mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Jeg fik det ikke… Men!

Det havde jo alt andet lige været sjovere hvis min opdatering omkring den der casting jeg var til for nogle uger siden, ville være en “jahuuu jeg fik jobbet!!”, men ikke desto mindre, så synes jeg ligesom jeg skylder jer at vide besked. For altså, jeg fik desværre ikke jobbet som tv-vært i denne omgang. Kæmpe øv!

Det er ingen hemmelighed at jeg drømmer om (og har gjort det siden jeg var barn) at lave tv, hvorfor det selvfølgelig føles ærgeligt at være blevet fravalgt i denne omgang, men på den anden side så er jeg faktisk også lettet, fordi jeg (selvfølgelig) helst gerne vil lave noget hvor jeg passer perfekt ind. Jeg vil ikke lave tv til et program hvor jeg er næsten-god-nok. Jeg vil være god nok og hvis ikke kan være det, så vil jeg hellere lade være. Selvom det uden tvivl ville have været en FED oplevelse!

Faktisk endte de med slet ikke at bruge nogle af os der var med til castingen, så jeg er edderspændt på at se hvem der så er endt med at skulle stå ved roret for programmet. Jeg har i øvrigt lovet produktionsselskabet ikke at afsløre hvilket program der er tale om, men jeg skal selvfølgelig nok sige til, når det engang kommer på tv 🙂 

Jeg aner jo i ret beset ikke om jeg fik afslag fordi jeg var så piv-ringe, at det eneste mine optagelser duer til, er at underholde til firmajulefrokosten, men de søde tv-mennesker sagde altså, at de virkelig syntes at jeg var rigtigt god  (omend ikke den rette til lige akkurat denne opgave) og at jeg endelig måtte sige til, hvis jeg kom i tanker om et program, jeg gerne ville lave i fremtiden, fordi de så et kæmpe potentiale i mig.

Oh my precious! Tænk om jeg ligefrem kunne få lov til at få en finger med i spillet i forhold til et tv-program som jeg en dag skulle stå i spidsen for. Say whaaaaat?! Ja ja, jeg ved selvfølgelig godt at jeg drømmer lidt her, men hvis man ikke drømmer (og tør sige højt hvad man drømmer om) så kommer man i hvert fald ingen vegne, så min hjerne kører i fuld rotation omkring alle mulige programmer jeg gerne vil lave. Allermest vil jeg gerne lave noget, hvor jeg hjælper andre mennesker. Eller altså, hvor programmet gør det – det behøver som sådan ikke være mig, der er hjælperen. Måske noget med kvinder som har mistet fodfæstet midt i alle de forventninger der stilles til os som moderne, selvstændige, arbejdsomme, kærlige og hengivne kvinder. Eller noget med par, som er usikre på fremtiden og det store valg om at stifte familie. Eller et kvindeprogram om alle de problemstillinger vi står overfor i vores voksenliv (og som jeg, for en relativt stor del af dem, jo sådan set allerede har skrevet to bøger om). Eller, hvis vi skal være mere specifikke; et program om graviditet og fødsel (dén ligger jo lige til højrebenet!). Eller – tænker jeg lige nu – ét om fester og gæstfrihed og om at få nye venskaber, når man er voksen (og måske endda føler sig lidt ensom). Hold kæft hvor gad jeg lige nu godt at lave dét program! I bygningen overfor vores (hvor jeg sidder alene med to sovende børn) er der pyntet op til den vildeste fest og alle de mange ruder ud mod gaden blinker i skiftende farver og guldglimmer, der hænger ned fra loftet og hvor ville jeg dog ønske, at jeg kunne tillade mig at crashe den dér fest. Og alle mulige andre fester. Og at møde alle jer. Og jeres venner. Og….

Ha ha, jeg har så mange idéer, at det er svært at hitte hoved og hale i noget af det, men faktum er altså, at jeg ikke skal være vært for dét der hemmelige program, men at jeg har fået en lille bitte måske-mulighed for rent faktisk at blive vært for noget andet og noget der forhåbentligt passer (endnu) bedre til mig. (Kæmpe-yes!!)

Hvis I ligger inde med en god idé – eller hvis I gerne vil bakke op om én af mine, så meld hellere end gerne ind i kommentarfeltet og så skal jeg med glæde gå videre med hele moletjavsen til dem, der bad mig om at “komme i tanker om noget jeg gerne ville lave” 😉 Se dét kunne være sejt!

Skriv din kommentar

Kommentarer (20)

 1. Øv også med den værtsrolle! Men nu du selv siger det, så ville du jo være den oplagte vært på ALT omkring graviditet og fødsel. De emner har dog ikke min personlige interesse lige pt, så jeg vil gerne byde ind med at sige, at jeg tror du ville være genial som vært på et program for kvinder. Jeg tænker at du kunme være Danmarks nye Oprah!

  1. Øj altså, Oprah ligefrem, ha ha!! Faktisk så kender jeg ikke hendes programmer særligt godt, men jeg vil da tjekke ud hvad det handler om 🙂

 2. Jeg synes det kunne være enormt spændende med et program om hvor svært og udfordrende det er at finde veninder/venner som voksen. Hvordan får man en travl hverdag med småbørn, job, familie osv til at gå op med at lære nye potentielle veninder /venner at kende?

  1. Ja ja ja! Jeg er – som sådan én der har flyttet landsdel flere gange i mit voksenliv – totalt med på den ide! 😀

 3. Kunne du ikke udtænke et sjovt og hyggeligt venne-dating koncept hvor man i stedet for at finde en ny kæreste fandt en ny bff 😊 det ville jeg i hvert fald gerne se – og måske deltage i 😉

 4. Kunne være så fedt med dig som den danske udgave af Oprah!🌺 tror bestemt det ville være et program mange mange mange danske kvinder ville følge🤩

 5. Hey. Først har jeg lyst til at slå fast, at du aldeles ikke behøver at være svaret på en dansk Oprah… Du står fint i dig selv. Utrolig vigtigt, i hvert fald fra mit synspunkt, at understrege, at vi må se at komme væk fra alt det der med at blive sammenlignet eller sidestillet med andre personer. Vigtigere at udvikle og værdsætte egne personlige dyder. Hvorfor mener jeg nu det?? Fordi at så snart vi kigger lidt for meget til andre, glemmer vi ofte at handle og opleve udfra os selv på en ægte måde.
  Derfor husk det Cana, selv om jeg er ret så sikker på at du i hvert fald står godt ved dig selv!
  Til sidst, tja så tror jeg du er godt på sporet omkring emner, der har med familie/karriere at gøre. Men du mærker selv, hvad du brænder mest for.
  Go’ søndag og go for it ! 😊💕

  1. Ej okaaaay, hvor er du sød og god, Britta! Tak 🙂 Du har selvfølgelig helt ret i at jeg bare skal være mig – det er egentlig også derfor at jeg er ret cool med afslaget i denne omgang, da jeg ikke har lyst til at skulle præstere noget jeg ikke er 🙂

 6. Noget ala det gamle Q TV? Et program om forskellige problemstillinger og så trak man en specialist med ind over. Følelser og fakta. Fedt!

 7. Jeg synes det kunne være fedt hvis du følger unge kvinder der er færdig med uddannelse og står over for dilemmaet med hvor langt man skal flytte sig for et job, hvornår kan man stifte familie, hvor mange biler skal man have, hvor meget er jeg villig til at transportere mig for at komme på arbejde ish.. alle mine veninder og jeg står overfor denne tid og synes det er enormt svært – men det er som om det er lidt et tabu at sige det er hårdt!!

 8. Jeg kunne godt tænke mig et program det hamdlede om at komme Igennem en skilsmisse og godt ud på den anden side. Jeg syntes at det er et tabu, selv om største delen af den danske befolkning går igennem det. Jeg kunne godt tænke mig at der blev sat fokus på at man godt kan få et godt liv efter.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven