mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Mit hår er pludselig begyndte at vokse!!

Efter en lang periode hvor mit hår ligesom ikke rigtigt ville gro, er det lige pludselig stukket heeelt af. Med et slag på tasken er det nok vokset 4-5 centimeter i løbet af de sidste to måneder og det er altså meget for mig.

Det kan selvfølgelig være svært at sige lige akkurat hvad det skyldes, men jeg har en ret solid mistanke til at det skyldes det kosttilskud jeg har taget dagligt siden engang i december. Og som jeg altså hurtigt må nævne, er fuldkommen selvbetalt og usponsoreret.

Det var faktisk et rent tilfælde at jeg købte dem for nogle måneder siden. Der skete det, at jeg var inde i en helsebiks for at købe B-12 vitaminer (som man skal tage når man ikke spiser kød), da jeg opdagede de her bøtter med “vingummi” som angiveligt skulle have til formål at gøre gode ting for hår, hud og negle. Jeg har i lang tid været en lille smule misundelig på mine drenge, som hver morgen får sådan en lille vingummi-agtig fisk, som indeholder fiskeolie selvom den smager af jordbær, så jeg spurgte om det mon var muligt at få lov til at smage de her voksen-vitamin-vingummier. Jeg fik én af dem som skulle gøre gode ting for håret og jeg siger jer, at den var himmelsk, på sådan en eftermiddag i skumringens tid! Som en hurtig beslutning (og fordi de var på tilbud) købte jeg derfor to bøtter med hjem: én til håret og én til neglene.

… Og så har jeg spist et par stykker af dem hver dag lige siden. I begyndelsen spiste jeg dem om morgenen, men jeg har faktisk fundet ud af at det fungerer meget bedre for mig, hvis jeg bruger dem som en lille treat om eftermiddagen. Jeg mener, hvis jeg alligevel skal spise dem hver dag, så kan jeg ligeså godt gøre det på den tid af dagen hvor jeg nyder dem mest og min slik-trang er altså bare størst sidst på eftermiddagen.

I begyndelsen troede jeg ikke rigtigt på at det kunne skabe resultater, men på den anden side tænkte jeg at det jo ikke kunne skade noget at give det et skud – og nu virker det bare!! Jeg er helt oppe at køre over hvor vilde resultater jeg har fået!

JEG HAR JO FÅET LANGT HÅR!!

(Okay, mellemlangt!).

Jeg ved selvfølgelig ikke om de her produkter fra Beauty Bear er bedre eller dårligere end andre og det er altså første gang jeg prøver at tage kosttilskud, som skulle kunne hjælpe på hår og negle, men mit hår vokser i vilden sky og mine negle, som tilmed er blevet super stærke, gør altså det samme. Jeg får lange negle på en uge og jeg elsker at jeg nu faktisk selv kan vælge hvor korte eller hvor lange de skal være og at det aldrig skal være et projekt at gro dem lange inden en fest eller lignende.

Personligt kan jeg helt klart bedst lide smagen i dem til håret, men de går begge fint an og når sukkertrangen melder sig om eftermiddagen, ja, så er jeg sgu sådan set nærmest også ligeglad med hvordan ting smager – så skal der bare køres i kagedåsen.

Som I måske fornemmer, så er jeg kæmpe, kæmpe fan af de her banditter og der er ingen tvivl om, at jeg også skal ud og investere i dem der angiveligt skal kunne gøre gode ting for huden.

De koster 249.- stykket, men de to gange jeg har købt dem (i fysiske helsebutikker) har jeg altså kunnet få to bøtter for 400.- så det kan altså godt svare sig at kigge efter dem dér.

Rigtigt god gro-lyst, hvis nogle af jer er blevet inspirerede 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (13)

 1. Det lyder jo næsten for godt til at være sandt 🙂 De skal da prøves. Ved du om man må spise dem, når man ammer?

  1. Ja, det er ret vildt – og altså, jeg ved selvfølgelig ikke om de virker ligeså godt for andre som de gør for mig 🙂 Jeg kan ikke se noget i vejen for at du spiser dem imens du ammer. De indeholder så vidt jeg kan se udelukkende naturlige vitaminer og mineraler, som ikke har nogen negativ indvirkning på hverken amning eller baby 🙂

  1. De får Omega 3 Fiskeolie fra Kids Zoo. De smager rigtigt godt (jeg sniger mig også til en enkelt i ny og næ) og drengene elsker dem!

 2. Hos Med24.dk koster alle varianterne 199 på tilbud nu.
  Fiskepillerne til børn er også på tilbud der. Bare et tip. Altid dejligt at kunne spare lidt

 3. Hvor lang tid er der i én bøtte?❤️
  Hvor mange tager man i løbet af dagen og hvor mange er der i alt?😜

  1. De anbefaler at man tager 2 stk dagligt og der er 60 i en bøtte. Jeg snyder dog lidt og tager kun en enkelt af hver nogle dage 🙂

 4. Uh, det lyder da fantastisk- mit hår vokser langsomt og stopper med at vokse lige under skulderbladene. Men, kan læse at de kun må tages af gravide i samråd med lægen, så jeg må hellere vente til lillebror kommer ud til maj 😐
  Tak for det gode til 😀

 5. Øøhhmmm et-for-mig-lidt-pinligt-men-burde-jo-ikke-være-pinligt-spørgsmål 🙂 …men altså når det virker så godt på håret?

  Er det så på ALT håret? Eller kun det på hovedet? Jeg vældig gerne have mere/sundere/kraftigere hård på hovedet efter mange år ned af bakke… men har ikke turdet de der hårvitaminer af frygt for ENDNU kraftigere kropsbehåring på resten af kroppen 🙈🙈🙈

  Kh M

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven