mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Annonce

Skal I giftes?

Nu er jeg jo allerede blevet gift én gang, så på dén måde kan man sige, at det ikke er nyt for mig, det her med bryllupsplanlægning. Omend mit “bryllup”, hvis man overhovedet kan kalde det dét, var en lille smule alternativt. Det foregik nemlig hjemme i vores lejlighed, intet mindre end 17 dage efter frieret. Det var derfor (i dén omgang, i hvert fald) lidt småt med planlægningen – og økonomien, i øvrigt også. Vi havde ikke mere end de 30 allernærmeste til at bevidne vores vielse, som blev efterfulgt af pindemadder og mit livs allerførste marcipanovertrukne kage, som jeg havde brugt dagevis på at præparere. Budgettet var super stramt – lige omkring 5000 kroner, så vidt jeg husker – så da vi efter pindemadderne spurgte gæsterne om de ville hjem eller om de ville med ud og spise pizzaer, var det altså for egen regning til dem, der ville med ud. Min kjole fandt jeg i H&M og hvis jeg ikke husker helt forkert, så havde jeg ikke engang en sølle blomst som brudebuket…

Fem år senere gjorde vi op for det meste og holdt et brag af en bryllupsfest, med det meste af hvad sådan én traditionelt indebærer og uden at sige for meget, kan jeg godt afsløre at den krævede en hel del mere planlægning. I dén forbindelse ville jeg virkelig ønske at jeg havde haft dén bog, jeg sidder med i skødet lige nu: Bryllup – something old, something new, something… Bogen er skrevet af fire enormt inspirerende damer, Christina Dueholm, Christine Egholm, Emily Salomon og Cathrine Widunok Wichman, som i løbet af de seneste to år, har svøbt min (og mange tusinde andres) instagramkonto ind i voldsomme mængder bryllupsidyl. Nøjgh altså, hvor har jeg siddet mange gange og drømt om at være med som gæst – eller bare som en flue på væggen – til deres bryllupper, fordi de så så fantastiske ud! Gennemførte og fantastiske.

Bryllupsbogen (som jeg af én eller anden grund ikke kan lade være med at kalde den, selvom jeg godt ved den hedder noget andet) virker som det perfekte opslagsværk, til dén der står og savner inspiration til bryllupsplanlægningen. Så hvis I skal giftes, så kan jeg altså kun anbefale jer at anskaffe bogen her. Den er super let at læse og selvom der ikke ét eneste sted er direkte citater, fungerer  bogen nærmest som en slags samtalebog imellem de fire veninder, fordi de hver især deler så fint, intimt og personligt ud af deres overvejelser og erfaringer. Der er masser af billeder hele bogen igennem og hvis ikke jeg i forvejen var en lille smule jaloux på de fire damers bryllupper, ja, så kan jeg altså ikke se mig fri for at være det i endnu højere grad nu. På den gode måde, hvor jeg har lyst til at gøre lige som dem, vel at mærke. Og så kunne man jo håbe på, at jeg en skønne dag rent faktisk fik et skud mere i bøssen 😉

Som en del af Confettis Julekalender i 2018 har jeg fået lov til at udlodde intet mindre end tre eksemplarer af bryllupsbogen ovre på instagram, så hop endelig derover og deltag, hvis du har lyst.

Hvis du (ligesom jeg) ikke selv er i den direkte målgruppe til bogen, så vil jeg bare lige påpege, at den altså er en glimrende gaveidé, til din veninde eller søster som skal giftes. Jeg mener – det kan måske være lettere for hende at forklare derhjemme, hvorfor hun pludselig går så højt op i planlægningen, hvis en anden har bragt bogen ind over dørtærsklen, ikke sandt? Bogen kan købes i boghandlere landet over eller lige HER

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Igen skal kun lyde et højlydt ENIGT Glædelig jul, på alle de måder vi vælger at være i den /fejre den
    OG
    må blot tilføje at naturligvis kan din version også udvides selvom den er uden en kæreste ved sin side- min første oplevelse med det er netop i år, første år uden børnene, rejse ud til sol og varme- dog uden kærligheden ved min side, men ikke uden at det alligevel bliver varmt, dejligt og fyldt med juleglæde.

    Glædelig jul til her alle

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven