mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Sådan blev vi kærester

Selv om jeg i virkeligheden først kom hjem for to dage siden, virker det som meget længere tid siden. På den dårlige side fordi jeg savner mine børn helt vildt meget og på den gode side, fordi jeg trods alt har forsøgt fyldt dagene med gode ting – ikke mindst med en date med Simon, som jeg i disse dage faktisk har været kærester med i et år. Sådan på den helt officielle “vi-har-spurgt-hinanden-om-det”-måde og i dén anledning tænker jeg at det er about time, at løfte sløret lidt mere for hvordan det egentlig kom i stand, det her parforhold.

Som I kunne læse HER gik det meget stærkt fra at vi havde mødtes allerførste gang, til at vi rent faktisk blev forelskede i hinanden. Vi sås stort set hver eneste dag og efter en god måneds tid baskede sommerfuglene simpelthen så hårdt i maven på mig, at alt jeg ønskede mig var, at han skulle spørge mig, om vi skulle være kærester.

Som han gjorde en aften hjemme i min sofa, efter en dejlig date i tivoli. Jeg var så forelsket som jeg ellers kun kan huske at have været det i mine teenage-år og bare tanken om den aften, gør mig glad.

I lørdags gjorde vi os selv kunsten efter og tog igen på date i tivoli og hvis I har lyst, kan I se hvordan dét gik i den video som jeg netop har lagt ind på min youtubekanal. Her er Simon også med til at fortælle hvordan han fik mig snøret ind og det har simpelthen været sådan en hyggelig video at lave, så nu håber jeg selvfølgelig også at I synes den er hyggelig at se 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Så mega sød (og sjov!) video! I er totalt gode sammen og jeg håber at det her betyder, at du kommer til at lave mange flere videoer i fremtiden. Pleeeease!

  2. Har skrevet det flere gange før, men hvor er I gode sammen! ❤️ Bliver sgu helt glad over, hvor glade I er sammen 💕

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven