mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Annonce

Ny seng og parforholdstest
Det kan, min fysiske tilstand taget i betragtning, muligvis virke helt tosset, at vi har sovet på en madras på gulvet de seneste to måneder, men sådan har det nu engang været og det er egentlig gået ok. Men – kæmpe, kæmpe men! Nu er der simpelthen en ny seng på vej til os. En rigtig, rigtig god seng, endda.

Simon og jeg slog forleden et smut ind forbi den lokale Sengespecialisten på Østerbrogade, hvor vi blev taget imod af en tårnhøj smilende sælgertype, Carsten, som bød os velkommen på en måde så det rent faktisk føltes som om han mente det. Vi gik lidt rundt imellem de mange senge og jeg blev (selvfølgelig) fristet til at prøve dem allesammen. Carsten spurgte lidt ind til vores behov og da det gik op for ham, at jeg døjer med bækken- og rygsmerter viste han os nogle af de senge, der skulle være særligt gode til at afhjælpe akkurat dét. “Det handler om at finde det rigtige match, både i forhold til madras, bund og selvfølgelig design” sagde han med et smil og viste os så en seng næsten magen til dén vi faktisk endte med at bestille. Den var fra Auping – nærmere bestemt, en Auping Essential i den absolutte deluxe-udgave med fuld smøre på elevationen. Simon havde en kæmpe fest over elevationen, imens jeg, som I måske fornemmer på nogle af billederne, var lidt mere skeptisk, ha ha!

Vi snakkede lidt frem og tilbage, prøvede forskellige hårdheder i madrassen og slog så et smut op på butikkens 1.sal hvor vi lystigt prøvede flere senge. Alle udmærkede, men det var alligevel ét eller andet ved den første vi prøvede, som blev ved med at spøge.

“Skal vi lige teste om madrassen er god nok?” spurgte Carsten og bad mig lægge mig på siden, som jeg ville gøre det når jeg skulle sove. Venligt spurgte han om han måtte røre ved mig – og selvfølgelig måtte han det – og så mærkede han efter hvordan min rygsøjle formede sig efter madrassen. “Den passer som fod i hose” sagde han og selvom jeg af gode grunde ikke selv kunne se hvordan det så ud, så stolede jeg fuldt ud på hans udsagn, såvel som jeg gjorde det med min egen fornemmelse af at ligge godt, selvfølgelig.

Den var mega god, for at sige det rent ud. Til gengæld var jeg altså stadig ikke helt solgt på det dér elevation. Altså, forstå mig ret, jeg kan sagtens se det smarte i det og især hvis man er typerne der enten læser eller ser tv i sengen, kan jeg godt forstå hvis man vælger det til, men for vores vedkommende, så er der ingen af os der har for vane at læse i sengen og vi har ikke tv i soveværelset, så for mig gav det ikke rigtigt mening. Heldigvis var Simon ike afvisende overfor min tanke og da det gik op for ham, at elevationen jo altså er et betragteligt tilkøb til en i forvejen ret stor investering, var der ingen tvivl. Vi skulle have den “almindelige” Auping Essential, med den bedst mulige madras til sådan en lille ondt-i-ryggen-fis som mig. Valget faldt på den eksklusive Vivo, som både har en særlig støtte til skuldrene og en blød zone til hofterne og jeg glæder mig sådan til at skulle ligge i den igen!

Efter valget af sengestel og madras, satte Carsten os på en sidste opgave: “Ja, så skal I jo bare finde ud af hvordan sengen skal se ud” sagde han og fornemmede vist hurtigt at vi ikke rigtigt forstod hvad han mente “Ja, der er jo et væld af forskellige farvekombinationer til sengen og I bestemmer også selv hvilket stof der skal på hovedgærdet”. Aha! Således satte vi gang i dén proces også og hvis man troede det var en test for parforholdet at gå i IKEA, så skulle jeg da bare lige hilse at sige, at det også er det, når man skal vælge farver og stoftyper til éns seng, ha ha! Jeg gik på kompromis væk fra min idé om en lyserød seng og til gengæld lod Simon mig bestemme stoffet til hovedgærdet og vi gik derfra både lykkelige, glade og fulde af forventninger til vores nye seng, som jeg håber kommer til at kompensere for de seneste måneders temmeligt tarvelige soveforhold.

Kom så, seng!

Ps. Hvis I har lyst, kan I se meget mere til Sengespecialisten HER, hvor I også kan se om der ligger én i nærheden af jer.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven