mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Ny bog, ny blog, nyt navn

Det var faktisk ikke meningen, at jeg ville gøre noget stort nummer ud af det; det her med at have fået ny blog, men da jeg vågnede i morges og tjekkede ind for at se hvordan det så ud, kunne jeg godt se, at jeg ikke kunne komme udenom. Egentlig havde jeg tænkt, at det måske slet ikke rigtigt ville blive bemærket.

… Men jeg tror faktisk at I der læser med på bare nogenlunde regelmæssig basis, lægger mærke til forandringen. Jeg mener – man kommer jo ind på en helt ny side, for pokker! Så ja, jeg har simpelthen fået mig en ny blog. Eller altså, et nyt udseende og et nyt navn, til præcis den samme blog som I kender. Jeg håber sådan, at I kan lide det.

Og for at det ikke skal være løgn, så har jeg akkurat i dag også udgivet endnu en bog. Ja ja, I ved det nok godt allerede, eftersom jeg allerede har tudet jeres ører fulde af det ved enhver given lejlighed, men det er bare så kæmpe stort, at jeg simpelthen ikke kan lade være. Bogen kan – ligesom forgængeren – købes i fysiske butikker over hele landet (boghandlere og BabySam, for at nævne nogle) og så kan den selvfølgelig også købes online – fx HER.

Jeg har ligget søvnløs siden klokken var fire, udelukkende fordi jeg er så spændt på i dag. På bogen og mine to events – ét for nogle af landets allerbedste bloggerdamer og ét for nogle af jer der læser med. Jeg glæder mig selvsagt til begge dele (og til at høre hvad andre synes om at have min nye bog imellem hænderne), men allermest glæder jeg mig til dét event jeg skal holde sammen med nogle af jer, for selvom det da godt nok er mig, der med mine ord og billeder holder liv i bloggen her, så skyldes fortjenesten for at jeg kan leve af min hobby, jo i ligeså høj grad jer. Så at jeg ligefrem kan få lov til at forkæle nogle af jer som jeg forhåbentligt kommer til at gøre det i dag, gør mig simpelthen så mega-glad!

Ejj altså, det bliver en god, god, god dag og selvom jeg allerede har været oppe længe, kan jeg godt lige nå at lave mig endnu en kop kaffe og kigge mig lidt i spejlet, inden klokken bliver så mange at jeg skal ind og kysse mine drenge godmorgen.

… Og ja, jeg skal selvfølgelig nok sætte lidt flere ord på hele det her tjuhej med en ny blog (og et nyt navn!) meget snart, men for i dag, kan min hjerne simpelthen ikke finde struktur nok til at gøre andet end at nævne forandringen. Det håber jeg at I forstår.

Ny bog, ny blog, nyt navn – samme mig!

Skriv din kommentar

Kommentarer (25)

 1. Stort tillykke med det hele Cana. Glæder mig til at fejre dig stort – lige om lidt. Det hele ser så fint ud.

 2. Tillykke med i dag – Du gør det godt! Jeg er vild med den nye blog. Den’ helt vildt overskuelige menu oversigt i højre hjørne gør livet som din læser let 🙂

 3. Tillykke med nyt udseende, nyt navn og ny bog -sikke en dag :-).
  Glæder mig til fortsat at følge dig.
  Hilsner
  Pernille

 4. Fint, nyt design! Er der mulighed for at man kan fjerne den der bloglovin’ header i toppen? Synes simpelthen den er så irriterende, og stjæler så meget plads.. (Og ja, ved godt jeg kunne lade være med at komme ind gennem bloglovin, men ellers kan jeg altså ikke holde styr på tingene :p )

  1. TAK! Og som Mette Marie siger, så har jeg desværre ikke mulighed for at ændre på bloglovins design, men jeg håber selvfølgelig at du – for den bedst mulige læseoplevelse – vil tilgå mine originale posts 🙂

 5. Tillykke med ny blog, flot baggrund:-)
  Rolig og enkel.
  Også tillykke med ny bog, godt gået/skrevet:-)
  Nyt navn? Dropper du efternavnet?
  Rigtig god november til du og dine:-)

  1. Jeg svarer lige her – håber, det er okay! 😄
   At der er en Bloglovin-header, er jo BLOGLOVINs design. Det kan Cana jo ikke ændre på! 😆 Inde på Bloglovin kan du klikke på “Se det originale post”, eller sådan noget. Så kommer du til indlægget hos Cana. Det vil også give hende flere sidevisninger, så gør det – det er win/win!

 6. Er vild med det nye design. Farven er så fin og behagelig for øjnene. Så tillykke med den “nye” blog 💕

 7. Sikke et flot design! Men er det kun mig der ikke helt kan dreje navnet – jeg kan næsten ikke læse det 😀 Er det “bare” Cana B? 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven