mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Det værste der er sket i 2018

Selvom jeg øver mig i – og langt hen ad vejen faktisk også lykkes med – at være en lille jahat, så kommer vi jo ikke udenom, at det efterhånden forgangne år, ikke har været lutter lagkage. Det har været et godt år, bevares, men der har altså også været et par bloopers undervejs, som vi næsten ikke kommer udenom at snakke lidt om, når det nu meget belejligt handler om nogle af årets højdepunkter i disse dage 🙂

Helt sådan overordnet så kan jeg starte med at sige, at det – i hvert fald for mig – altid har en bagside, at være blevet skilt. De uenigheder, konflikter og dårlig kommunikation der var årsag til skilsmissen bliver ikke nødvendigvis mindre, men til gengæld bliver kamelerne man skal sluge og savnet til dem man elsker allermest væsentligt større. Det skrev jeg i sommer et indlæg om, som opsummerer det meget godt. Det hedder “der vil altid være en bagside” og I kan finde det HER.

Men hvis vi nu ser bort fra alt omkring skilsmisse og dét der er fulgt i kølvandet på dén, så er der også sket andre ting i løbet af 2018, som ikke just har været en fest. I hvert fald ikke imens de stod på – nu griner jeg heldigvis af de fleste.

Der var for eksempel det der foredrag jeg holdt i Vejle, hvor jeg havde glemt at lyne mine meget stramme og meget højtaljede bukser. Dengang jeg skrev om det, forsøgte jeg at forklare hvordan min mave nærmest kravlede ud igennem den gabende lynlås, men formentlig fordi episoden fandt sted  inden jeg delte billedet af mit krøllede maveskind, tror jeg at de færreste  rent faktisk forstod hvor skidt det stod til. Det tænker jeg bedre man kan forestille sig, hvis man kigger på billedet af min mave HER. Og læser historien om lynlåsen bagefter HER

På den mindre pinlige, men desværre også meget værre skala kommer vi ikke udenom mine bækkenproblemer, som viste sig i virkeligheden at være en diskusprolaps, som jeg har døjet virkeligt meget med i årets løb. I månedsvis var jeg enormt invalideret af det og trænede som en sindssyg for at få styr på den – og ja, nu efter er par dovne måneder, er jeg desværre begyndt at mærke til den igen. På den gode side, fik mine smerter mig også sendt direkte ud i to af de bedste ting der er sket mig i årets løb, så på den måde har det måske alligevel været helt okay. Okay, på en meget, meget smertefuld måde, vel at mærke. #jahat

Hvis vi bliver i den lidt mere seriøse afdeling et øjeblik, så var det også kæmpe nedtur dengang jeg blev røvrendt af en udlejer, som fredag eftermiddag gav mig nøglerne til den lejlighed som “vi bare kunme ordne papirerne på, mandag morgen”, hvorefter jeg om mandagen fik besked på at aflevere nøglerne tilbage, fordi den var lejet ud til anden side. På den gode side herfra, gik der ikke mere end et lille halvt år førend Simon og jeg besluttede at flytte sammen, så på den måde var det måske alligevel meget belejligt at vi kunne finde noget helt nyt, sammen.

Der er til gengæld ikke så meget godt at sige om, den dag vi opdagede at én eller anden havde trukket lus med hjem.

Det er der måske heller ikke rigtigt om dengang jeg tissede i bukserne på vej hjem fra fest, men det er i det mindste en ret god historie 😉

Der var selvfølgelig også dengang jeg havde en vandskade i mit lille kolonihavehus, som kom ovenpå at jeg var igang med at sætte et nyt loft op… Det var ikke just et højdepunkt, vil jeg sige. Især ikke, da jeg blev mindet om, at der er en god grund til at man helst ikke skal have rockwool alt for meget i forbindelse med huden. Slet ikke kinderne, som jeg åbenbart havde brugt til at hjælpe med at holde skidtet på plads, da jeg forsøgte at sætte det op. Suk.

Læs også: De bedste ting der er sket i 2018

Slutteligt i perlen af uheldige (og direkte dumme) hændelser som vi skal tage fat på i denne omgang, så skete det forleden, at jeg nær drak et halvt æg. Jeg tog simpelthen fejl af min kaffekop og koppen med æg til pensling af de boller drengene og jeg netop havde stillet til hævning. Meget har jeg slugt i mit liv, men lige akkurat det der… Føj for den lede rødbede! På den gode side fik jeg heldigvis hverken salmonella eller tyndskid af det og stærke typer påstår sågar, at det skulle være helt sundt med et råt æg i ny og næ, så på dén måde kan jeg alligevel springe ind i det nye år fuld af god energi.

Rigtig godt nytår (igen) – og rigtig god 1.januar ❤️

… Og hey, hvad er det bedste og det “værste” der er sket for jer i det forgangne år?

Skriv din kommentar

Kommentarer (15)

 1. Man skal altid værdsætte noget pinligt og dumt, hvis historien er god 😉 Særligt som stor blogger, men også i de små blogs som vores – de fjollede og ‘dummeste’ indlæg vi laver, er ofte dem, folk kommentere på – relaterbarhed er altid et hit åbenbart 😆.

  – A

  1. Man skal i hvert fald aldrig kimse ad gode historier – uanset om de er gode af gak, gøgl eller store romancer, hvis du spørger mig ❤️

 2. Det bedste der uomtvisteligt er sket for mig i år er at bage på Lillebror ❤️

  Det værste må være da jeg fik en hård dom fra min læge om en akut sygemelding, da mit pligtopfyldende jeg ikke kunne finde ud af at sige fra på jobbet. Jeg pressede mig selv så voldsomt både fysisk og psykisk at det var til fare for mig og baby i maven – det er fanme dumt at vi er så pligtopfyldende som mennesker, at vi hellere vil falde om på jobbet grundet loyalitet for chefer og kollegaer, end at gøre hvad der er bedst for os selv! Det var hårde lærepenge…

  Tak for en fantastisk blog Cana, jeg glæder mig til at følge med fra barselsland ❤️

  1. Det værste i 2018 var at vente på svar i 14 dage på en moderkagebiopsi. Fostret var rask, hvilket fører til det bedste i 2018 – fødslen af vores datter❤️

  2. Altså, Maj! Hvor gør det mig glad at du er blevet så klog af at have fået en sygemelding, selvom den ikke lige passede ind i planerne. Det er nemlig skide dumt, når vi af uransaglige årsager mister overblikket over hvad, der i virkeligheden betyder allermest ❤️ Well done – og rigtigt godt nytår!

 3. Jeg gik fra min kæreste gennem 3 år i slutningen af 2017. Så det værste var umiddelbart hjertesorg og flytning og ingen økonomi.. Og meget hjemve.
  Det bedste der skete for mig var at jeg flyttede til Grønland for at arbejde, hvor jeg mødte min nuværende kæreste, fik tjent en masse penge og kom ind på den uddannelse jeg vil have. <3

  1. Det lyder som om du har haft et virkeligt vildt år ❤️ stort tillykke med kærligheden og med alt det andet gode der er sket for dig.

 4. Det bedste, der er sket, er naturligvis fødslen af min datter og derefter, at vi fandt en bedre lejlighed at flytte ind i. Det værste er så i samme forbindelse: der er fugtproblemer, som her i januar skal undersøges, hvorvidt har sat sig til skimmelsvamp. Vi krydser fingre!

 5. Det var godt nok ikke i år, men jeg formåede sidste år, at drikke et glas med sæbeboblevand. Sådan en rigtig “jeg-er-mega-tørstig-tår”. Tror hellere jeg ville drikke æg 🤢

 6. Det bedste i år 2018 var at jeg blev gravid igen og troede at vi skulle have vores sidste barn til sommer… det værste var, at jeg lige inden jul fik en spontan abort… c’est la vie – men lagde altså en dæmper på udgangen af 2018…

 7. 2018 har været et fantastisk år med flytning, gode rejser og generelt et optimistisk sind til hvad der kan komme på min vej, så det positive sind forsætter jeg med at have i 2019.
  En ærgerlig afslutning på 2018 er min for nylige fyring. Men jeg holder hovedet oppe, fordi det skal ikke ødelægge mit ellers helt fantastiske år ❤️

 8. Det værste og samtidig det bedste:
  Jeg er blevet skilt

  Uendeligt sorgfuldt og frygteligt at skulle lukke ned for familie idyllen, eller drømme om den……… og samtidig en fantastisk givende begivenhed med mer GLÆDE til både børnene og jeg

  Taknemmlig for modet

  <3

 9. Først godt nytår til drengene og dig cana🎉Det absolut bedste der er sket for mig i 2018 var da jeg fandt en ny kæreste-kæmpe bonus er at Maja og Ida knus elsker ham.Desværre bød 2018 også på et uventet farvel til min mor der pludselig døde.
  KH Jette mmm maj11

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven