mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Annonce

Når det alligevel giver mening

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg af og til godt kan savne den helt tydelige meningsfuldhed i mit nuværende arbejde, i forhold til dengang jeg stadig havde min daglige gang på fødeafdelingen. Jeg kan ikke på stående fod komme i tanker om et mere meningsfuldt arbejde, end arbejdet som jordemoder, hvorimod det meningsfulde i at være sådan én der skriver om sig selv og sin hverdag på internettet af og til godt kan kræve lidt sammenknebne øjne at stille helt skarpt på. Altså, lige indtil det overhovedet ikke forholder sig sådan, fordi man bliver lagt ned af lutter taknemmelighed og søde beskeder fra den anden side; når I (fortæller mig at I) bliver rørt over de ting jeg deler.

Når mine blogindlæg kan gøre en forskel, sådan som jeg, på baggrund af de hundredevis af kommentarer og beskeder godt tør sig at mit indlæg om min rynkede mave har gjort for mange, så giver det simpelthen så pissegod mening, at lave lige akkurat dét jeg gør! Det gør mig så sindssygt glad at kunne inspirere og går foran, når det kommer til et budskab så vigtigt som at elske sig selv, uanset hvilke skavanker, skævheder eller særheder man måtte have. Det handler om – på den ene eller den anden måde – at finde ro med sig selv og hvad det kræver for at komme dertil er selvfølgelig forskelligt for os allesammen, men jeg tror at noget af det vigtigste vi kan gøre, er at bakke hinanden op, sådan som I gjorde det med mig, da jeg blottede mit maveskind til frit skue for jer og hvem der ellers måtte have lyst til at kigge på det. Jeres opbakning til mig, vidner for mig at se om, at jeg havde ret i min betragtning om, at mit negative syn på mit maveskind sgu nok primært lå hos mig selv. Bevares, jeg ved selvfølgelig godt, at det ikke er for kønt, men ligefrem at blive degraderet på grund af dét, har jeg altså været relativt alene om at gøre. Min værdi for andre mennesker, hænger ikke sammen med stramheden på mit maveskind og jeg ved. at det samme (selvfølgelig) gør sig gældende for jer.

Med dét sagt, synes jeg selvfølgelig stadig at det er både lækkert og rart at pleje min krop, såvel som jeg gør mit bedste for at pleje mine børns kroppe, både med sund mad, bevægelse og selvfølgelig en kropspleje, som harmonerer med min værdier. For eksempel går jeg ret meget op i, at jeg ikke fylder mine børns kroppe med alt muligt unødigt kemi og hvadenten det kommer til vores madvarer, som jeg vil gætte på er 90% økologiske eller produkterne på badeværelset, så er det vigtigt for mig, at jeg kan se mig selv i øjnene imens vi bruger dem. Bevares, til mig selv er jeg ikke super sart og jeg bruger skam også nogle produkter til mig selv, som jeg ikke kunne drømme om at bruge til mine børn, men jeg er i det mindste bevidst omkring mine valg, når jeg gør.

Fordi hverdagen helst skal hænge sådan nogenlunde sammen (og vi bor i en lejlighed uden ubegrænsede mængder plads) giver det selvfølgelig bedst mening at finde produkter, som kan bruges til hele familien og lige dér rammer Sanex Zero%, som jeg også har skrevet om før, altså plet. Produkterne lover at indeholde 0% farvestoffer, 0% parabener og 0% duft og dét er altså noget jeg kan lide at høre, når det kommer til noget som især mine børn også skal have glæde af.

Vi bruger en del forskellige produkter fra serien og selvom jeg personligt er ret glad for deres lotions og cremer, så er der ingen tvivl om at storfavoritten herhjemme, som vi køber igen og igen (og igen, fordi vi bruger den hver evig eneste dag), er deres Showergel. Udover manglen på ovennævnte ingredienser (som altså er godt!) så indeholder den faktisk heller ikke noget sæbe og inden nogen kommer helt op ad stolene over, hvordan vi dog kan vaske os i noget, der ikke er sæbe, så vil jeg bare lige hurtigt fortælle, at det kan man altså sagtens og vi bliver helt fint rene alligevel 😉 Sæbe er ét blandt flere mulige midler til at pleje og rengøre kroppen, men til gengæld kan det faktisk være ret hårdt for huden og udtørre den ganske unødigt. Sanex Zero% indeholder et absolut minimum af ingredienser til at holde huden ren (og fugtet), hvilket udover at være godt for huden, som en bonus også er godt for miljøet – og dét altså tilmed til en usædvanligt skarp pris. Så vidt jeg husker koster den lige omkring 40.- for en liter og så fås den altså ret tit på tilbud i nogle af de store supermarkeder 😉

Dét giver jo – ligesom tabunedbrydende indlæg om rynkede maveskind – for pokker også god mening. Måske i en lidt anden skala, men stadig! Både for mig personligt, men sådan set også for mig at dele med jer. Tippet er i hvert fald hermed givet videre og så må I bare have en knaldgod dag! 😀

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Jeg og mine drenge hedder Büttgenbach (Og folk der er rigtig rigtig sjove siger Buttenschøn 🙂), men min (nu afdøde) mand hed Friis Olsen. Da vi alle synes at han måtte føle sig udenfor fik han kælenavnet Bjarne B…. så kunne han føle at han var med i familien. Siger også Jonas B og Jesper B om mine drenge.. så sejt med Cana B ❤

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven