mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Kom med til lanceringen af 40 Uger Inden

Damer!!! Er I da gale, jeg har glædet mig til at skrive det her indlæg, for det er nemlig ét af dem som giver mig helt absurd mange sommerfugle i maven – og så er det til jer!

Bevares, jeg ved selvfølgelig godt at alle de blogindlæg jeg udgiver er til jer, men for de flestes vedkommende, er de alligevel så navlebeskuende, at de i ligeså høj grad er til mig selv, hvadenten det er for at få afløb for dét der er svært, eller for at dele nogle af alle de små glæder, som jeg efterhånden synes at jeg er blevet ret god til at få øje på og indfange til mit lille bagkatalog af gode minder. Det her indlæg til gengæld, dét er til jer.

Som mange af jer måske ved, så udkommer min næste bog, 40 Uger Inden, jo i næste uge – torsdag d.1.november, for at være helt specifik – og i den forbindelse, har jeg simpelthen besluttet mig for, at afholde et lille lanceringsevent. For jer. Og det bliver altså ikke bare et hvilket som helst event; næh det bliver simpelthen en slags babyshower, hvor vi udover at skulle hygge os i hinandens selskab med lækre snacks og gode drikkevarer, også skal have gang i en omgang baby-bingo! Jeg har nemlig i allerbedste bloggerstil fået nogle af mine søde samarbejdspartnere til at hoste op med en masse lækkerier, som jeg har tænkt mig at dele ud af til jer. Der kommer – blandt andet – masser af jeans fra Five Units / 2nd One, fine sager fra Bloomingville, et par gratis abonnementer til Mofibo, to smukke tasker fra Adax (som jeg ville ønske var mine!), babyprodukter fra Apotekets, et gavekort til Babysam på 1000 kroner, masser af forskellige beautyprodukter og selvfølgelig en ordentlig stak bøger – både 40 Uger Inden og 40 Uger Efter, som jeg selvfølgelig og med glæde vil signere. Altsammen fra mig (og de søde sponsorer) til jer!

Hele gildet bliver afholdt på Madklubben på Frederiksberg d.1.november fra kl. 15-18. Madklubben har lovet, at de sørger for kage (yay!), boller og masser af kaffe og the og så skal jeg nok stå for at skubbe stemningen helt op under taget 😀

Der er plads til at jeg kan invitere 30 af jer med, men fordi jeg selv ville have det stramt med at komme til dén slags alene, så har jeg simpelthen besluttet at skære dét tal ned til 15, således alle kan få lov til at tage en veninde under armen. Det er trods alt et arrangement hvor vi gerne skulle komme hinanden lidt ved, så jeg tænker, at det er ret godt hjulpet på vej, hvis alle allerede har (mindst) én de føler sig trygge sammen med 🙂


For at få fingrene i en plads til dig (og din veninde), skal du ikke gøre andet end at skrive en mail til 40ugerinden@gmail.com, hvor du bare skriver hvem du godt kunne tænke dig at tage med.

Fordi 40 Uger Inden er mit bud på en uundværlig graviditetsbog, har jeg en lille drøm om, at vi får fyldt madklubben med en dejlig masse babymaver. Det er (selvfølgelig) ikke noget krav for at du kan melde dig under fanerne, at du selv er gravid, men hvis nu du har en gravid veninde, så tag lige hende med frem for én af de andre, ik’? 


Ejjjjjj, det bliver SÅ godt! Jeg glæder mig i forvejen himmelstyrtende meget til at bogen udkommer, men jeg glæder mig altså dobbeltmeget når jeg nu ved, at jeg kommer til at fejre den sammen med jer – ovenikøbet på en måde, hvor I bare skal kæmpeforkæles.

… Og hvis nogen så bare ikke kan vente med at få fingrene i bogen, så kan den forudbestilles HER.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

 1. Nøj hvor ville jeg gerne med til dette fantastiske event, fejre din udgivelse og få mulighed for at være sammen med andre skønne gravide og få del i nogen af de fantastiske gaver.
  Desværre bor jeg i Århus og har i forvejen 2 vigtige møder, som jeg har fået fri til fra mit job.
  Men tænk hvis man kunne det hele på en og samme tid. Ville glæde mig til bog udgivelsen og til at læse den under resten af graviditeten.
  Bliver den at finde på Mofibo?
  God fornøjelse til dig og dine gæster.

  1. Åh hvor er du sød! Jeg håber du kommer til at kunne lide bogen. Den kommer på mofibo på et tidspunkt, men nok ikke lige med det første 🙂

 2. Jeg vender og drejer i hovedet min mulighed for at komme forbi. Når nu gravide maver er velkomne, er en baby som ens +1 så også en ok gæst? 😀
  – Men hvis jeg ikke finder ud af at komme den 1. november, så vil jeg blot glæde mig til at hilse på dig her i weekenden til BogForum!

  http://nouw.com/satinawandel

 3. Ville ønske at jeg havde overskud til at deltage. Men jeg er lige blevet forladt af min kæreste, og har dagen efter opdaget at jeg åbenbart er gravid hvilket ikke var planen. Så nu skal jeg forsøge at bearbejde kærestesorg, og om jeg skal beholde barnet.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven