mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Annonce

Når forkølelsen rammer

ColdZyme
Det starter som en kriller bagerst i ganen, når man vågner om morgenen, men når næsen i løbet af ganske få timer begynder at løbe, er der ingen tvivl. Forkølelsen er på vej. Der er udsigt til hovedpine, snotnæse, sorte rander under øjnene, ørepine og nætter hvor søvnen konstant bliver afbrudt af at man vågner op med en mund der føles så tør at tungen nærmest sprækker. Jeg hader at være forkølet og jeg bliver altid så desperat for at blive hurtigt rask, at jeg nærmest er villig til at give min førstefødte væk, for at få det til at gå væk. (Okay, det er jeg slevfølgelig ikke – jeg ville aldrig give nogle af mine børn væk for noget i verden, men I forstår min pointe, ikke?). Jeg gider slet og ret ikke at bruge mit liv på at være forkølet og have det dårligt, så hvis der var nogen mulighed for at jeg kunne blive fri, ville jeg springe på den, hurtigere end en teenagepige ville gøre det på ham den pæne fra Citybois.
Og så viser det sig simpelthen at det faktisk findes! Det hedder ColdZyme og er et CE-mærket medicinsk produkt, som angiveligt både skulle kunne lindre symptomerne OG forkorte forkølelsen, hvis først den er indtruffet. Samtidig skulle det også kunne nedsætte risikoen for at andre i familien (altså, børnene) bliver ramt og altså, nu er jeg selvfølgelig ingen ekspert på området, men hvis dét bare er tilnærmelsesvist sandt, så er det altså penge godt givet ud, synes jeg.
I hvert fald var jeg ikke sen til at få brugt det, da jeg i forrige uge viftede med det hvide flag, fordi jeg var blevet noget så vederstyggeligt forkølet. Ej, hvor jeg havde det skidt!
Forkølelsen havde allerede fået et solidt tag i mig, inden jeg begyndte at bruge ColdZyme, og jeg ved selvfølgelig ikke hvordan det var gået, hvis jeg ikke havde brugt det, men jeg bilder mig ind at mine symptomer faktisk blev mildere fra første færd og faktum er altså at jeg allerede efter få dage fik det væsentligt bedre, som I kan se i den lille hverdagsvlog her nedenfor 🙂
Det er selvfølgelig en smagssag om man vil gå sin forkølelse i møde med ColdZyme eller lutter hår på brystet alene og jeg skal ikke dømme nogen for at gøre hverken det ene eller det andet. Jeg ved bare at jeg, for mit eget vedkommende, tager hvad jeg kan få og at jeg uden tvivl kommer til at bruge ColdZyme igen, næste gang jeg bliver syg.
ColdZyme kan bruges af alle fra 4 år og op, så i virkeligheden kunne mine drenge sagtens have fået forebyggende behandling imens jeg var syg, men helt personligt, så er jeg, særligt når det kommer til børnene, nok mere til behandling end forebyggelse – og gudskelov blev ingen af dem syge efter mig. Ellers kunne det godt være at jeg alligevel havde fået lidt dårlig samvittighed, ha ha…
Det behøver altså ikke at være verdens undergang når forkølelsen rammer, og hvis det et par dage alligevel føles sådan, så er det jo heldigt at der findes chokolade.
Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven