mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Strik, strik, strikkelik

Alle links i indlægget er reklamelinks

Det er som om vi er gået fra nul til hundrede og dét der for halvanden måned siden stadig var den varmeste sommer i hundrede år, er nu for alvor blevet efterår. Det er jo så koldt, at jeg hver eneste morgen fortryder, at jeg endnu ikke er begyndt at cykle med hansker. Til gengæld har jeg fundet min sweatre frem (og erhvervet mig et par nye – bevares). Den nyeste til samlingen er dén I ser her ovenfor og jeg er VILD med den. Den er ret kort i længden, således den let kan proppes ned i buksekanten uden man får lavet en kæmpe pølse af overskudsstof og så har den lange, puf-agtige ærmer og et skønt mønster! Den er fra weekday og kan findes HER.

I løbet af de seneste år har det typisk været sådan for mig, at så snart efteråret og vinteren har sat ind, har min garderobe på magisk vis forvandlet sig til noget som ville gøre en goth-teenager våd i trusserne, fordi alt på én eller måde er sort. Jeg elsker sort, men jeg synes måske også godt at sort kan have tendens til at blive lidt kedeligt. Derfor har jeg besluttet mig for at gøre mit bedste for at fastholde sommerens farveladeglade garderobetendenser. For eksempel med sådan nogle striktrøjer som dem her:

/1 Til at holde farvehumøret højt er denne sweater fra Second Female jo fuldkommen perfekt. Man kan vel ret beset ikke finde en mere efterårs-perfekt-farvet strik, kan man? Find den HER

/2 Hvis man nu ikke har mod på (eller altså, råd til!) at skifte hele sommergarderoben ud med en varmere efterårs/vintergarderobe, så er lange, bløde cardigans vejen frem. På dén måde kan man stadig bruge sommerbluserne, med blød strik udenpå. Modellen som viser den frem på deres hjemmeside, har en hoodie under og dét ser altså også ret sejt ud! Find den HER

/3 En helt basis strik, med puffede ærmer og den smukkeste rosa farve? Jeg er ikke så svært at overtale og hvis du heller ikke er, så kan du finde den HER

/4 Normalt ville jeg nok gå lidt udenom en farve som denne, når det er vinter, men for i år tænker jeg kæmpe GO. En strik med farverige sommer-vibes, dét kan altså noget. Den er fra Gina Tricot og I kan finde den HER

/5 Denne her grå strik fra Hunkydory er den dyreste i flokken, men den er til gengæld også lavet i cashmere og merino-uld, så jeg forestiller mig at den er blødere end blød. Nitterne på skuldrene giver den perfekt kant og så er jeg en sucker for høje halse, så snart frosten sætter ind. Den ser måske ikke ud af så meget på billedet, men man kan se hvordan den sidder på en model (og købe den) HER

/6 Okay, én i sort, så! Men der er perler på og den er mega pæn og hvis nu bare jeg bruger den sammen med blå jeans eller en fin, lang nederdel, så går det fint an, ikke sandt? Den er fra Bubbleroom og I kan finde den HER

/7 Bare kæmpe JA! Jeg har selv lige trykket denne her hjem og jeg glæder mig til at hoppe i den sammen med jeans. Jeg mistænker at den, på grund af form, mønster og farve bliver en favorit. Den koster ikke alverden og I kan finde den HER hvor den også kan ses i helt sart lyserød.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Jeg tror også, jeg vil flytte ind i den grå pølsesweater fra weekday. Må man spørge, hvilken størrelse du har købt den i?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven