mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Det lykkedes!

“Køb dig en plade chokolade, tag et langt bad og hop i noget tøj du har det godt i, du stråler jo altid!” skrev en sød følger, da jeg på Instagram klagede min nød over mit lille (latterlige) i-lands-problem: at jeg var sløv i betrækket og ikke havde nogen idé om hvilket tøj jeg skulle tage på i aften og hvor jeg er inviteret med til Zulu Awards (som jeg i øvrigt for allerførste gang er inviteret med til, hvor det er mit eget navn, der står på invitationen, wihuuuw!). Særligt slemt var det selvfølgelig for mig, at det ovenikøbet pissede ned…

Der var lige et par timer, sådan lige inden jeg hentede børn, hvor jeg simpelthen ikke troede at det ville være mig det muligt, at sutte mit humør op fra så slap tilstand som det lå og rodede rundt i. Jeg ved ikke om det er gråvejret der har fået et uvant tag i mig, en snigende influenza eller hvad pokker der er los, men i hvert fald har jeg dagen igennem været vranten og ugidelig. I ved, på den der måde hvor man véd, at hvis éns mor ringer, så begynder man at græde i samme øjeblik som man løfter røret. Eller for mig, på “jeg-har-måske-næsten-38-i-feber”-måden. Jeg nægter at lade mig slå ud af dén slags ikke-sygdom, men min humør bliver altså påvirket. Desværre.

Heldigvis lod drengene sig ikke mærke spor og da Simon, kort før jeg skulle ud af døren, kom hjem og etablerede pizzaværksted i køkkenet, imens jeg fik lov til at gå ganske uforstyrret på badeværelset, ja, så skete der altså ét eller andet. Okay, måske hjalp panodilerne jeg havde taget en times tid forinden også, men who cares?

Det lykkedes mig at komme i godt humør!

Således hoppede jeg i jeans, skjorte og et nyt, flot bælte, som for mange måske skriger af hverdag, men som for mig, er helt perfekt lige i dag. Særligt fordi dén slags alligevel altid kan gøres lidt ekstra festligt, når bare man giver den gas med læbestiften! Og nu sidder jeg med røde læber på vej mod KB-hallen, hvor jeg satser på at kunne knipse et hurtigt billede til toppen af indlægget her – ja, det ved I jo om jeg lykkedes med eller ej – og så vil jeg ellers bare nyde showet, festlighederne og dét faktum at mit liv sgu nok er ret lækkert, når jeg kan finde på at brokke mig over noget så ligegyldigt, som dét jeg gjorde i dag.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven