mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jeg skal til casting!!!

Ååååh altså, I’m so intrigued! To af mine allerbedste bloggerkollegaer, Mette Marie og SneglCille har i dag begge to fortalt (på deres instatories), at de må røbe alle detaljerne om deres (og andres, bevares) kommende tv-program i morgen. Suk, altså, hvor er det spændende! Okay, i virkeligheden har jeg faktisk allerede hørt en lillebitte smule om programmet (fordi de gode damer trods alt og i virkeligheden jo er nogle af mine allerbedste kollegaer) og jeg glæder mig sådan til at høre mere. Jeg er nysgerrig ind til benet, når det kommer til dén slags og måske lige akkurat derfor, kan jeg simpelthen heller ikke holde min kæft med dét, der er i mellemtiden er sket for mig.

Jeg er nemlig blevet indkaldt til en casting på en vaskeægte værtsrolle, i et vaskeægte tv-program, på en vaskeægte tv-kanal!!! MIG – som tv-vært!!!

Holy shamoses, hvor er jeg bare oppe at køre over det. Bevares, jeg ved (fordi jeg kender mindst én anden – som i øvrigt er fantastisk – der også skal til casting) at jeg ingenlunde er alene om buddet, men alligevel. Tænk sig, at nogen rent faktisk har kigget på mig og tænkt, at jeg da måske nok kunne gøre mig som tv-vært!

Det er uden tvivl én af mine allerstørste drømme at få lov til at lave tv i rollen som vært og selvom jeg godt ved, at mine chancer for rent faktisk at lande jobbet er helt og aldeles minimale, så har jeg altså alligevel gedigen optur over overhovedet at have fået buddet.

Castingen foregår i næste uge og jeg LOVER at holde jer opdaterede, hvis bare I krydser en lille bitte finger for mig, når det går løs, for jøsses, hvor ville jeg gerne lige akkurat dét her!

Skriv din kommentar

Kommentarer (12)

  1. Jeg lover dig søde Cana alt er krydset og HVIS du er den heldige (ingen jinx) så vil jeg sidde klistret til skærmen ????
    Knus og kram Camilla R

    1. Ihhhh altså, hvor er du bare sød! TUSIND TAK! Det betyder virkelig meget for mig at du skriver sådan ❤️

  2. Krydser alt hvad der krydses kan. Ville synes at det var så fedt med dig som tv-vært, jeg ser i hvert fald gerne med, uanset programtype ?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven