktet: Jeg kom til at råbe af mine børn. Det gør jeg nogen gange, når jeg er presset. Og det var jeg i går. Fordi de begge havde lus. Igen. Og jeg havde lus. Igen. Og hele hytten sejlede, og jeg havde bedre ting at bruge tiden på end at bade, vaske og kæmme på 3. time. Og så tømte Jasper lige en potteplante ud på gulvet, bare fordi. Så var det jeg råbte. Og de kiggede begge måbende på mig, mens jeg undskyldte og forklarede og undskyldte lidt mere. Så gav Ane mig et kram og sagde: “Jeg synes, du er verdens bedste mor. Også selvom du er lidt sur.” Så mit højdepunkt var, at jeg har opdraget nogle satans søde og overbærende børn.

  Smilet mest: Det gjorde jeg, da min mands store dreng kom hjem i dag. Han bor i Thailand pt, men er hjemme for tiden. Og Ane og Jasper forguder ham og omvendt. Og faren er sådan fuldstændig fredfyldt i blikket, når hans flok er samlet. Det har jeg smilet ret meget af.

  Lavpunkt(erne): Da jeg lagde en hel maskinfuld sengetøj sammen for så at opdage, at det ikke var vasket. Og det med lusene….

  Jeg har haft det bedst i: mine gule gummistøvler. Når man har glade, solgule gummistøvler er regnvejr bare slet ikke så tosset:)

  Det bedste jeg har spist: hotdogs med seitan-pølser og hjemmesyltede rødløg. Det smager så åndssvagt godt!!!!

  Jeg har lyttet til: Ten Sharp med ‘You’. På repeat. Og så har jeg set ‘Gift ved første blik – USA’. Glæder mig vildt til den nye, danske sæson!

  Jeg ser frem til: Vinterferie! At have ungerne hjemme hver dag. Selv med lus og potteplantetømninger. Langsomme morgner og brætspil og pandekager. Det bliver AWESOME! Og så er jeg blevet ‘udfordret’ på Instagram til at iklæde mig lækre genbrugsfund hver dag hele ugen. Det glæder jeg mig også lidt til.

 4. Hvad har været højdepunktet i den forgangne uge?
  Helt klart at starte på nyt arbejde 🤓
  Jeg har den bedste mavefornemmelse, at det bliver rigtig rigtig godt

  Hvornår har jeg smilet mest?
  Spontan middags invitation fra min kæreste til på fredag – i vores lave-ingenting-weekend

  Hvad har været lavpunktet?
  En forstuvet ankel (på vej i byen i lørdags)

  Hvad har jeg haft det bedst med at have på?
  Jeg burde skrive min nye velour kjole i mørkeblå og sort med sølv strib, men det er da endnu bedre at rende rundt i hyggetøj og stadig få et klap i måsen 🥰

  Hvad er det bedst jeg har spist?
  Når de store “børn” kommer hjem og spiser, og vores sammenbragte familie hygger rundt om bordet (menu underordnet)

  Hvad har jeg set?
  Den nye film med Mads Mikkelsen “Polar”

  Hvad ser jeg mest frem til ved ugen der kommer?
  * lægebesøg (forstuvet ankel)
  * tøsemadklub (1 tirsdag i hver måned)
  * date / bytur med kæresten

 5. Ugens reflektion

  Hvad har været højdepunktet i den forgangne uge?
  Ugens højde punkt var at være til jordemoder for første gang i denne graviditet (andengangs gravid). Hun var virkelig sød, forstående og nem at tale med.

  Hvornår har jeg smilet mest?
  Rimelig klichéagtigt, men generelt bare når min datter på 2,5 år fjoller rundt 😍

  Hvad har været lavpunktet? (Og var der alligevel noget godt at finde ved det?)
  Lavpunktet i denne uge er helt sikkert at min svigermor fik konstateret kræft. Og nej, det er der vist aldrig nogensinde noget godt ved.

  Hvad har jeg haft det bedst med at have på?
  Jeg følte mig allermest tilpas på lækkerhedsmåden i mine sorte (og pæne) graviditetsbukser med min mørkeblå pæne sweater udover og med min matchende hårbøjle med sløjfe på.

  Hvad er det bedste jeg har spist?
  Åh det er faktisk et svært spørgsmål. Muligvis de birkesrundstykker jeg fik til frokost hos mine forældre i fredags. Dem havde jeg drømt om længe. Nej, helt sikkert det kæmpe stjerneskud jeg fik i tirsdags!

  Hvad har jeg lyttet til, eller set? (Radio, tv, etc)
  Vi har set videre på serien Supernatural – den er genial!

  Hvad ser jeg mest frem til ved ugen der kommer?
  Helt klar misdannelsesskanningen på onsdag! Det bliver dejligt at se baby igen – og forhåbentlig få at vide at alt er som det skal være. Vi skal bagefter til lægesamtale ang. fødslen, da vi sidste gang havde et rigtig træls forløb med bl.a. svangerskabsforgiftning og akutkejsersnit.

 6. Hvad har været højdepunktet i den forgangne uge?
  I babybio og se Mødregruppen med vores familiegruppe. 😊

  Hvornår har jeg smilet mest?
  Da min mand ringer og fortæller, at han ville have sendt en besked til mig. Han er i stedet kommet til at se beskeden til en kunde, som har spurgt ind til at købe plantekasser. Så billede af en citronkage og spørgsmål om jeg/kunden ville have noget. Det ville kunden gerne. 😅

  Hvad har været lavpunktet? (Og var der alligevel noget godt at finde ved det?)
  Min lille bebs blev syg for første gang og kastede op to gange, begge gange ud over mig.
  Det gode var dog, at jeg helt instinktivt vidste hvordan jeg skulle reagere og tog det roligt (ret sejt for en førstegangsmor, synes jeg selv!)

  Hvad har jeg haft det bedst med at have på?
  Meget barselsagtigt.. Den dag jeg rendte rundt kun iført trusser og morgenkåbe.

  Hvad er det bedste jeg har spist?
  Pizza! Men kun fordi min mand spontant inviterede mig ud og jeg cravede pizza.

  Hvad har jeg lyttet til, eller set?
  Min skønne korleder (jeg synger i gospelkor) lod mig høre en ny sang han har skrevet. Jeg elsker den!

  Hvad ser jeg mest frem til ved ugen der kommer?
  Gospelkoncert torsdag eller hygge med min far en eller to af dagene.

  Tak for fedt indslag, Cana!

 7. Hvor er det en hyggelig idé – jeg fletter også altid (som så mange andre) et ugen-der-gik-indlæg sammen her i løbet af mandagen, og synes din “interview idé” til emnet er vildt fin – det giver et godt billede, at sætte ord på det kategori-baseret, lidt ligesom i Alt for damernes person-interviews😀

 8. Hvad har været højdepunktet i den forgangne uge?
  Min søns tre års fødselsdag! Det er jo en kæmpe optur at holde fødselsdag for et barn, som rent faktisk forstår, hvad der foregår.

  Hvornår har jeg smilet mest?
  Da jeg fortalte min søn, at han havde fødselsdag dagen efter – han blev SÅ glad!

  Hvad har været lavpunktet? (Og var der alligevel noget godt at finde ved det?)
  At være højgravid! Wow, det er ikke for sjov, når der er et andet barn at tage sig af også. Det gode må være, at der inden længe kommer en lillesøster ud af det 🙂

  Hvad har jeg haft det bedst med at have på?
  Klipklappere, som desuden er et fint stykke fodtøj i regnvejr 😉

  Hvad er det bedste jeg har spist?
  Min søn bestilte pandekager til sin fødselsdag – pandekager med is holder 100!

  Hvad har jeg lyttet til, eller set?
  Sitter podcast. Målet er at grine så meget, at det sætter gang i fødslen 😉

  Hvad ser jeg mest frem til ved ugen der kommer?
  At jeg passerer 37+0, for så kan hun bare komme.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven