mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Det der vakte størst interesse

Det har været en lidt blandet landhandel, hvad der har vakt størst interesse for jer, at læse om her hos mig i det forgangne år. Vi kommer dog ikke udenom den helt store læsermagnet: Simon. Ham har I virkelig været vilde med og jeg forstår det så godt!

Det allermest læste indlæg i 2018 var således også indlægget “ham der virkelig kunne” i hvilket jeg afslørede identiteten på ham jeg gik og kyssede på <3  Inden da, havde jeg allerede afsløret at der altså var én – og det blev altså også taget rigtigt godt imod. “Der er jo en grund til at jeg har været så glad” blev nemlig mit næstmest læste indlæg og selvom der er løbet meget vand i åen siden dengang, så gør det mig stadig glad i låget at læse det igen.

 

Han kom virkelig bag på mig, ham Simon og hvis nogen havde fortalt mig, inden jeg mødte ham, at han ville stå lige dér og vade ind i mit hjerte som han gjorde, ville jeg uden tvivl have grinet højt og sagt, at de var fulde af løgn. Jeg følte mig på ingen måder parat til at binde mig til en mand da vi mødtes, men alligevel var det ligesom det eneste der gav mening, da jeg pludselig stod i den favn, der gjorde mig så tryg som jeg aldrig tidligere har oplevet det. Nårh ja og hvis nu I vil snage lidt mere i hvad det så var der skete, som var så fantastisk, så kan I måske starte med at læse indlægget om hvad der så egentlig skete på vores første date, efter den der skæbnesvangre nytårsaften, hvor vi mødte hinanden.

Men, men, men – mit forhold til Simon har selvfølgelig (og heldigvis) ikke været det eneste der har vakt jeres helt store interesse. I var nemlig også rigtigt mange der læste – og gudskelov fandt genkendelighed og for nogen endda trøst – i mit indlæg om, at skilsmissen altid har en bagside. Dét indlæg, “der vil altid være en bagside” skrev jeg imens jeg var på Mauritius med Simon i sommer. Den dårlige samvittighed over at være rejst “væk fra børnene” haglede ind over mig – til trods for at de holdt ferie med deres far i samme periode, vel at mærke. Jeg skrev blandt andet at “…Dét, der føles dejligt, føles samtidig også forbudt og jeg kan til stadighed ikke vaske følelsen af at være en dårlig mor af mig, når jeg nyder tiden uden mine børn for meget…”. Det er heldigvis blevet bedre siden dengang, men jeg kan endnu ikke set mig helt fri for at følelsen af at være en dårlig mor, når jeg (også) nyder mit liv på de dage børnene er hos deres far.

På den lidt mere hyggelige og i den grad mere ukomplicerede side, var der også en del populære opskrifter, hvor talkagen faktisk kommer ind som mit fjerde mest læste indlæg i 2018. Bevares, den er også virkeligt (virkeligt!) god, så jeg forstår det sådan set godt. Derudover var min gulerodskage også et stort hit, ligesom de hjemmelavede træstammer på 10 minutter også satte gang i mundvandet hos rigtigt mange 🙂

 

Og til sidst – dét indlæg, jeg faktisk selv troede lå som nummer 1, fordi det udover at ligge her hos mig også prydede samtlige forsider på de kulørte blades websites, finder vi indlægget hvor jeg viste min rynkede mave frem. Dét er i øvrigt også blandt de indlæg jeg er allermest stolt over at have produceret. I hele bloggens historie, vel at mærke.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

    1. Ha ha, ja, har du ikke hørt om det? 😀 Ej, det’ gas – det var en tankeprut og jeg har selvfølgelig ændret det, så det giver bedre mening 🙂 God aften!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven