mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Den der casting…

Jeg lovede jo forleden, da jeg løftede sløret for at jeg skulle til casting, at jeg ville hold jer opdaterede på, hvordan det gik. Og helt kort fortalt, så gik det rigtigt godt. Eller altså, jeg kunne ikke have gjort det meget bedre end jeg gjorde, tænker jeg. Der var selvfølgelig nogle småting jeg gerne ville have gjort om, hvis jeg havde haft muligheden og hvis jeg havde kunnet fortælle mig selv, at jeg ikke behøvede at være nervøs, ville det uden tvivl have gjort min præstation bedre, men nu blev det som det blev og det var virkelig en god oplevelse. Og sjov. Hold kæft, hvor var det sjovt, mand.

Måske er det bare fordi tv-folk er sådan nogle der er gode til (og trænede i) at få andre mennesker til at føle sig godt tilpas, men jeg følte mig virkeligt godt tilpas undervejs og jeg håber sådan, at jeg ikke skyder helt ved siden af når jeg siger, at jeg faktisk følte en lille grad af flair for at stå foran kameraet på dén måde.

… Og så er det bare et virkelig sejt, sjovt og spændende program, synes jeg! Jeg må ikke sige så meget som det mindste lille pip om, hvad det handler om, men jeg lover jer for, at det er noget helt ganske særligt, som uden tvivl kommer til at få stor succes – og jeg vil så gerne stå i spidsen for det.

Hvorvidt min okay-gode mavefornemmelse betyder at jeg lander jobbet, har jeg simpelthen ikke den fjerneste idé om, og med tanke på at Mette Marie – min fellow confettiblogger og veninde, som er så god foran et kamera – har været til præcis den samme casting som mig, bliver jeg ikke ligefrem mere sikker på mig selv. Til gengæld fortalte tilrettelæggeren i dag, at de faktisk kun havde indkaldt én anden, udover Mette Marie og mig til castingen – og med dét in mente, så er chancerne for at det da i det mindste bliver en sønderjysk bloggerdame fra Confetti CPH der render med tjansen jo sådan set ret gode. Det kunne altså være ret sejt, synes jeg!

Uanset om jeg får jobbet eller ej, så har det i hvert fald været en super god oplevelse at være til casting og hvis ikke jeg bliver den heldige, så dumper måske noget andet spændende op en dag. Meeeeen, kryds lige fingre, ik’? 😉

Billedet øverst er forøvrigt ikke fra i dag, men da jeg forleden viste sweateren frem på instagram blev jeg kimet ned med spørgsmål om hvor den er fra, så jeg tænkte, at det var på sin plads at vise den frem her også. Den er fra asos og kan findes HER (reklamelink)

GOD AFTEN, venner!

Jeg har desværre tekniske problemer med mit kommentarfelt for tiden, som desværre ikke gemmer eller uploader alle de (garanteret mega-søde-og-gode) kommentarer I skriver. Jeg beklager stort og vil i stedet henlede kommentarer til min facebookside og min instagramprofil, indtil det igen er oppe at køre her på bloggen. 

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven