Annonce

Vind et ophold på Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad – ét af Sveriges mest luksuriøse spahoteller

Falkenberg Strandbad

Ho Ho Ho! Så er Confettis julekalender igen landet her hos mig og i modsætning til sidst, hvor jeg tippede om den perfekte mandelgave, så skal vi altså over i en helt anden – og meget mere luksuriøs boldgade denne gang. Jeg har nemlig fået lov til at udlodde et ophold på Falkenberg Strandbad for to personer, inklusive 2-retters middag og selvfølgelig fri adgang til det vidunderlige spa-område, både ude og inde. Wuhuuuu!

Fordi jeg “selvfølgelig” var nødt til gøre mig lidt research, inden jeg kunne anbefale og udlodde stedet til jer, har jeg netop selv været der for første gang – og jeg kan love jer for, at der er dejligt!

Vi ankom onsdag eftermiddag, hvor vi efter at være tjekket ind på vores værelse, stak direkte ned i spaområdet “The Retreat Club” og sikke altså et sted! Der var masser af slængemøbler, lækre pools og ikke mindst en velassorteret bar, hvor man både kunne købe forskellige drikkevarer og lette madanretninger, som gjorde at man fik lyst til bare at hænge ud det meste af dagen. Der er to indendørs pool-afdelinger i Retreat Club, hvor den ene – den lille af dem – virker lidt mere intim og privat, i modsætning til den store, som emmer af tropisk stemning. Området er forbeholdt voksne (over 16 år), men der var en totalt afslappet og nede på jorden-stemning. Udenfor var der også et par pools – og det smukkeste lille orangeri – men fordi de i al den tid vi var der, desværre (for os) var fyldt med en større gruppe mennesker, som efter alt at dømme var der i forbindelse med noget konference (ja, hvem der bare var så heldig at komme på konference sådan et sted, tænker jeg bare!), så prøvede vi dem faktisk ikke.

Til gengæld var der, da vi dagen efter besøgte spa-afdelingen (desværre kun for at tage billeder i dagslys) nærmest ikke et øje dernede, så hvis I nogensinde kommer der, så tag endelig dét tip med jer – at gå i spa’en om formiddagen, hvis I gerne vil have det hele lidt for jer selv <3

Falkenberg Strandbad Falkenberg Strandbad

Men suk, altså, at tage afsted med én man holder af og få et lille break i hverdagen, med hygge, velvære, god mad og – for vores vedkommende – masser af romantik; det kan altså noget helt, helt særligt. De par gange Simon og jeg har været afsted på miniferier eller spaophold, har vi lovet os selv og hinanden at prioritere det lidt oftere, for det gør altså ét eller andet helt magisk ved vores parforhold, når vi har tid og mulighed for at være sammen på dén måde.

Nuvel, nu skal det jo slet ikke handle om mig, men om jer og denne her julekalender, som det hele udspringer af! Jeg har jo, som nævnt ovenfor, fået den ære at udlodde et ophold til Falkenberg Strandbad – dét de kalder “Happy Monday” (som er et ophold for to personer med overnatning, to-retters middag og fri adgang til spa-området) – til én af jer. Alt I skal gøre for at deltage er, at lægge en kommentar, hvor I skriver hvem I drømmer om at invitere med. Konkurrencen løber både her på bloggen og på min instagramprofil, hvor I skal være mere end velkomne til at deltage også, hvis I vil have dobbelt-op på chancer.

Jeg finder den heldige vinder på søndag d.9.december og vinderen får direkte besked, enten via e-mail eller direkte besked på instagram.

Falkenberg Strandbad

 

I kan se meget mere til Falkenberg Strandbad og de forskellige opholdstyper de tilbyder på deres hjemmeside HER

Og så kan I med fordel overveje, hvis I vil booke et ophold, at gøre det via siden HER hvor man altså kan få nogle gode besparelser 🙂 

Skriv din kommentar

Kommentarer (1.897)

 1. Jeg ville uden tvivl tage min dejlige mand med og nyde disse skønne omgivelser i ro og fred❤️

 2. Jeg ville invitere min hårdtarbejdende kæreste på et par dages forkælelse og kærestetid når vi snart har 2 årsdag! Det fortjener han ♥️

 3. Åhhhh, jeg ville tage min dejlige (og gravide) bachelormakker med! Vi trænger til ferie og afslapning, når vi endelig afleverer to
  Måneders arbejde før jul. Inden vi skal ud på det store jobmarked og inden hun skal være mor for første gang. ♥️
  Det fortjener vi sku 😉

 4. Jeg vil tage min dejligste veninde med, når vi begge har overstået vores eksaminer i starten af januar💆🏼‍♀️💫

 5. Drømmer om at invitere en god veninde med – så vi kan få noget ro, nærvær og vedligeholde en vigtig relation 😍🤞🏻🍀🤩💦👙

 6. Jeg vil invitere min kæreste med, lige om lidt venter en ny hverdag med baby så det ville være så skønt at få denne oplevelse sammen😍!

 7. Jeg vil dele med min søster. Hun er højgravid og sidder og ligger sidste hånd hendes bachelor, så synes hun trænger til lidt forkælelse.

 8. Jeg ville tage min dejlige mand med, som lige har afleveret sit speciale! Jeg er super stolt af ham 😍🌸

 9. Jeg drømmer om at invitere min bedste veninde med. Vi går begge to og kæmper med en masse ting, så vi kunne godt bruge noget tid væk fra hverdagen og i hinandens selskab ❤

 10. Min mand! Efter at være blevet forældre for lidt over et 1 år siden trænger vi til en kæreste get away 😍

 11. Min lillesøster fortjener om nogen at komme på spa ophold, så hende ville jeg medbringe så vi kunne få noget tiltrængt kvalitetstid ❤️

 12. Jeg vil så gerne have min dejlige kæreste med. Vi går ind i en periode på universitetet med mange eksamener lige nu, og får derfor ikke set så meget til hinanden. Så det kunne være så rart, med et lille afbræk hvor vi kan få tid til at nyde hinanden 💕

 13. Efter denne første dele-jul, som nok har været den største mavepuster, siden jeg blev alene med mine børn, kunne det bestemt være dejligt med et ophold her…naturligvis med ham jeg har mødt, som får mit hjerte til at slå lidt ekstra stærkt ❤️❤️❤️

 14. Jeg ville invitere min mand med, vi trænger nemlig lige præcis til sådan et mini break fra hverdagen!

 15. Manner manner manner!!! Jeg ville tage min kæreste med. Vi trænger virkelig til lidt romantik og forkælelse, efter lang tids sygdom 😍

 16. Ville tage min bedste veninde med, som klart er blevet forsømt, efter jeg har fået barn – vi trænger til kvalitetstid og venindehygge, så sådan en tur her, ville være himlen med masser af tid til os, gode snakke og hygge i lange baner ❤️❤️❤️

 17. Jeg tager min Jacob med, det ville give et dejligt pusterum i en istandsættelse der trækker lidt ud 😅🤞🏾

 18. Sikke en fantastisk oplevelse , jeg ville tage min dejlige veninde Cecilia med ❤️ Vi kunne godt trænge til lidt selvforkælelse og ren afslapning sammen 🥰

 19. Det ville være en fantastisk oplevelse at dele med min kæreste ❤️ så jeg vil helt sikkert tage ham med, hvis jeg er den heldige🤗❄️

 20. Jeg ville elske at komme afsted med min mand Alexander. Med to mindre børn, kan det være svært at finde tid til l hinanden. Kunne være så dejligt at vinde. 🤗

 21. Jeg ville invitere min søde mormor med 😍 Som altid hjælper med børnepasning, rengøring eller malerarbejde. Og ja meget mere. 73 år, hun trænger også til noget forkælelse

 22. Min søde kæreste og jeg har længe snakket om at prøve et spaophold, men de der priser har desværre lidt stoppet os 😅 Det ville være skønt at kunne hive ham med på sådan et ophold alligevel!

 23. Jeg ville tage min søde veninde med 🙂 Vi ser hinanden alt for sjældent, så det kunne være dejligt med noget tid sammen.

 24. Jeg ville elske at kunne invitere min mor, Merete, med. Hun fortjener at blive forkælet 💓

 25. Jeg ville tage min kæreste med – Vi trænger til voksentid efter lillesøster kom til verden ❤️

 26. Jeg ville tage mine to bedste veninder med. Mette og Julie! Det kunne være skønt med noget rigtig kvalitetstid 😍

 27. Jeg ville tage min bedste veninde med! Så vi kunne få vores travle hverdag lidt på afstand og bare nyde hinandens selskab!

 28. Jeg ville helt sikkert tage min kæreste med ❤️ Det er omtrent hans højeste juleønske, så det ville være ret perfekt!

 29. Jeg ville invitere min dejlige kæreste med.. Med en baby på 6 måneder, er en sådan tur tiltrængt💕

 30. Jeg drømmer om at tage min mand med på sådan en kærestetur ❤️ Det vil helt sikkert gavne vores ægteskab 🥰

 31. Jeg trænger virkelig til en pause fra baby og ingen søvn 😬 ville tage min mand med ❤️❤️❤️

 32. Hvis jeg er heldig vil jeg invitere min mand med. Det er meget meget længe siden vi har været afsted alene uden vores søn 🙂

 33. Jeg vil tage min kæreste med ❤️ Jeg synes, at vi trænger til forkælelse og noget tid sammen, da vi er begyndt at arbejde på forskellige tidspunkter og derfor ikke ser så meget til hinanden.

 34. Wow det ser lækkert ud. Jeg ville tage min vidunderlige kæreste med til ren afslapning og kærestetid. ❤️

 35. Jeg kunne ikke komme i tanke om et bedre sted at invitere min søde klæreste med hen! Efter vi i sommers fik vores første barn, kunne det være fantastisk med en lille tur hvor vi bare kan være kærester – og ikke bare praktiske mor og far 😍

 36. Jeg ville tage min kæreste Rasmus med, som har været i Palæstina det sidste halve år. Vi kunne virkelig godt bruge sådan et ophold når han vendte hjem til februar 🤞🏼😍

 37. Jeg ville invitere min mand med ❤️ Vi blev gift for 3 uger siden. Så ville være skønt, at invitere ham på en lille “honeymoon” 🤞🏼🤞🏼

 38. Jeg vil tage min dejlige mand med ❤️ Der er ikke noget så skønt som at trække stikket for et døgn og bare nyde.

 39. Min dejlige mand og jeg trænger til en mini-bryllupsrejse… vi blev gift sidste år og kom aldrig afsted. Ig efter lillebrors ankomst for fire måneder siden, trænger vi til et lille afbræk… 🍀🍀🍀🍀

 40. Jeg vil invitere en veninde med 🌸 Ovenpå en skilsmisse og en stresset tid kunne det være virkelig dejligt med et afbræk fra hverdagen i så lækre omgivelser 🙏🏻

 41. Jeg vil invitere min sæde kæreste med, som jeg netop er flyttet sammen med. Så et break flytterodet ville være guld værd.

 42. Jeg ville tage min kæreste med. Vi kunne godt bruge at se frem til lidt forkælelse og kærestetid, når babyen bliver stor nok til at kunne undvære os et døgns tid.

 43. Hvis jeg vinder vil jeg tage min mand med. Engang var vi gode til at prioritere kærestetid, inkl. spaoohold og weekendophold, men efter to børn er der svært at finde tid, og svært at vælge tid fra sine børn, selvom alle ved, at det er så tiltrængt og helt ok 💜
  Vil elske og nyde hvert sekund.

 44. Uhhh WOW det ville jeg gerne vinde med min dejlige kusine Tessa ! Hendes som enelig mor og er lige blevet færdiguddannet sygeplejeske og mig som har været igennem et kræftforløb igennem de sidste 2 år, som heldigvis endelig er afsluttet nu med alle operationer på plads! Det kunne være skønt at fejre sammen med hende på Falkenberg 😍

 45. Jeg ville med glæde invitere min veninde Anastasia med på et lille break. Vi trænger til kvalitetstid. Efter jeg fik min datter for knap 2 år siden, er der ikke meget tid til selvforkælelse – så derfor håber jeg helt klart at vi bliver de heldige vinderer ❤️❤️

 46. Jeg vil invitere min kæreste med ♥ Vi trænger til et lille getaway, efter vi blev forældre i sommers. Hun har ikke været passet endnu – håber at der er en lang tidsfrist på hvornår man skal booke, er slet ikke klar endnu! Men tænker at lige pludselig er den der, og så kunne det så dejligt at tage afsted, holde i hånden og kysse ekstra meget. Vi er ret bevidste om at huske hinanden og romantikken, men det foregår pt mest herhjemme 😆

 47. Jeg ville tage min kæreste med, som er startet på nyt arbejde og godt kunne bruge lidt selvforkælelse ❤️

 48. Jeg ville elske at tage min skønne kæreste og nybagte far med. Vi trænger helt sikkert til forkælelse og et lille break i barselslivet, som pt bliver styret af en lille søvn-terorist 😴

 49. Jeg ville invitere min kære mand Christian med på tur 😍 efter et år som lille ny familie kunne mand og kone godt bruge en lille getaway 😅🎉

 50. Jeg ville tage min mand med. Med alle bedsteforældre laaangt væk og 2 små børn er det virkelig sjældent, at vi får nogle timer bare ham og mig. Det ville være verdens bedste julegave til en fantastisk mand og far!

 51. Jeg vil så gerne dele dette med min kæreste. Så vi kan få noget kvalitetstid sammen, som vi ikke rigtig har haft siden vi blev forældre for 15 måneder siden 😍

 52. Åh, hvor jeg håber at vinde!
  Jeg ville invitere min dejlige mand med. Vores forhold er lettere presset af to ballade-drenge og en kommende lillesøster i maven… vi kunne godt bruge list tid sammen, kun os ❤️

 53. Jeg vil tage min kæreste med, da vi trænger til lidt forkælelse ❤️ Det vil være perfekt som fejring på, at vi har været kærester i 5 år 🙌🏼

 54. Jeg ville tage min søde kæreste med. Selvforkælelse inden vi skal være forældre til februar! 😍🙏

 55. Hvis jeg vinder vil jeg tage min veninde Helena med. Vi er begge nyuddannede lærere og kunne godt bruge et lille get away, hvor vi kan glemme hverdagen og det store ansvar for en stund 😌🧖🏼‍♀️🤞🏼

 56. Jeg drømmer om at invitere min mand på forkælelse, en hel dag UDEN børn, men med et par år på barsel og SU er det desværre ikke muligt indenfor mit eget budget, så dette ville være den mest fantastiske julegave ever 😍

 57. Min skønne mand og jeg ville nyde at komme tilbage til dette vidunderlige sted. Sidst vi var der vmhavde vi ingen børn…nu er vi familie på 4 med to sætte på hhv 3 år og 3 mdr. Så der er sket noget siden og romantikken prioriteres ikke så højt for tiden….Det gør søvnen 😀

 58. Uh, en præmie! Min kæreste og jeg giver ikke hinanden julegaver, men jeg ville elske at se hans ansigt, hvis jeg brød reglerne og så endda med et spaophold – man har vel lov at drømme☺️ Jeg er sikker på, at det ville give plus på kærestekontoen som pt er lidt i minus pga graviditetstræthed og en 2,5 årig med krudt i måsen🙈

 59. Jeg vil inviterer min mand Henrik Madsen med, fordi han har fortjent det og vi trænger til lidt forkælelse.

 60. Jeg er i er lang distance forhold med en sød svensker. Han kommer oprindelig fra Falkenberg. Ville vildt gerne nyde kvalitets tid med ham i hans hjemby og udforske det på en meget luksus og afslappet måde.

 61. Jeg ville tage min søde kæreste med – det fortjener han (og jeg). Han er den bedste og mest støttende kæreste, nu hvor jeg har fået konstateret en sygdom (også inden selvfølgelig 😉), som gør vi skal rejse frem og tilbage til Rigshospitalet. Ellers må jeg købe det til ham alligevel, når hele rejseriet er overstået ❤️

 62. Jeg vil virkelig gerne afsted med min mand. Vi har lige måtte aflyse længe ventet og tiltrængt weekend her i december så at vinde din konkurrence ville gøre en kæmpe forskel ❤️

 63. Min veninde der er gravid og har brug for forkælelse😊 og så kan vi nå ekstra venindetid inden babyen kommer😊

 64. Jeg ville tage min søde mand med, med tvillinger på 6 måneder og storesøster på 3 år, er der ikke meget kæreste-tid, så der ville være skønt med en anledning, til at komme afsted ❤️🙏🏻

 65. Jeg ville invitere min veninde Nanna med, da hun har været der rigtig meget for mig på det sidste. Jeg vil gerne give hende noget igen og hvad er mere perfekt end dette lækre ophold. Jeg håber virkelig at jeg kan overraske hende med dette :):)

 66. Min dejlige kæreste. Vi skal begge snart i gang med den mest intensive læseperiode i hele vores studietid, og det kunne være så rart at få laddet batterierne lidt op sammen inden. <3

 67. Jeg ville helt klart tage min kæreste med, og tage derop inden vi bliver forældre for første gang i det nye år!

 68. Min søde kæreste. Vi trænger bestemt til tosomheds tid efter 2 år med HD læsning og skiftende arbejdstider 😘

 69. Min kæreste, Rasmus, og jeg er forældre til to små skønne piger på 2 år og 8 mdr. Der er ikke meget tid til parforholdet, og jeg synes helt klart vi trænger til at forkæle tosomheden ❤️🤞🏻🙏🏻

 70. Jeg ville gerne kunne tage min mand med, mens mine forældre måske ville tage vores børn ❤️ Til januar har vi været hinandens i 8 år og vi har aldrig været på get a way eller ferie sammen – så det kunne være så uper fedt at kunne overraske ham til hans fødselsdag i januar med et romantisk ophold – bare ham og jeg… Jeg drømmer mig allerede væk til tosomheden 😍

 71. Jeg vil gerne have min kæreste med! 2017-18 har været hårde år for os begge to, og jeg gad godt have noget kvalitetstid med ham at se frem til 🙂

 72. Om 3 kg er jeg nået halvvejs i mit mål om at tabe 40 kg. Og jeg har lavet en plan om at give mig selv en gave ved hvert femte kg. Og det passer faktisk lige med at jeg på min 20 kg, havde tænkt mig at tage på spa med min mor, så jeg vil meget gerne vinde spa opholdet og jeg vil dele det med min mutti.

 73. Wauw hvor lyder det lækkert og som den perfekte vinter getaway 🙏🏻👏🏻 Og hvis jeg er heldig min eneste julegave i år. Savner en tur med min mand 💙

 74. Min mand❤️ Vi er nygifte, men med to små børn blev det ikke til nogen bryllupsrejse. Vi trænger til alenetid🙏😍

 75. Ej det ser virkelig dejligt ud! Jeg krydser fingre for at vinde opholdet, som jeg i så fald vil dele med min kæreste ❤️

 76. Jeg drømmer om at tage min mand med. Vi har de sidste 6 uger arbejdet alt for meget, og været væk fra hjemmet på skift. Det vil være dejligt at dyrke lidt hverdagsromantik en mandag.
  FruN

 77. Hvis jeg vinder, vil jeg invitere min nye gode veninde og nabo Camilla med. Vi har ikke kendt hinanden så længe og jeg tænker at en sådan weekend er perfekt til at komme endnu mere ind på hinanden.

 78. Jeg vil invitere enten min dejlige kæreste der skal forkæles efter et hårdt semester, eller min veninde, som fejring af, at hun bliver færdig som jordmor i januar 👶🏻💪🏻💦

 79. Jeg vil tage min voksne datter med. Vi kommer ind imellem på kant, og det vil være skønt, at have god tid til at både snakke og trække os tilbage et helt døgn. Og så i så skønne og afslappende omgivelser.

 80. Det ser så fantastisk ud 😍 Hvis jeg skulle være den heldige, vil jeg tage min kære mand med. I et mangeårigt forløb, som stadig er i gang, for at blive forældre, trænger vi virkelig til forkæles og at komme lidt væk fra det ❤

 81. Jeg drømmer om at tage min hårdtarbejdende kæreste med – ingen juleferie i år, så han fortjener absolut velvære ♥️

 82. Jeg vil gerne invitere min søde mor med på det lækre spa ophold. Hun fortjener forkælelse, og det kunne være en hyggelig oplevelse at få med hende 🙂

 83. Min kæreste. Vi har to børn. Det ene barn har cerebral parese så hverdagen går alt for lidt op i hygge, snak, samvær og kærlighed men derimod bruger vi tiden på træning med vores barn, diverse behandlinger og møder med sagsbehandlere … vi kunne trænge til en get away. God december!

 84. Jeg vil gerne have min mor med, nu hun var så sød at invitere mig på spa sidste år – så må det vel være min tur nu! 🙂

 85. Jeg har desværre ikke en sød kæreste jeg kan invitere med. Så jeg vil i stedet invitere min søster. Vi ses alt for sjældent og hun kunne virkelig godt trænge til sådan et afstressende spa ophold… Og så er det min fødselsdag den 9/12 så det ville oven i hatten være en virkelig lækker ekstra fødselsdagsgave!

 86. Jeg ville tage min søde kæreste med.. Vi har haft et lidt hårdt år med renovering af en hel lejlighed med en lille gut på halvanden. Så kæreste kontoen kunne godt trænge til at blive tanket lidt op <3

 87. Ville klart invitere min kæreste med; han bliver færdiguddannet her til januar og det kunne være den perfekte getaway 🤞🏻😍

 88. Jeg ville tage min mand med. ❤️ Vi har haft en del uforudsete regninger ifm. med vores hus, så sådanne ophold er desværre ikke en prioritet lige nu. 😊

 89. Min MOAR – fordi hun skal passes lidt ekstra på ❤️ Og fordi jeg ville ELSKE at give hende det i julegave ❤️

 90. Jeg skal da have min gode veninde Marie med. Vi har begge haft et hårdt efterår, så vi trænger til selvforkælelse og tid til hinanden.

 91. Lækker lækker GAW
  Drømmer om en tur med manden min❤️❤️ Det vil helt sikkert være godt til os🤞🤞🤞

 92. Jeg ville tage kæreste med❤️ Jeg skal til at skrive SRP i 2 uger, (7-21/12) og derfor bliver hyggen, tosomheden og nærværen forsømt lidt, desværre❤️ Derfor ville det være fantastisk at kunne overraske og forkæle både ham og jeg med en fantastisk oplevelse sammen❤️

 93. Jeg ville gå imod strømmen og ikke invitere min mand med og i stedet tage med veninde Christine med, så vi kan få er par tøsedage uden børn

 94. Jeg vil tage min veninde med der snart kommer hjem fra udveksling ❤️❤️ hun fortjener det mere end nogen anden🙌🏼💕

 95. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft ægte alene-tid med min kære mor, så jeg ville uden tvivl tage hende med. <3

 96. Jeg ville så gerne have min søster med. Vi er er to gange endt på tyske bar-mås spa, så nu ville det være skyndt at kunne nyde spa med badetøj på 😂🤣😍

 97. Jeg vil tage min søde kæreste med, så vi kan få en hyggelig kærestetur sammen, inden vi bliver forældre til sommer.

 98. Jeg vil tage min søde veninde Sarah med!!! Vi trænger til tid sammen i vore travle hverdag, hvor vi ses for lidt ❤️

 99. Drømmer om at invitere min mand med, vi blev gift i sommers og har ikke været på bryllupsrejse, da jeg er studerende og pengene er små og vi har vores datter at sørger for.

 100. Min mand Jesper vil jeg invitere med som en ekstra julegave. Ikke så tit der er alene tid med en baby på 9 måneder og storebror på 3 1/2 år. Har længe ønsket mig et ophold der og har én gang gået tur rundt om det, nu vil jeg gerne ind 😀

 101. Ville invitere min dejlige mand! Det trænger vi til i en lidt træls periode! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

 102. Jeg vil invitere min gravide veninde med, hun trænger til lidt selvforkælelse og er det bedste selskab. Lyder så skønt med et døgn uden børn som skal serviceres.

 103. Jeg ville tage min kæreste med for at vi kunne komme afsted og nyde hinanden inden vi bliver forældre for første gang ❤️❤️

 104. Det er verdens lækreste sted til en kæreste getaway 💕 Min mand og jeg var der i sommers og nød det i fulde drag. Drømmer os ofte tilbage, nu hvor vi sidder her i vintermørket med en 5 uger gammel baby, og 3 større søskende om ørene 😊

 105. Jeg vil tage min mand med – fordi vi i år gik fra hinanden , solgte vores hus og jeg flyttede for mig selv med vores to børn. Men vi har fundet sammen igen. – fantastisk! Vi kunne godt bruge en getaway – fyldt med kærestetid og forkælelse ❤️

 106. Ville tage min mand med ❤️
  Vi trænger i dén grad efter hverdagen er startet igen og vi nu er 5 der skal ud af døren hver morgen 😍

 107. Jeg ville tage min kæreste med. Efter halvandets års langdistanceforhold, hvor eneste luksus har været de få friweekender, vi har kunnet skrabe sammen, kunne det være skønt med ægte luksus.

 108. Jeg ville tage min kæreste med❤️ Han er den bedste støtte man kunne ønske sig her i min anden graviditet inden for 2 år. Han kunne godt bruge lidt afslapning 😉

 109. Jeg ville tage mine elskede kæreste med – som en romantisk getaway – når vi kan holde ud at være lidt væk fra vores baby… Som endnu lige skal komme ud af ægget (40+6) 🤞✨🤰🏼

 110. Jeg vil tage min barndomsveninde der bor i Hvidovre med – jeg bor i ‘Aalleren’, så der er lidt langt mellem os. Og vi TRÆNGER til veninde-sladre-tid uden mænd, børn, job eller andet der kan forstyrre! 😊

 111. Trænger virkelig til at komme afsted med min tykke gravide krop 😊💙❤️ Ville tage min veninde med som også er gravid og som trænger til lidt afslapning..

 112. Jeg vil tage min kusine med 😊 Vi har været ude for mange tab i vores familie og det har været nogen hårde år 😥 Derfor gad jeg godt bare at nyde og være der for mig selv! Have en skøn tid sammen med mit søde kusine, som ihvertfald også trænger til selvforkælelse ❤️

 113. Min dejlige mand, fordi vi trænger til en getaway fra madpakker, snotnæset og urolig nattesøvn med børn i senge. 🙏🏻 For en ekstra julegave 🎄❤️

 114. Det ville være dejligt med
  En hyggelig kæreste-date væk fra hverdagen med manden min inden barn nr. Ligger i vores arme 😍

 115. Hvor ser det bare lækkert ud 😍 Jeg ville elske sådan et break med min kæreste midt i vores renovering af hele hytten, som absolut ikke er hverken lækker eller romantisk.. 🤞🏼🤞🏼

 116. Jeg drømmer om, at invitere min kæreste med, som har stået uden lejlighed i 4 måneder grundet istandsættelse, og stadig ikke ved hvornår renoveringen er færdig!

 117. Jeg vil invitere min veninde Sofie med ❤️ med vores travle skema ser vi bare hinanden for lidt 🙄❤️

 118. Min kæreste og jeg ville elske dette… og efter jul skal vi undvære hinanden 6 uger pga hans job, så vi har virkelig brug for lidt kvalitetstid sammen❤️ En pause fra hverdagen, tøjvask, arbejde og de ellers søde unger vi deles om👨‍👩‍👧‍👦

 119. Hvor ser det dog bare helt fantastisk – nærmest Paradisisk – ud! De fine billeder gør det svært ikke at ønske, man bare var der lige nu. Efter mange år med tab, sygdom, depression, stress, sorg og alskens andre hårde ting, kunne min kæreste og jeg virkelig godt bruge bare lige et enkelt døgns frirum sådan et skønt sted. Jeg krydser i hvert fald fingre 🙂

 120. Jeg ville invitere min skønne veninde, Agnethe med 💚💜 Hun fortjener at blive forkælet. Glædelig jul.

 121. Jeg vil tage min mand Werner Münchow med…❤ Lige hvad vi trænger til…👍🏻😍🍀
  Efter over 30 år i samme bolig flytter vi 2. juledag ind i et NYT dobbelt hus – Vi flytter UNDER 50 m i luftlinie… 👍🏻😜😂

 122. Jeg vil invitere min skønne kæreste med! Vi har lige fundet ud af, at vi skal være forældre til august, så det ville være en fantastisk måde at fejre det på ❤️

 123. Jeg vil tage min mand med – vores yngste barn kan endelig sove ude en enkelt nat og vi trænger til voksentid ❤️

 124. Vil tage min mand med 💞 Efter 2 hårde år, hvor vi desværre begge har mistet vores mødre og min onkel, så har vi slet ikke fået huske os selv, så vi trænger til kæreste tid 💞

 125. 🙌🏻 jeg drømmer om at kunne invitere min mor. Hun har ikke altid haft det nemt- og på en førtidspension er livet ikke luksus. Så det fortjener hun i den grad! ❤ Lidt mor- datter tid ville ikke være dårligt. Heller ikke for mig, lige at komme væk fra 2 små børn 😂

 126. Jeg ville pakke min mand i bilen og drøne afsted så hurtigt, som det kan lade sig gøre at overdrage kopierne til et sæt kyndige hænder eller to!

 127. Jeg vil tage min dejlige kæreste med, som altid er der for mig og i sær nu, hvor jeg ligger med hjernerystelse på 2 uge og desværre ikke kan skrive min SRP ❤️

 128. Jeg ville tage min kære veninde Nanna med, fordi vi trænger til ægte venindehygge efter eksamensperioden ❤️

 129. Det ville være fantastisk at kunne invitere min mand med på sådan et ophold! Få ungerne passet ved bedsteforældrene og så få lidt ( meget tiltrængt) kærestetid❤️❤️❤️

 130. Jeg vil tage min søde mor med.
  Som hjælper mig utroligt meget i hverdagen med mine 3 børn.
  Hende og jeg trænger til at komme væk sammen – kun os uden børn .
  Jeg savner hende

 131. Jeg vil tage min nye kæreste med ❤️ En af mine bedste kammerater gennem næsten 20 år slog pludselig benene væk under mig, og nu er vores venskab blomstret til et forhold ❤️ Det ville være skønt at kunne tage væk et par dage med ham 😊

 132. Ville invitere min allerbedste Ibber med til Falkenberg ❤️ Vi har længe snakket om at tage væk et par dage og bare venindehygge 👯‍♀️

 133. Vil invitere min dejlige kæreste med 😍 vi kommer aldrig afsted på sådan en lækker tur, så det er lige hvad vi drømmer om og har brug for. Krydser fingre 🤞😀

 134. Jeg ville invitere min kæreste med.
  Det er bestemt tiltrængt med en sådan tur, fordi vi har renoveret lejlighed i 1,5 år nu – så har man også brug for at komme væk engang imellem 🙂

 135. Jeg drømmer om at invitere min dejlige kæreste med. Vi trænger til at komme ud på en kærestetur og få lidt alene tid❤❤

 136. Åh der kunne jeg tænke mig at tage hen med min skønne kæreste. Vi har aftalt at julegaven til hinanden i år, netop skal være et par dages væk-fra-det-hele-alene, men vi har stadig ikke fundet stedet 🙂 det er vil jeg virkelig nyde at kunne give ham. Skylder ham virkelig en omgang forkælelse da han er en kæmpe støtte for mig i hverdagen, hvor han må tage meget over på alt det jeg ikke kan pga. kroniske smerter.

 137. Kære Cana,

  jeg drømmer helt vildt om at slæbe verdens bedste husbond med❣️ Vi har tre skønne unger under 6 år og han har været en helt her i efteråret. Han har været alene med dem af flere omgange, mens jeg har været ude at rejse med mit arbejde.
  Så vi trænger til lidt kærestetid. ❤️

  Rigtig god jul! 🎄

 138. Suk, det lyder dejligt!!!! Jeg ville invitere min søde kæreste med på en tur, hvis jeg har heldet med mig💛

 139. Jeg ville tage min (ja, helt nye, så bare det at skrive det får sommerfuglene til at blafre i min mave) kæreste med. Han skal på udveksling lige om lidt, som virker fuldkommen uoverskueligt for et helt nyt forhold, men jeg er sikker på, at sådan et ophold ville være helt perfekt, før han tager til den anden side af jorden i fem måneder <3

 140. Jeg vil tage min skønne kæreste med! ❤️ Vi har ikke råd til at give hinanden julegaver, så dette kunne være en fantastisk mulighed for lidt alene tid 🤞🏼💕

 141. Hvis jeg vinder, vil jeg tage min mand med. 🍀 Med et barn på 5 år, er det ikke altid lige let at huske “kæreste-tid”.
  Super præmie BTW. 😊🎁

 142. Jeg vil tage min skønne kæreste med, vi trænger til kærestetid, da vi har hans og mine børn på skift 🙈 det bliver heldigvis lavet om til nytår, så ville da være fantastisk at starte det ud med sådan et fantastisk og lækkert ophold 😍💏

 143. Det er lige sådan en miniferie min mand og jeg kunne trænge til! Med to meget små børn i huset og vagt-arbejde er det sjældent vi kan prioritere tid til kun os to <3 Det ville være dejligt at kunne give ham denne ekstra ‘lille’ julegave! God jul 🙂

 144. Uf hvor ser det bare lækkert ud!!! 🙈
  Jeg ville tage min mand med som en sidste get-away inden vores lille datter kommer til verden!!

 145. Jeg vil tage min dejlige mand med. Livet med en 6 måneder baby kan godt kræve lidt luksus nogle gange 😉

 146. Årh ville elske at have noget alenetid med min mand! Med to børn og en masse pligter, er det lige sådan en tur jeg drømmer om med ham❤️

 147. Jeg vil faktisk ikke selv tage afsted. Jeg vil give det time mine helt igennem fantastiske mor og hendes endnu mere fantastiske mand ❤️ De har haft os ( ungerne og jeg ) boende under hele min skilsmisse, som nu endelig er gået igennem. De har været der 100% for os. Både når det var hammer hårdt og børnene skreg hele tiden, men så sandligt også når det var hammer gost og alt skulle fejres ❤️❤️ Jeg kan ikke takle dem nok for alt den støtte og hjælp vi/jeg har fået. Dette ville være den helt perfekte gave at give dem ❤️❤️❤️
  Hilsen den Sønderjyske mor til tvillinger 😉 ( haha som om det kort kan bruges) 🤪😂

 148. Jeg ville gerne tage min søde kæreste med ❤️. Vi kunne godt lige bruge lidt kæreste hygge efter en hård eksamens periode 🥰

 149. Jeg ville tage min søde mand med, han er sygemeldt med stress og udbrændthed og trænger i den grad til afslapning i lækre omgivelser. Det kunne være så dejligt at overraske ham med sådan et lækkert ophold, han er bare kørt helt ud ❤️❤️

 150. Jeg vil forære opholdet til min datter og svigersøn, de har haft en hård tid og de trænger så meget til en kærestetur ❤️

 151. Jeg drømmer om at komme afsted sammen med min kæreste. Jeg ville elsker at inviterer ham med til lidt kærestetid og forkælelse efter at have levet lidt i min egen specialeboble de sidste mange måneder <3

 152. Jeg vil tage min dejlige veninde med. Hun har fortjent et afbræk fra mand og børn efter et hektisk år🤞

 153. Årh, får gåsehud bare ved tanken om at tilbringe tid i de omgivelser! 😚
  Jeg har for 4 mdr siden født vores 4. barn, og hvor vidunderligt det end er, er det sgu også lidt hårdt, så sådan et ophold med min dejlige mand Lasse ville være en tiltrængt kærligheds booster. ❤️ Krydser fingre! 😉

 154. Jeg ville tage min skønne kæreste med – efter 6 år og en mand med rejsearbejde, er det lige hvad vi trænger til for at få løftet op i kærligheden igen! ❤️

 155. Det ser så dejligt afslappende ud – lige hvad vi trænger til😊.
  Jeg ville tage min dejlige mand Jesper med❤️ Der er ikke noget bedre end en romantisk get-away ❤️

 156. Jeg vil invitere min skønne mand med. Han fortjener virkelig noget forkælelse. Jeg har været i gennem 3x rygoperationer i de sidste 4 år og han var og blir ved med at være min største støtte. Han er fantastisk.

 157. Jeg vil gerne nyde opholdet med min skønne søster Julie, for at vi kan få lidt kvalitetstid sammen 😊🧡

 158. Ej, det ville jeg forkæle min hårdtarbejdende specialeskriver-kæreste med. Han fortjener lidt ekstra luksus når han afleverer. 💕

 159. Jeg ville invitere min mor med. Jeg er ved at blive skilt, og hun er den største støtte i hele processen og bidrager med alt fra lyttende ører, gode råd og børnepasning. Det ville være et perfekt afbræk fra hverdagen for os begge og hun fortjener i den grad at blive forkælet for alt hvad hun gør for mig 💝

 160. Drømmer om at tage min søde lillesøster med. Vi har haft nogle hårde år i familien.. så vil rigtig gerne forkæle hende med noget rart ❤️

 161. Min svenske kæreste som jeg mødte på New Zealand for 8 måneder siden ☺️
  Han er iøvrigt født og opvokset i Falkenberg 🇸🇪

 162. Vil elske at invitere min skønne mand med❤️ Vi har to små børn på 2 og 5 år. Vi har været gift i 4 år og vi kom aldrig på bryllupsrejse, da vores søn ikke var så gammel, da vi blev gift.

 163. Jeg ville tage min søster med – vi bor i hver sit land, så vi trænger til noget kvalitetstid og selvforkælelse <3

 164. Jeg vil tage min skønne kæreste med på en ægte kærestetur, inden jeg fra januar skal i gang med at skrive speciale 🤓❤️ Jeg kunne ikke forstille mig en bedre måde, at få noget kvalitetstid med ham, jeg er helt tosset med i denne kolde vinter tid! 🥂🧖‍♀️🧖‍♂️💦

 165. Jeg ville invitere min ekskæreste i håb om at vippe ham i retning af mig og os igen.

  Hvis han sagde nej, så ville jeg invitere min dejlige søster.

 166. Jeg drømmer om at tage min kæreste med! Vi var på spaophold/weekendtur i sommers og det gjorde så godt for kærligheden og nærværet. Til marts venter vi lillebror så mon ikke det ville være sundt at tanke lidt op på kærestefronten inden da !

 167. Vil tage min allersødeste veninde med, som lige er startet første rigtige arbejde som folkeskolelærer og nok er lidt forpustet 💖

 168. Den allerbedste veninde man kan ønske sig, som på alle måder fortjener at blive forkælet❤️
  Ville elske at kunne overraske hende med sådan en tur🤞😍

 169. Jeg vil supergerne afsted med min kæreste Jonathan, som er hjemme i Danmark i januar. Han studerer musik i Boston i to år endnu og har til jul gjort det i halvandet, så vi kunne virkelig(!) godt bruge noget kvalitid nu det meste tid går med at savne hinanden <3

 170. Ville tage min mand med. Så vi kunne få lidt kæreste tid ❤️ det så dejligt med lidt tid for 2 når vi nu er en familie på 5💪

 171. Åh, jeg drømmer om at tage min mand under armen og nyde sådanne lækre omgivelser og fuldstændig RO! I en hverdag med jobs og to børn under 2,5, ja så ved Gud at man har brug for det ikk? Luft omkring sig og tid til hinanden er en mangelvare i hvert fald 🙈🤷🏻‍♀️

 172. Jeg vil selvfølgelig tage min dejlige kæreste med! Fordi det er et langdistanceforhold, så er det bare om at have kvalitets- og kærestetid, når vi er sammen ❤️❤️❤️

 173. Jeg vil tage min kæreste med, vi stresser begge over eksamen lige nu, så ville være skønt at kunne se frem til!

 174. Jeg ville tage min søster med. Det er alt for længe siden, at vi sidst har været afsted sammen – og spaophold er lige noget for os begge (og slet ikke noget for min mand, derfor bliver det ikke ham, som skal med 😉

 175. Jeg vil tage min dejlige mand med og så skal han altså overbevises om, hvor skønt spa er! 😉😍🍀🤞🏻

 176. Ville elske at invitere min skønne kæreste Christoffer med på kærestetur for første gang siden fødsel og babytid😍
  Han gør alt til UG og fortjener det så meget, og jeg vil nyde at ha ham lidt for mig selv❤️

 177. Perfekt gave til min kæreste der udelukkende ønsker sig overraskelser og oplevelser med mig 😍 Så ham drømmer jeg uden tvivl om at invitere med 👏🏼

 178. Jeg ville tage min dejlige kæreste med. Vi sidder begge i eksamensperiode lige nu og trænger til, at komme lidt væk for at slappe af… 💕

 179. Den her tur tror jeg skulle gå til mine svigerforældre som virkelig kæmper for at komme oven på en masse sygdom ❤️ Selvfølgelig ville jeg selv gerne afsted men sys virkelig at de har megere brug for det end jeg

 180. Jeg vil invitere min dejlige mand med ❤️. Vi har lovet os selv en date om måneden, men det går jo så op for mig at det har vi altså ikke overholdt overhovedet siden i sommers. Så det her må være den perfekte anledning til at få vores 1 årige passet og tage afsted, bare ham og jeg ☺️.
  Glædelig jul!

 181. Jeg vil tage min søde kæreste med, vi har snart været sammen i 5 år og går og snakker om vi skal påbegynde projekt baby! Så et ophold i det nye år, hvor der er tid til at se hinanden i øjnene og tage store beslutninger vil være MEGET værdsat 😍❤️

 182. Jeg vil tage min søde og hårdtarbejdende kusine med. Vi er begge to gået ind i eksamensperioden og kunne godt bruge en lækker tur at se frem til.

 183. Glædelig 7.december ti du og dine kære:-)
  Hvor ser det super smukt og dejligt roligt ud, et super skønt sted, der gad jeg godt tage til med min store datter og nyde intens mor-datter tid:-)
  Jule hilsner!

 184. Vil invitere min kæreste med! Vi trænger gevaldigt til en mor og far tur 😊 vi arbejder forskudte weekender og får set hinanden alt for få timer! Især her i december 😔 Og med en på 2,5 år er det bettefisen som får (næsten) al min opmærksomhed, i mine vågne timer🙈 ❤️

 185. Min skønne mand! Uhhhvor kunne vi godt bruge lidt hygge-tid kun os to 🧖🏼‍♀️💆🏼‍♂️

 186. Jeg ville tage min dejlige kæreste med. Der er ikke meget tid til alenetid herhjemme, da vi har to skønne små krudtugler, og vi kunne derfor virkelig godt trænge til noget kvalitetstid sammen, bare os to alene i rolige omgivelser❤️

 187. Jeg vil tage min kærest med på spa. Vi har kun været i Ysted, så kunne godt tænke mig at prøve Falkenberg. Min kæreste har bestltte at vi ikke giver hinanden julegaver i år, da vi skal igang med en renovering af vores ligge hus. Så kunne det være fedt, men en lille overraskels:o)

 188. Jeg ville helt klart invitere min mand til en romantisk Get Away… synes ikke lige 2018 har været vores år, så det kunne være super, at kunne overraske ham med et ophold 😊🤞🏻🍀

 189. Ej hvor ville det være skønt. Ville tage min mand med. Vi er blevet forældre i sommers og kunne i den grad bruge en romantisk overnatning!

 190. Åh, det ville jeg SÅ gerne dele med min dejlige mand i foråret inden vi bliver forældre til vores andet barn. Romantisk tid og forkælelse inden tre bliver til fire og der kommer en naturlig pause i de romantiske get-aways… 🤞

 191. Min søde søster som trænger til at blive forkælet ovenpå afslutning af uddannelse og start på voksenjob 🙂

 192. Jeg ville helt klart tage min mand med. Vi har været “optaget” af sygdom, sygehus, manglende tid til at nyde hinanden. Så vi trænger virkelig til tosomhed, snak og hygge. Det ville simpelthen være den mest fantastiske julegave at vinde sådan et lækkert ophold, så vi kunne få lidt voksentid 🤞🎄❤️

 193. Hvor ville det være fantastisk at kunne invitere min søde veninde med 🙂 Jeg har travlt i hverdagen med job og familie og glemmer nogen gang at hun er helt alene og også skal have min opmærksomhed en gang i mellem. Så hvor ville det være dejligt at kunne overraske hende med sådan et skønt ophold 🙂

 194. Jeg ville tage min kæreste med – kunne være lækkert med lidt forkælelse, inden vores baby melder sin ankomst 😍

 195. Min helt fantastiske og søde kæreste overraskede mig med en forlovelsesring i går, jeg blev SÅ glad og taknemmelig! Jeg ville meget gerne overraske tilbage med sådan et romantisk og afslappet get-away!!! Jeg krydser alt hvad jeg har og går tilbage i min kærlighedsbobbel ♥️♥️ Rigtig god jul!!

 196. Jeg vil elske at invitere min dejlige kæreste på sådan en forkælelsestur❤️ Vi har haft nogle måneder med mange udefrakommende ting, der kunne tage fokus fra vores relativt nye forelskelse, men vi har bare opdaget hvor gode vi er sammen og er kommet meget tæt på hinanden hurtigt.

 197. Jeg ville invitere min mand med, og hvis han ikke kan, så vil jeg tage en god veninde med. Tror godt der kunne tøses i spa😉🤞🏻🤞🏻

 198. Jeg ville elske at kunne give min mand en ekstra julegave ifa. et spa-ophold! Vi har ikke haft mulighed for at tage på overnatning sammen siden vi fik vores første skønne dreng for snart ni år siden ❤

 199. Jeg ville tage min veninde Line med! Vi er på barsel sammen med hver vires tredje barn. Vi kunne godt bruge lidt forkælelse uden mand og børn 🙂

 200. Åååååh hvor fantastisk😍😍❤️👌 jeg ville tage min dejlige mand med og få lidt tosomhed og romantik🙏❤️

 201. Det må snart være min rur til at vinde der ser godt på Falkenberg strand vis jeg er heldig vil jeg ovre raske min veninde som jeg har Kent og holdt sammen med i 30 år i tyk og tyn der er ikke nogle der kan skele os ad

 202. Ih hvor ville det være en skøn præmie at vinde! Jeg vil invitere min søde kæreste med, vi kighoste bruge lidt kvali tid sammen snart! 🙂

 203. Min søde søde kæreste. Imens jeg har været på 15 mdrs barsel har der ikke været nogen voksentid, kunne være så fedt at overraske ham med dette:-)

 204. Ej det lyder skønt. Lige som noget vi kunne trænge til, så… Jeg drømmer om at invitere min skønne mand, og faren til min datter, med.

 205. Jeg ville tage min kæreste med, hvis jeg er den heldige vinder. Vi trænger i den grad til et lille break sammen, og så er det oveni købet min fødselsdag idag, så det ville være en dejlig gave at få 😍.

 206. Årh det ville jeg elske at vinde og ville selvfølgelig invitere min mand med;)

  Med to små drenge herhjemme har vi nærmest ikke været alene siden vi fik den mindste for 14 måneder siden, så vi trænger i den grad!! Min mand bliver 40 i næste måned, så dette ville være den helt perfekte overraskelsesforkælelsesgave😍

 207. Min skønne mand og far til vores to piger på 10md og 2år, vi trænger virkelig til lidt alenetid😂😅🤞🤞

 208. Min kære kæreste 😍
  Vi drømmer om lidt tid for os selv, da der har været ekstra meget, at se til den sidste tid ❤️

 209. Min hårdtarbejdende veninde skal med. Hun har kæmpet det sidste halve år med sin bacheloropgave, så det skal i den grad fejres at hun er fri lige om lidt!

 210. Jeg ville dele denne oplevelse med min dejlige kæreste Mads, som virkelig har været der for mig igennem en presset tid og altid står klar med mad, en krammer eller beroligende ord. Han fortjener det!

 211. Min dejlige kæreste skulle med! Han fortjener og vi trænger i den grad til sådan en ophold ❤️ Efter hans 3 operationer på et år og jeg der sidder og knokler med bachelor og angstanfald, er der ikke nogen som helst form for tid til hinanden 😔 Så det ville være fantastisk!

 212. Min skønne veninde, der bruger overmenneskeligt meget energi på at holde familiens hverdag kørende på trods af hårde odds ❤️

 213. Jeg ville dele med min dejligste veninde Line. Vi bor alt for langt fra hinanden, og ses for sjældent. Forkælelse og venindetid ville være den helt perfekte præmie for os 😊❤️

 214. Jeg ville tage min mødregruppe veninde med, som ligesom jeg er solomor til en på 10 mdr (som stadig ikke sover om natten), så vi TRÆÆÆÆNGER til forkælelse 😍

 215. Jeg ville tage min kæreste med🙏🏻 Vi kunne godt bruge sådan en “mini ferie” 😍🎉❤️

 216. Min mand og jeg har faktisk planer om at besøge Falkenberg Strandbad i starten af det nye år, så denne konkurrence kan jo ikke komme på et bedre tidspunkt 🙂

 217. Hvor ser det mega lækkert ud 👍 jeg har svært ved at vælge hvem skal tage med…. Er beriget med dejlige veninder og en mand. Tænker det bliver mellem Maria, Tanja eller Lars ❤️ den der ønsker sig det mest.

 218. Jeg ville tage min trofaste veninde siden 7. klasse med 😍 Vi har begge meget travle hverdage som primært er præget af hver vores studie (hun læser til finansøkonom og jeg læser til sygeplejerske) og vores jobs ved siden af. Det kan være svært at finde rum til kvalitetstid sammen. Det ville dette skønne ophold være en løsning på 🤞🏽

 219. Jeg ville tage min søster med – hun er der altid i medgang og modgang, og vi trænger til kvalitid sammen ❤️

 220. Jeg vil tage på en getaway med min skønne kæreste – imens mormor, forhåbentlig, kan passer vores søn 🙏😍❤️💑

 221. Jeg vil inviterer min mand med. Vi har brug for at nyde himandens selvskab i afslappende omgivelser❤️

 222. Jeg ville tage min elskede veninde Katrine med. Hun har inden for de sidste fem måneder mistet sin højtelskede far og hendes mor har fået konstateret uhelbredelig lungecancer. Hun trænger så meget til at trække stikket og blive lidt forkælet.

 223. Jeg tænker, den heldige skal være min mand. Med tre børn på matriklen, trænger vi til lidt kærestetid.

  God jul Cana

 224. Min elskede gennem 42 år. Vi trænger. Han er lige blevet fyret og er helt rundt på gulvet. Det ville være så godt at komme lidt væk fra det hele ❤️

 225. Jeg ville tage min dejlige kæreste med; totalt uoriginalt bud, men samtidig det eneste rigtige svar, jeg kan give 🙊❣️

 226. Jeg drømmer om at invitere min mand med! Vi er førstegangs forældre til en dreng på nu knap 1,5 år, og da han ikke er blevet passet ret meget (med overnatning altså) trænger vi efterhånden virkelig meget til noget kvalitets kærestetid/mand-og-kone-tid!! Jeg krydser ihvertfald fingre <3

 227. Min søde og let trætte kæreste, som arbejder hårdt og får sin nattesøvn forstyrret af vores søn på 1.5. Svært at komme afsted på kærestetur, men nu har han en alder, hvor det dur! Ville være så vanvittigt skønt ✨

 228. Min mand, som jeg elsker så højt og som elsker mig, når jeg er allermest tarvelig. Jeg vil værdsætte, at give ham et døgn med ham i fokus. 💚

 229. Jeg drømmer om at tage min kæreste med. Vi er i gang med at renovere vores første lejlighed og med det kan der godt komme lidt knas da man skal blive enige om så mange ting. Så dette kunne være så dejligt for os også fordi vi ikke har nogle penge tilbage.

 230. Da jeg snart – forhåbentligt inden for de næste par dage, og senest om fire uger – føder, tænker jeg at der kommer til at gå lidt for lang tid inden jeg selv kan komme afsted med min mand. Derfor vil jeg, hvis jeg vinder, give gaven videre til min skønne søster og hendes kæreste. Hun er verdens bedste moster, og intet ville glæde mig mere end at give dem lidt forkælelse ❤️

 231. Åh, det er virkelig en drømmegevinst! 😍 Det ville være fantastisk at kunne invitere min kæreste på en date til Falkenberg strandbad.❤️
  Efter laaaang fertilitetsbehandling så har vi brug for en lille pause der kun handler om ham og mig. ❤️ Men når man er sygmeldt (plus at fertilitetsbehandling koster kassen 😬) er det desværre ikke altid muligt at finde penge til sådan luksus. 😊Udover at det er en drøm at besøge Falkenberg strandbad, så er det altid dejligt at være i Sverige (mit hjemland) og så kan man jo købe lidt svenske ting med hjem… 😊 jeg krydser alt Hvad der krydses kan! 🎄 Hav en dejlig dag! 💕

 232. Jeg vil tage min seje højgravide veninde med, der har haft nogle ret hårde år med sygdom og kolikunger. Så kan hun sove igennem en helt nat inden sin termin 🥰. Plus vi vil kunne føre en samtale uden afbrydelser for første gang i 3 år!!!

 233. Hvis jeg vinner vil jeg ta min mann med, som du skriver, det trengs noen pustehull i hverdagen fra tid til annen

 234. Min finske kæreste, som ikke er meget for at komme til DK, fordi han skal bo hos svigermekanikken, skal med 🙌🏼😂 Bare så han kan opleve at Danmark er andet end svigerfar og svigermor 👍🏼💦

 235. Jeg drømmer om at invitere min veninde Anja med. Vi trænger til noget kvalitetstid efter at have været adskilt af landegrænser i over halvandet år ❤️

 236. Hvilken fantastisk konkurrence! Jeg ville invitere min søde kæreste på pre-baby weekend inden to bliver til tre til juni.

 237. Min mand og jeg trænger til at smelte lidt sammen igen efter vi fik vores tredje barn i september❤️ Dét her ville vi virkelig nyde godt af sammen.

 238. Så skulle vores datter på 11 måneder sagtsusemig passes og så skulle vi på et kæreste- get- away ! ✨💖

 239. Min mand og jeg ❤ Vi trænger til lidt os tid ❤
  Få koblet af og lader forældre batterierne op.

 240. Uden tvivl min fantastiske mand, Rasmus!! Han er guld værd i disse uger hvor amning bøvler med den lille nyfødte. Han fortjener en kæmpe tak – hotel og spa ville være super dejligt.

 241. Jeg har åbnet mit hjerte til en skøn mand ❤️ – han skal helt sikkert med til dette vidunderlige sted. ❤️

 242. Jeg vil tage min dejlige veninde, Malene, med. Jeg har boet i udlandet i nogle år og er lige flyttet hjem til Dk igen. Vores venskab har brug for kvalitetstid ♥️

 243. Jeg vil tage min mand Oliver med 😊 efter vi er levet forældre trænger vi til at pleje vores forhold ❤️❤️❤️
  Sikke en lækker primie 😉

 244. En kærlig kærestestund vil være vidunderlig sammen med det menneske jeg elsker allerhøjest i verden. Det menneske, der skal være far til vores kommende lille majbarn.

 245. Det lyder fantastisk. Jeg ville invitere min kære mand med – vi er ikke ret gode til at huske dét der dig-og-mig tid 😉

 246. Jeg ville tage min mand med. Vi er lige blevet gift og har ikke rigtig gjort det store ud af det, men ekstra tid sammen i luksuriøse omgivelser ville være SÅ dejligt.

 247. Min søde veninde – vi planlægger lige nu et spaophold i vores vinterferie og det her ser jo vildt lækkert ud 😍🤞🏼

 248. Jeg ville tage min mormor med, der med alderen har mistet modet til at rejse langt væk til eksotiske himmelstrøg, men som ville elske forkælelse i det svenske. 🇸🇪

 249. Jeg drømmer om at tage min kæreste med, som giver mig top mange sommerfugle i maven. ❤️🦋 vi er begge studerende og ville være så dejligt med et afbræk som dette 🎄

 250. Ville invitere min skønne kæreste med til lidt forkælelse og god tid til hinanden. Elsker ham på 18.år 😍❤

 251. Jeg ville tage min tvillingesøster med. Vi har altid været uadskillige, men hun har været ude og rejse og jeg er blevet mor i mellemtiden, så vi trænger til noget tid sammen.

 252. Min søde mand Mark <3 Fordi han fortjener at få min fulde opmærksomhed og masser af forkælelse midt i en ellers travl hverdag med to små børn.

 253. NØJ, hvor jeg drømmer om at invitere min mand på et tiltrængt break fra hverdags – hamsterhjulet med fuldtidsjobs, familieliv og logistik i en grad, så det desværre har sendt mig på et ufrivilligt stress-ophold under dynen. Vi kunne vildt godt bruge et døgn, hvor vi var mere kærester end Mor & Far.

 254. Jeg ville så gerne forkæle min mand. Vi har haft en hård periode og kunne godt bruge lidt alene tid❤️

 255. Jeg vil invitere min gode veninde Catharina med. Vi er begge på SU og kunne godt bruge lidt luksus i hverdagen

 256. Jeg vil gerne inviterer min søde forlovede med! Mulighederne på SU er begrænset, så denne oplevelse ville være fantastisk at opleve sammen ♥️♥️

 257. Mind søde dejlige fixer alt mand mand. Der lige har passet både mig og vores store dreng gennem en svær graviditet, og en hård opstart med baby. Nu er vi endelig på “den anden side” og han fortjener et break fra dagligdagens praktikaliteter så vi kan være kærester sammen ♥️

 258. Jeg ville tage min skønne mand med, vi har haft et hårdt år i min familie, og min dejlige mand har trukket at kæmpe læs derhjemme, han fortjener forkælelse!

 259. Jeg ville tage min storesøster med, der venter sit første barn – det er jeg sikker på ville være helt fantastisk for hende (og mig da) 😍😍

 260. NØJ, hvor jeg drømmer om at invitere min mand på et tiltrængt break fra hamsterhjulet med to fuldtidsjob, tre børn og sååååå meget logistik! Det ville være magisk at få et døgn, hvor vi var mere kærester end Mor og Far.

 261. Min mand som snart er færdig uddannet elektriker, kunne være skønt at forkæle ham med sådan et ophold i færdig gave, også uden børn 🤞❤️

 262. Jeg ville tage min kæreste gennem snart 18 år med! Vi kunne godt bruge en lille romantisk break fra hverdagen ❤️

 263. Jeg ville invitere min dejlige kæreste, og kommende far til vores første barn med. Vi kunne godt bruge noget kvalitetstid sammen, inden det hele kommer til at handle om baby🥰

 264. Efter længere sygdomsforløb med efterfødselsreaktion, drømmer jeg om at tage mon kæreste med, han har været en uundværlig støtte og fortjener en kæmpe tak 🙌🏼🐳💦

 265. Jeg vil tage min kæreste med❤️ Vi har været igennem en lang periode (læs 5 år) hvor vi desværre overhovedet ikke har prioriteret hinanden, men i stedet vores arbejde som læge og sygeplejerske. Det har resulteret i at vi nu kæmper en intensiv kamp med henholdsvis psykolog og parterapeut for at finde hinanden igen og få rettet op på alt det der er sagt og gjort af dumme ting de sidste år pga. stress og arbejdspres. Et ophold på Falkenberg Strandbad vil give os mulighed for bare at være sammen☺️

 266. Jeg vil invitere min søde kæreste med. Han er lige starter på fuldtidsjob, mens han kæmper med at færdiggøre sit speciale alt imens vi lige har flyttet hele vores liv fra København til Jylland 🎄❤️

 267. Jeg vil rigtig gerne tage min mand med, han er mega stresset på jobbet og efter vi blev forældre i januar til en bette pige på 950 g så har mor her også brug for lidt afslapning ❤️

 268. Jeg drømmer om et retreat med min kæreste. 2018 har været og er hektisk for os begge, så oplevelsen ville falde på et tørt sted.

 269. Nøj hvor lyder det som et lækkkert ophold!
  Jeg ville elske at kunne tage min kæreste med, da det er alt for længe siden vi har været afsted på en miniferie❤️

 270. Jeg ville tage verdens dejligste kæreste, Kristoffer, med. Han har fødselsdag til jul og det bliver måske altid lidt overset, så en ekstra gave ville være fantastisk!

 271. Ejj hvor ser det skønt ud, min kæreste gennem 22 år og jeg ville nyde et par dage der. I den travle hverdag er det lidt sjældent at vi kigger hinanden dybt i øjnene, det kunne et ophold hjælpe på 😍

 272. Jeg ville tage min kæreste med, så vi kunne komme på en forsinket lille sommerferie ❤️ Den planlagte sommerferie blev nemlig aflyst og i stedet brugt på et hospital i 3 uger med en brækket ankel 😂

 273. Jeg vil tage min kæresten med så vi kan nå at være kærester inden lillebror snart kommer til verden 🙂 🙂

 274. Jeg ville tage min skønne veninde Rikke med, vi elsker at komme på spa ophold, få en lille pause for hverdagens trummerum ❤️😘

 275. Min søde mand trænger SÅ meget til en overraskelse med forkælelse.
  Det ville være den dejligste fødselsdagsgave at give ham på lørdag d. 15/12 hvor han fylder 47.
  Han er så sød til at tænke på mig, og jeg ville elske at kunne give noget så lækkert og luxueriøst til ham 🥰

 276. Min mega seje og fantastiske mor som bare tager livets udfordringer op og aldrig giver op. Hun fortjener forkælelse og et pusterum!

 277. Min fantastiske kæreste fortjener sådan et luksusophold efter at have vartet mig op efter min hofteoperation <3

 278. Jeg. vil uden tvivl invitere min søster med. Hun er studerende, sidser med eksamen i både december og januar, så jeg ville elske at forkæle hende med en lækker getaway 🙂

 279. Falkenberg er Så mega fantastisk et sted. Jeg var der for over 2 år siden med min kæreste, og vi har siden snakket om at tage tilbage. Det ville være fantastisk at kunne overraske ham med en ny tur. Lige hvad vi trænger til med forkælelse og romantik ❤️ Især nu hvor pengepungen ikke rækker til SÅ flot en gave til jul ☺️
  Glædelig jul!

 280. Hvor ser det bare lææækkert ud! Jeg drømmer om at invitere min skønne kæreste med på et lækkert ophold – vi har begge travlt i hverdagen og glemmer lidt at stoppe op, så med sådan et ophold ville vi virkelig have mulighed for at slappe af og have tid til hinanden 💖🙏🏼🍾💏

 281. Hvis jeg bliver den heldige vinder, så vil jeg tage min dejlige kæreste med – et rigtig romantisk ophold og et afbræk fra vores travle hverdag. 🤞🏻🍀🎄🎁😍

 282. Jeg vil tage min dejlige veninde Emilie med! Hun har haft så pokkers travlt med sit nye job, de sidste par måneder, så hun fortjener lidt forkælelse og vi trænger begge til venindetid ❤️

 283. Vil tage min mand med. Han er lige kommet hjem fra en udsendelse på 2
  Måneder, hvor jeg har været alene med vores 3 børn på 7 år, 3 år og 10 måneder. Det har været rigtig hårdt for både børnene, ham og jeg. Nu er der selvfølgelig fuld fokus på at være sammen som familie, men jeg savner
  Alenetid med min dejlige mand. Er sikker på nogle bedsteforældre vil passe vores børn imens.

 284. Jeg ville invitere min søde mor med, som i den grad trænger til forkælelse, efter vi her i efteråret har mistet min far 😢
  Det ville gøre både hende- og jeg- godt ❤️

 285. Jeg ville invitere min kæreste, Christian. Han har lige haft et voldsomt hold i ryggen og det ville dejligt at forkæle ham ovenpå mange dage som sengeliggende (selv hans fødselsdag blev tilbragt på langs). Jeg er på dagpenge, så et spaophold ville være en skøn luksus at give ham 😍