mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Annonce

Vind 1000 kroner til Sliders

Ho ho ho! Så er Confettis store julekalender endnu engang landet her hos mig og der er altså en vaskeægte snaske-laske-lækker præmie på højkant i dag, hvor jeg har fået lov til at udlodde et gavekort på 1000.- kroner til Sliders

 

Det var jo fuldstændigt vanvittigt, dét hype der kom omkring Sliders, da de åbnede deres første restaurant for nogle år siden. At man ikke behøvede at vælge én  burger, men i stedet kunne mæske sig i tre forskellige, satte på én eller anden måde barren op, for burgerbarerne rundt om i København. Og med god grund, for Sliders er eddermamer nice og jeg elsker, at kunne spise flere burgere på én gang. Især selvfølgelig når de smager som de gør på Sliders.

Jeg smagte Sliders’ burgere første gang kort tid efter restauranten åbnede (og elskede alt omkring det), men har så faktisk holdt en længere pause fra dem, fordi jeg på ét eller andet tidspunkt midt i 2015 besluttede mig for at skære gevaldigt ned på mit kødindtag. Men nu, mine søde venner, nu har Sliders heldigvis igen vundet mit hjerte, fordi de (udover det åbenlyse) også har fået veggieburgers på menuen – hele fire forskellige faktisk, så der stadig er lidt at vælge imellem, selvom man helst ikke spiser kød. Jeg vælger altid Tripple Truffle Cheese og Little Miss Fatty og så veksler jeg lidt imellem Decadent Dane og Jalapeño Cream, men det er selvfølgelig en smagssag hvad man mest er til. Forleden smagte jeg også deres fiskeburger, som dog desværre ikke gjorde noget synderligt godt for mine smagsløg – men så var det jo heldigt, at jeg stadig havde to veggieburgere. Og en hulens masse sprøde fritter med chilimayo, ikke at forglemme. Dem bliver vi også nødt til lige at runde – fritterne. Shit, hvor er de gode altså. Næsten ligeså gode som Sliders milkshakes, som er blandt de absolut bedste i hele København. Især den med jordbær smager for syyygt! 😀

De fleste burgere er – for sådan én som mig i hvert fald – lidt specielle, eller gourmet-agtige, om man vil, og det er helt tydeligt, at hvem end der har stået for menukortet, så er det én med høje ambitioner! Til børnene er det dog ganske anderledes – og gudskelov for dét. Der er nemlig “kun” én børnemenu og den er perfekt! Den består af enten én eller to sliders, i hvilke der ikke er andet end en veltilberedt bøf, ketchup og bacon. Og så er der selvfølgelig fritter og sodavand på siden. Simpelt og helt perfekt, hvis man har børn som mine, som på de dage hvor aftensmaden ender med at blive indtaget på burgerrestaurant, ærligt talt sjældent er særligt inspirerede til at prøve alverdens nye ting. Næh, de skal bare have dét der virker og til dét er Sliders’ børnemenu fremragende!

Som et lille ekstravagant tilkøb kan man (for 50 kroner ekstra) få ægte guld på sine fritter – normalt synes jeg at det er sådan lidt tosset og overforbrugsagtigt, men da vi forleden (til ære for billederne her) prøvede dem, var børnene ellevilde, så det kunne godt tænkes at vi skulle have dem igen en anden gang. Hvis nu jeg vinder på min skrabejulekalender, så skal vi i hvert fald!

Ak ja, der er meget godt at sige om Sliders og jeg kunne blive ved længe endnu, men vi må hellere komme til konkurrencen om de 1000 kroner, som foregår ovre på instagram, hvor jeg da bestemt vil opfordre jer til at være med – og hvis så ikke I bor i København eller gør jer det store i burgere i det hele taget, ja, så kunne gavekortet jo enten være en oplagt mulighed for at komme et smut herover og ellers kan det selvfølgelig sagtens gives væk 🙂

I kan deltage i konkurrencen på mit opslag lige HER.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven