mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Næste år vil jeg…

Jeg har aldrig været typen, der var god til sådan noget med nytårsforsætter og absolutte målsætninger og krav til mig selv, men det betyder selvfølgelig ikke, at jeg ikke har tænkt over nogle af de ting, som jeg gerne vil i løbet af 2019.

Næste år vil jeg…

… Være sådan én der planlægger sine juledekorationer. Noget med farver og tema og den slags. Det blev ligesom aldrig rigtigt godt og mine øjne takker mig for, at det hele nu er pillet ned.

… Huske at imprægnere sko.

… Sætte hylder op. Vi er stadig sådan lidt “åh-nej-vi-er-bange-for-at-ødelægge-noget-i-leje-lejligheden”-agtige, men det er simpelthen for dumt.

… Lave mere mad. Punktum.

… Få Simon til at lave (endnu) mere mad. Til mig. Punktum. Eller udråbstegn. (Og et hjerte, selvfølgelig).

… Lære flere mennesker at kende i Nordhavn. Mine gode intentioner om at skabe mig et lokalt netværk hernede er indtil videre blevet til, at jeg efterhånden har styr på hvem der arbejder i Netto – og hvem af dem, der arbejder der, der gider at sludre og hvem der bare gerne vil videre i teksten.

… Ringe mere til mine veninder. Og besøge dem mere. Både dem jeg forhåbentligt finder her i mit nye hood og dem, jeg har haft i årevis.

… Anskaffe mig sådan noget miljøvenligt (og genanvendeligt) madindpakningspapir til Jens’ madpakke. Jeg har dagligt dårlig samvittighed over brugen af alskens engangsindpakning, så nu må det være!

… Tilbage på sporet med min træning. (Altså, hvis de rigtige vilkår viser sig, i hvert fald). Simon og jeg har ofte diskuteret hvad der mon skal være i etagen over det nye supermarked som er åbnet hernede i Nordhavn og jeg satser benhårdt på at det bliver et træningscenter, hvor jeg i så fald melder mig ind som allerførste kunde. På dén måde må jeg have de bedst mulige kort på hånden til at få skabt et godt og rart miljø at træne i – i stik modsætning til sidste gang jeg (ved en kæmpe fejl!) satte fødderne i et træningscenter. Jeg mindes dengang jeg trænede i et lillebitte center i Sønderborg – det var uden pis faktisk ret hyggeligt og jeg er stensikker på, at jeg ville kunne komme i ret fed form ret hurtigt, hvis bare jeg havde et rart træningsenter som næsten-nabo. (Jeg tænker umiddelbart ikke at jeg kan være alene om at have det sådan, vel?)

… Elske mine børn endnu mere i morgen end jeg har gjort det i dag. Hver dag. Fordi det er sådan det er.

… Skrive – og forhåbentligt udgive – endnu en bog! Sgu.

… Få repareret bagskærmen på ladcyklen. Alternativt: blive bedre til at huske at tørre min jakke af bagpå, når jeg har cyklet i (eller efter) regnvejr.

… Se mindst én hel tv-serie, som ikke bærer præg af at være reality (læs: Den Store Bagedyst og Love Island tæller ikke med). Måske skal det være Herrens Veje, som jeg er ærgelig over kun at have set 1.sæson af. Måske skal det være den kommende DR-serie, som uden tvivl vil blive et godt samtaleemne (siger jeg uden at ane hvad der er på bedding). Det skal i hvert fald være godt, hvis jeg skal kunne overtale mig selv til at sætte tid af til det.

… Se mindre reality. Altså, udover “Følg Mig” som jeg er med, selvfølgelig. Som en sidenote udkommer seriens 2. afsnit i morgen og det er altså i her jeg sådan rigtigt bliver introduceret i programmet 🙂 I kan se det på TV2-play HER.

… Rydde op på min computer. (Jeg aner ikke hvordan man gør, men den siger at jeg skal).

… Indrette altan. (Jahuuuuuuu!).

… Drikke virkelig meget kaffe i solen. Både på altanen, ved havnefronten og i kolonihaven.

… Være mere i kolonihaven. De to overnatninger derude det blev til i 2018 er simpelthen for lidt, når nu både jeg og børnene (og vistnok også Simon) elsker at være der.

… Kysse mindst ligeså meget som jeg har gjort i 2018. (Det bliver svært, men jeg vil prøve!).

… Huske at være taknemmelig. Det er faktisk det jeg vil aller-, allermest.

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

  1. Forstår ikke den med madpakkepapir? Her kommer børnenes madpakker bare i madkasser og små æsker til mellemmåltider. Alt kan vaskes og bruges igen.. godt nytår!!

    1. … Men splatter det så ikke ud? Altså, herhjemme har jeg en lille makrel-elsker og jeg tænker altså, at det bliver noget fedtet stads nede i madkassen, hvis jeg ikke kommer papir omkring.

  2. Vi fik sådan noget bivoks wrap fra bistad.dk i julegave, det er et naturligt genanvendeligt alternativ til plastik og stanniol, skriver de på pakken. Udover at være et godt miljøvenligt produkt er det også en socialøkonomisk virksomhed, som beskæftiger borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Indtil videre har vi brugt det to gange, og synes det virker rigtig fint 🙂 måske er det det du leder efter til madpakkerne?

    1. Jeg har lige akkurat trykket bestil på noget bivoks wrap, så du har helt ret! Det var dét jeg skulle have fingrene i og jeg kunne altså ikke vente indtil næste år 😉

  3. Jeg læste dine 2 bøger i løbet af 2-3 dage! De var så gode! Jeg overvejer at købe dem til min søster som er højgravid lige nu :3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven