mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Fra os til jer – confettis julekalender

Ho ho ho! Og rigtigt glædelig 1.december! Er julestemningen også landet hos jer? Her har den sneget sig stille og roligt ind på mig og da drengene og jeg i går fik kreeret kalenderlys, fik den lige et ekstra lille nøk opad, den gode julestemning. Og i dag sprænger den alle skalaer! Efter drengene blev lagt i seng, satte jeg drengenes julekalendre frem og fiksede jeg vores lille nissehjem, til dén nisse, som for fjerde år i træk flytter ind hos os og jeg glæder mig sådan til at drengene opdager det.

Af én eller anden årsag har jeg ikke købt mig selv andet end en skrabejulekalender i år og selvom det egentlig virkede som en god idé, at droppe det daglige stykke chokolade (oveni alt det ander jeg ved jeg kommer til at køre ned i løgnhalsen her i december), så har jeg i skrivende stund altså fortrudt noget så vederstyggeligt! Jeg vil også have chokolade hver dag. Eller lakrids. Eller skønhedsprodukter. Suk. Jeg satser på millionen i stedet og så kan jeg måske også bedre tillade mig at gå amok i konfekten, når vi om nogle uger laver den 🙂 (Ja, det duer ikke at lave den før, for uanset mængderne, er det stensikkert at jeg så har spist hele molevitten inden jul).

Læs også: Inspiration til drillenissens drillenissestreger

Til gengæld har jeg lavet en julekalender til jer, sammen med mine tre allerbedste kollegaer, Christina, Mette Marie og Cecilie. Mine confettidamer <3 Vi har hver især seks låger i kalenderen, som altså har til formål at forkæle jer med konkurrencer, gaver, rabatkoder og alt dén slags. Fordi vi deles om kalenderen, betyder det, at der forhåbentligt kommer en god balance imellem “almindelige” indlæg og julekalenderindlæg – og så betyder det også, at vi har kunnet trække nogle seriøst fine ting hjem til jer.

For mit eget vedkommende kommer jeg blandt andet til at fortælle jer om årets bedste mandelgave og så kommer jeg – blandt mange andre lækre ting – til at udlodde et ophold for to personer på et meget berømt spa-hotel i Sverige. Ja, sgu! …Og for at det ikke skal være løgn, så er de andre damers præmier ligeså gode som mine, så det kan altså godt betale sig at tjekke dem allesammen ud. Jeg ved for eksempel at én af dem kommer til at udlodde en middag for to med alt betalt (inklusive vinmenu!) på Trio 😉

Ej, det bliver så vildt godt og jeg glæder mig til at høre, hvad I synes om det.

Hvis I har lyst til at slå et smut forbi kalenderens allerførste låge, så foregår det ovre hos Mette Marie

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Hej. Jeg har ledt efter et link til nogle guld øreringe som du af og til har på. Det er en stor og en mindre ring i én og jeg mener de købes via en velgørenhedsside. Men hvilken?
    På forhånd tak.

    1. De er købt hos PlanBørneFonden (dengang det “bare” var PlanDanmark, som havde købt dem af nogle seje kvinder i slummen i Nairobi), men desværre fås de ikke for tiden. Jeg lover at give en melding her eller på instagram, hvis de igen får dem importeret 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven