mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Bare fordi jeg har fået en ring…

Jeg fik jo faktisk aldrig vist jer den mindste – og på en måde også største – gave jeg fik på min fødselsdag. Min gode Simon havde nemlig ikke alene sørget for spændende aktiviteter og lækker middag, næh, han havde simpelthen også købt mig en smuk, smuk gave. Den smukkeste håndlavede ring, som passer fuldkommen perfekt til min stil – og som de opmærksomme af jer måske allerede har spottet, så er den nemlig lavet så man nærmest skulle tro, at den hørte sammen med min yndlingstaske.

Jeg er så glad for min ring og har faktisk haft den på hver eneste dag siden min fødselsdag, selvom det altså ikke er sådan en ring.

Bare fordi jeg har fået en ring, behøver det jo ikke betyde, at jeg skal giftes 😉

… Men helt ærligt, er den ikke bare pææææææn? Jeg føler mig i hvert fald meget, meget heldig!

Skriv din kommentar

Kommentarer (13)

 1. Så smuk ring!! Jeg er glad for at jeg på trods af bange anelser trykkede ind og læste..
  jeg har fulgt dig helt fra start og har altid synes at du skriver skønt og ligefrem, er meget naturlig og bare rigtig skøn!
  Men jeg må indrømme at du på det seneste har “mistet” mig lidt. Der er virkelig (!) meget reklame på din blog efterhånden. Jeg ved det er det du lever af og at du prøver at reklamere for kun det du føler for – men det er blevet for meget for mig – og på den måde at jeg ikke længere helt “køber” din lovprisning af forskellige produkter i dine blogindlæg. Jeg tænkte straks at dette indlæg var endnu en reklame – nu for smykker., Men blev gladeligt overrasket. Jeg er stadig vild med dig ❤️ men ville ønske der var færre reklamer/sponsorede indlæg – det føles lidt som om du “sælger ud”. Håber du kan mærke kærligheden bag min kommentar! Jeg ønsker ikke at “disse” dig – blot ytre min ærlige mening ❤️

   1. Nu var denne kommentar jo ikke til dig 🙂 Jeg sviner ingen til her! Jeg tænker at når man ytrer sig så offentligt og netop lever af følgere og likes, så må der jo også komme lidt kommentarer med konstruktiv kritik og personlige meninger. Livet ville da blive kedeligt hvis vi alle så ens på alting og kun måtte stryge hinanden med hårerne og være enige om alting.

  1. Hvor er jeg glad for at du læste indlægget og fik en god oplevelse ❤️ Heldigvis synes jeg ikke selv at jeg sælger ud og som du skriver, reklamerer jeg kun for produkter eller brands, som jeg rent faktisk synes er nice 🙂

   1. Jeg er glad for du kun reklamerer for ting du står inde for 😀 For mig er det efterhånden bare rigtig mange ting du står inde for og som fylder på bloggen. Men ingen skal jo bestemme og diktere hvad og hvor meget du reklamerer for – og jeg kan jo naturligvis bare lade være med at læse det 😀 Held og lykke med det hele og ønsker dig alt det bedste 😀

    1. Og sådan skal du selvfølgelig være velkommen til at have det. Jeg vil nu alligevel gerne lige fortælle dig, at faktum faktisk er, at jeg i den seneste periode har haft færre sponsorerede indlæg end nogensinde før. Der har til information været lige akkurat to sponsorerede indlæg på halvanden måned 🙂 Fremadrettet vil der være perioder med flere sponsorerede indlæg og perioder som denne. Det afhænger slet og ret af i hvor høj grad jeg kan se mig selv i de samarbejder jeg tilbydes.

   2. Og de fakta har du jo meget mere styr på end jeg har!! Så det skal jeg ikke kloge mig på. Måske er det også fordi jeg følger dine stories på ig og jeg har følt der har været lige lovlig meget merrild på programmet 😂 Altså at selvom det kun er én ting du reklamerer for – har det fyldt meget. Måske er det bare fordi jeg hader kaffe – eller det faktum at jeg med 3 små børn og fuldtidsarbejde aldrig har tid til pauser 😂😂 Men fred være med det! Jeg ønskede ikke på nogen måde at disse dig og trækker bare snuden til mig 😀 Tak for dit pæne svar retur og ha en skøn weekend ❤️

 2. Jo det er en pæn ring og flot på den rustikke måde, uden at være for voldsom til din slanke hånd. Han kan noget ham der Simon😎

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven