mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Lejligheden er udlejet

Jeg har siddet her hundredevis af gange før. Hos den lille økologiske bager, skråt overfor børnehaven, kun få hundrede meter fra min lejlighed. Min lejlighed, som har været dét sted jeg har boet i allerlængst tid i mit voksne liv og som selvsagt så også er dér mine børn har boet allermest. Min lejlighed, som fra klokken 12 i dag ikke længere er min. Eller altså, det er den, på papiret, men der flytter en ny familie ind og selvom vi da garanteret godt kunne blive fine venner, så tænker jeg ikke, at de vil sætte pris på det, hvis jeg kommer rendende i tide og utide. Min lejlighed bliver deres hjem.

Heldigvis.

Siden vi er flyttet fra lejligheden, kan jeg nemlig mærke, at det har gjort os godt, at komme væk. Det er selvfølgelig dejligt at være flyttet sammen med Simon, men det virker alligevel som om at den største forandring – hos drengene især – faktisk handler om, at være kommet væk fra vores gamle lejlighed. Den fysiske flytning har givet anledning til og mulighed for at give slip på noget af alt dét der – tydeligvis, ser jeg nu – var knyttet til livet i den gamle lejlighed. Noget af sorgen, tristheden og kampen er blevet efterladt og der er på én eller anden måde kommet bedre plads til mere af alt det gode. Vi har det helt overordnet set bedre nu, end for halvanden måned siden da vi stadig boede her.

Alligevel er det altså lidt trist. Trist fordi vi ikke længere bor lige her; ved børnehaven og øko-bageren og min vidunderlige veninde, Cecilie, som jeg næsten kan kigge hjemtil herfra hvor jeg sidder. Vi bor tæt på, men ikke lige her og dét kan jeg mærke, at jeg skal vænne mig til.

Til en begyndelse vil jeg gå op til hælebaren ved Trianglen og få lavet en ekstra kopi af postkassenøglen, som er det sidste og eneste jeg mangler at få gjort klar, inden klokken slår tolv og vores gamle rammer, får lov til at blive nogle andres nye. Det tænker jeg sådan set også de fortjener, for den er faktisk rigtigt dejlig, min lejlighed og jeg håber sådan, at den kommer til at gøre den nye familie godt.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven