mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jeg skal være med i…

I halen på, at jeg – kæmpe desværre – fik et afslag på værtsrollen til “Date mig Nøgen”, som jeg ellers var til casting på, fik jeg kort efter en mail fra Koncern TV. De ville gerne lave et tv-program med mig i én ud af ialt fem hovedroller. Et program, som ikke har brug for en vært (som ellers var dét jeg allerhelst gerne ville lave, når det kommer til tv-produktioner), men som i stedet har til formål at portrættere sådan nogle som mig. Bloggere, youtubere, instagrammere – eller populært sagt, influencers. Følg Mig, hedder det.

Min første tanke var – hvis jeg nu skal være helt ærlig – at jeg faktisk ikke mente, at det var et program jeg havde lyst til at være med i, fordi jeg nogle gange godt kan være lidt ked af den måde bloggere bliver fremstillet på i forskellige medier. Men efter et par lange snakke med tilrettelæggerne, nogle af mine bedste kollegaer og selvfølgelig med Simon, besluttede jeg mig alligevel for at sige ja. Af flere årsager.

Først og fremmest, så kan vi jo ikke komme uden om at jeg elsker og lever af (og elsker at jeg kan leve af) at krænge mit hjerte ud her på internettet, så at jeg skulle få lov til og mulighed for at gøre lidt af det samme i fjernsynet, ligger mig sådan set ret naturligt. Jeg har selv fået ret meget medbestemmelse i forhold til hvilke emner jeg gerne vil berøre i programmet og jeg synes det har været super spændende, at dele ud af mig selv på en ny måde og i et helt andet format, end det jeg er vant til her fra bloggen.

Dernæst så har jeg – lidt i forlængelse af ovenstående – egentlig også lyst til at være blandt dem, som rent faktisk får lov til at vise hvad bloggere (også) er. Jeg vil gerne vise, at vi ikke allesammen er skabt ud af reality og at de fleste af os – herunder jeg – er helt almindelige mennesker, med helt almindelige liv, bekymringer og udfordringer. Og så vil jeg helt vildt gerne vise og sætte lidt ord på, hvordan det har været for mig at gå fra at være helt almindelig lønmodtager, med 6 ugers ferie, 2 årlige omsorgsdage og fuldstændigt faste arbejdstider og mulighed for optjening af afspadsering, til at være blevet selvstændig med alt hvad det indebærer på godt og på ondt.

Vi er lige knap færdige med optagelserne endnu og jeg ved selvfølgelig ikke hvordan det hele bliver klippet sammen, hverken med mig eller med de fire andre der er med i programmet, men indtil videre, så er jeg ret glad for de optagelser der er blevet lavet med mig. Jeg tror de kommer til at give et ret fint indblik i nogle af de overvejelser jeg gør mig i både mit arbejds- og mit privatliv. En del af optagelserne og de snakke jeg har – både med mig selv og med Simon, som også er lidt med i programmet – undervejs, er egentlig meget personlige og måske åbner jeg også mere op end jeg havde forestillet mig at jeg ville gøre det. Men jeg kan mærke nu, at det giver mig en selvtillid og ro i maven, at jeg rent faktisk deler sådan helt ærligt ud af mig selv, fordi jeg håber på, at jeg kommer til at vise, at intet glansbillede (eller blogger) er perfekt, men at livet sagtens kan være godt, selvom der kommer ridser i lakken undervejs.

Programmet udkommer på TV2 Play om en god måneds tid og indtil da krydser jeg bare fingre for, at min gode mavefornemmelse omkring programmet holder stik – det skal den, ha ha! 😀

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

 1. Jeg får lidt det indtryk, at du ikke helt vil stå ved den du er og det du laver. Lidt som om du ikke synes det er godt nok “bare” at være blogger. Og når jeg skriver bare i citationstegn, så er det positivt ment, da jeg virkelig har stor respekt for alle jer der kan leve af at være jer selv, så at sige. Jeg synes det er ægte sejt, og noget du og alle andre influencere bør være stolte af.
  Men som sagt så får jeg desværre det indtryk, at du faktisk ser lidt ned på det at være blogger/youtuber og lignende, og gerne vil give det indtryk at du er lidt bedre end andre og ikke “bare” en blogger. – super ærgerligt for det er jo “bare” det du er. Og det er rigtig sejt!
  Jeg håber ikke min kommentar virker negativ, det er ingenlunde meningen. Jeg elsker at læse din blog såvel som jeg elsker at læse mange andre blogs, hvor der bliver delt både stort og småt med alle os nysgerrige sjæle 🙂

  1. Den virker overhovedet ikke negativ og jeg bliver virkelig glad over at læse, at du respekterer både mig og mine kollegaer – det varmer! Med dét sagt, så tror jeg (heldigvis) at du misforstår mig. Jeg ser ingenlunde ned på mig selv, mit erhverv eller mine kollegaer, men jeg kan af og til godt være ærgelig over det billede der er i øvrige medier af “hvem og hvad” bloggere er og dét billede vil jeg gerne være med til at ændre – netop fordi vi er så mange, der faktisk har arbejdet hårdt og professionelt (og stadig gør det), for at skabe indhold og et univers, som på den ene eller den anden måde kan være inspirerende, sjovt eller på anden måde interessant at følge med i. For mit vedkommende, ved blandt andet at stå ved, at jeg er helt, helt almindelig. Jeg er ikke en skid bedre end alle andre – bloggere eller ej – og jeg har masser af usikkerheder og skavanker, som jeg gerne deler ud af (for eksempel som jeg gjorde forleden, da jeg viste mit krøllede maveskind frem) netop for at inspirere til at stå ved hvem man er 🙂
   Med dét sagt, så vil jeg dog gerne lige pointere at jeg ikke “bare er blogger” – jeg har en blog og arbejder som blogger (og jeg elsker det!), men jeg er også rigtigt meget andet end dét. Heldigvis.

  1. Sikke dog en dejlig kommentar at læse sådan en mandag morgen! Tak, Camilla! Også god uge til dig 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven