mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jeg har gjort noget dumt – heldigvis for én af jer…

Venner – der er simpelthen sket dét, at jeg har fået booket et hotelværelse (på hvad jeg tror er ét af Aalborgs lækreste hoteller) som jeg pludselig ikke skal bruge alligevel. Jeg skulle egentlig have sovet på hotellet efter at have brugt min aften på at besvare telefoner under Danmarksindsamlingen, men fordi nogle andre (og garanteret “rigtigt” kendte) gerne ville have pladsen, blev jeg altså tilbudt at blive hjemme i København ovenpå min lange rejse hjem fra Malawi dagen forinden. Og det takkede jeg altså ja tak til. Jeg tror ikke at Danmarksindsamlingen lider spor under at jeg ikke sidder blandt dem man kan få lov til at tale med, når man ringer ind og donerer sine sparepenge. Så selvom det var en ære at blive spurgt i første omgang, så det altså en lettelse at kunne blive derhjemme i sofaen og se hele showet i flimmerkassen, ligesom alle andre.

Men hotelværelset! Fordi jeg er en lille sparegris har jeg (naturligvis) bestilt det uden mulighed for afbestilling, hvorfor jeg altså nu står med et hotelværelse på hånden, som jeg ingenlunde kommer til at gøre brug af. Bevares, jeg overvejede da et øjeblik om jeg bare skulle forsøge at lokke Simon med til Aalborg og gøre en forlænget date ud af det, men jeg kender mig selv og jeg ved, at jeg vil sætte langt større pris på at være hjemme, end at være på hotel, efter at have været langt væk hjemmefra en hel uge i forvejen.

Derfor har jeg simpelthen besluttet mig for, at give hotelværelset væk til nogen som rent faktisk kommer til at få glæde af det, i stedet for at det bare står tomt til ingen verdens nytte.

Og her kommer I altså ind i billedet! Den ene dame jeg kender i Aalborg og som jeg kunne tænke mig at give den slags væk til, er nemlig i København selvsamme weekend, så det kommer der ikke meget løsning ud af, men jeg tænker, at der må være nogen af jer, der kender nogen som kunne tænke sig et hotelophold på Radisson i Aalborg i næste weekend, d.2.-3.februar. Opholdet er til to personer i dobbeltværelse og der er morgenmad inkluderet.

Jeg ved ikke så frygteligt meget andet om hotellet, end at det har fire stjerner, at det ligger lige midt i prutten af Aalborg og at det udover at huse en masse værelser og “almindelige” hotelfaciliteter også rummer et casino! Der er altså god mulighed for at lege “Bye Bye Baby” for en aften, hvadenten det er med kæresten eller veninden under armen 🙂

SÅ – hvis nu I kender nogen, eller hvis I selv godt kunne tænke jer at komme på hotel i næste weekend – så hop lige over på instagram og smid en kommentar på mit seneste opslag (der har samme billede som det her):

Kys på jer – og god aften.

… Og altså, hvis nu nogen skulle være i tvivl, så er det her selvfølgelig ikke et sponsoreret indlæg. Jeg har (selvfølgelig) selv betalt hotelværelset og det eneste hotellet ved om det her er, at jeg har ringet og spurgt om det var muligt at en “veninde” kunne få lov til at overtage min booking, hvilket de svarede ja til.   

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Vil lige tilføje at det ligger lige for enden af jomfru anegade (bargaden) og 10 skridt fra fjorden ( hvor vi pt har en delfin som springer rundt), så det bliver ikke mere centralt.
    Håber at nogen får en hyggelig overnatning der. God stil, Cana. 👍🏽

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven