mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

En weekend hjemme hos os – på video

Siden jeg er blevet færdig med optagelserne til det der tv-program jeg skrev om HER, har jeg fået en lyst til at lave lidt mere videomateriale. På det ærlige måde, that is. På dén måde, hvor I kommer lidt mere med bag om facaden i nogle af alle de ting der sker i mit liv, som aldrig kommer på bloggen, fordi de “bare er hverdag”. Dér hvor livet sker. De små glimt, som jeg i virkeligheden elsker så højt 🙂

Så – nu har jeg lavet min første VLOG i virkelig, virkelig lang tid og jeg håber at I vil tage godt imod den.

Hvis I synes om videoen, så giv den gerne et like og hvis I vil være sikre på at få besked om kommende videoer, så kan jeg anbefale jer at subscribe/abonnere på min lille youtube-kanal.

Så vil jeg i mellemtiden stikke af mod Sverige, på en mini-kærestetur sammen med Simon <3

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Hvor hyggeligt at følge med i en helt almindelig weekend hjemme hos jer. Tak.
    Kram fra Askov
    PS – simpelthen snyd at du kan stå alt for tidligt op, og så stadig være så mega smuk.

  2. Hyggeligt at følge jer. Min mand er heller ikke så glad når det er tidligt om morgenen 🥴 Jeg forstår ikke helt det med den nisse. Altså vil børnene ikke prøve at åbne døren og få øje på den eller? 🤭 Tror min pige (ligeså gammel som din Peter) er alt for nysgerrig. Derudover er hun bange for både julemanden og nisser, så vi taler ikke så meget om det herhjemme 😂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven