mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke #3

Det har for store dele af dagen føltes næsten helt som forår og hvis ikke det var fordi jeg har tilbragt mere end seks timer i en bil, så ville jeg snildt have påstået at det lille bitte skud d-vitamin i sig selv har gjort underværker for min lille sjæl. Optimismen sprudler som små glade champagnepropper indeni mig når vi lige om lidt har fået rundet nærværende uge af, med en lille omgang refleksion, så er jeg klar på en ny – forhåbentligt god – uge med en hulens masse arbejde og et par hyggelige aftaler til at bløde det hele lidt op, i kalenderen.

Hvad har været højdepunktet i den forgangne uge?

Åh hvor er det svært at vælge ét højdepunkt i denne uge. Det kunne selvfølgelig være oplagt at nævne den der morgen, som – selvom den var helt almindelig – viste sig at være helt perfekt. Ligesom den 30-års fødselsdag hos én af mine gode veninder, som Simon og jeg var til på Fanø i går også er er godt bud. Alligevel går jeg med gå-turene vi nåede at få hjemme i sønderjylland. Både dem, hvor børnene agerede hundeluftere for min mors søde collier (i ved, de der Lassie-hunde) og dem, hvor vi spontant stak i en omgang dåseskjul, som er blandt mine yndlingslege of all times. Det var fantastisk.

Hvornår har jeg smilet mest?

Udover på de der gåture, så må det næsten være da jeg i torsdags gæstede “public service” på P1. Jeg var inde for at tale om mit “Synnejysk Synda” på Instagram og udover mig, var der også 88-årige Elin, som har skrevet en sønderjysk digtsamling med. Hendes vidunderlige oplæsning af er par af digtene fik mig til at smile over hele fem-øren. Det var så fiiiiint!

Hvad har været lavpunktet? (Og var der alligevel noget godt at finde ved det?)

Lavpunktet? Lige nu er det virkelig svært at komme i tanker om noget, andet end at jeg er lidt tung i hovedet ovenpå 30-års-festen i går. Jo, det skulle da lige være den der stinke-prut nogen (som ikke var mig) slog i bilen, bedst som vi var kørt på færgen. Altså – jeg kunne næstmest smage den! Føj for pokker. På den gode side, har bilen el-ruder og motoren var stadig i gang, så vi fik hurtigt ilten tilbage i hovedet, sammen med et godt grin, ha ha. Jeg bliver nok bare aldrig for gammel til at kunne grine af prutter ind i mellem.

Hvad har jeg haft det bedst med at have på?

Partystøvlerne!! Jeg elsker, elsker, elsker de støvler og selvom det næsten skulle tage mig et halvt år fra jeg købte dem og til de rent faktisk kom på første gang (fordi jeg ikke rigtigt turde før), så har jeg efterhånden brugt dem virkeligt meget og med akkurat lige stor succes hver gang. Jeg ved godt at de ikke er for alle, men hvis I er interesserede, har jeg købt dem HER (reklamelink).

Hvad er det bedste jeg har spist?

Der bliver skarp konkurrence mellem tunmoussen og flødekartofler vi fik på Fanø. Udover på en færgeoverfart på vej hjem fra Tyskland i sommer hvor jeg mindes noget med en særdeles velassorteret buffet, har jeg ikke spist hverken det ene eller det andet i årevis – og det er jo en kæmpe fejl! Jeg tænker at jeg må hjem og eksperimentere med nogle plantebaserede “fløde”kartofler, så de passer lidt bedre ind i min generelle kostretning. Hvis det kan lade sig gøre på en anstændig måde, altså. Ellers bliver det la tradizionale 😉

Hvad har jeg lyttet til, eller set? 

Jeg har fået lov til at smug-se de første to afsnit af den nye sæson af Den som Dræber og I skal så meget glæde jer til, at den bliver offentliggjort på fredag!

Hvad ser jeg mest frem til ved ugen der kommer?

At få lavet mit momsregnskab! Jeg ved det lyder åndssvagt, men jeg glæder mig sådan til at det er færdigt for denne gang. Jeg hænger altid lidt i bremserne med at få bogført mine bilag og få lavet momsregnskab, så det bliver ofte noget af en arbejdsopgave, når momsen skal indberettes, men så er det til gengæld også tilsvarende tilfredsstillende at få det ud af verden. Så dét glæder jeg mig til og jeg tror ovenikøbet at jeg vil motivere mig yderligere med, at jeg må købe mig til en luksusmassage, når det er gjort.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven