mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Komplet lørdag aften – næsten…

Lige før jeg stak tandbørsten i munden på ham, kiggede Jens op på mig med et smil og spurgte: “Mor, har vi egentlig slet ikke lavet andet end at være i Brugsen i dag?”. Jeg kunne ikke lade være med at smile og give ham en lille smule ret i sin betragtning om vores noget begivenhedssløve dag. Vi har haft en vaskeægte slapper-dapper-dag og ganske rigtigt kun været udenfor døren ganske kortvarigt, da vi lige skulle ud efter et par småting, som vores lokale Netto ikke kunne klare, da jeg handlede stort ind i går. Stødte nelliker til verdens bedste kage, for eksempel.

I aftes faldt drengene i søvn foran fjernsynet i stuen, hvor vi havde redt op med madrasser, dyner og puder og selvom de først lukkede øjnene langt over vanlig sengetid, så stod de altså op sammen med solen her til morgen. Suk, mand. Jeg troede ellers lige at vi var nået dertil hvor det var en regel, at sent i seng betød sent op, men nej nej. Heldigvis havde jeg – fordi drengene holdt hårdt på at vi skulle se DR Live (som jeg synes er gabende kedeligt – sorry DR) – brugt et øjeblik på at slå en bolledej sammen imens drengene guffede fredagssnolder og vi kunne således starte vores søvnunderskudsramte lørdag ud med hjemmebag, (endnu mere) fjernsyn, dyner og kæmpe hygge.

… Og så fortsatte det ligesom bare; så da vores eftermiddagslegeaftale meldte ind med sygdom under opsejling, lige midt i en kop kaffe  jeg drak i selskab med Mads & Monopolet, besluttede jeg at vi måske bare skulle omfavne de aflyste planer – med ingenting.

Kastanjedyr, husblasforsøg, kager (til i morgen, hvor min mor og hendes lille familie kommer og ser vores lejlighed for første gang) og virkeligt mange tegninger, spil, film og adskilte-for-at-blive-samlet-igen-LEGO-klodser blev således overskriften for vores dag. Nårh ja, og den dér tur i Brugsen.

Kæft, hvor har det været godt mand. Og da jeg så her til aften – da børnene sov og jeg af uransagelige årsager havde tændt for “Guldtuben” – kom i tanker om at have set 7-eleven på JustEat, ville min lille fede lykke nærmest ingen ende tage. Der skal åbenbart ikke mere end en Topped Salty Caramel Brownie fra Ben&Jerry leveret direkte til døren, til at gøre min lørdag aften komplet. Jow altså, det skulle da lige være, hvis jeg kunne få min søde yndlingskok hjem før klokken siger at det er blevet søndag, meeeen med dén popularitet han efterhånden har sørget for at restauranten har fået, er dén tanke nok alligevel at strække drømmene til det yderste. Men hey – så er der jo bare mere is til mig 😀

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven