mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Bare et øjeblik

merrild instant

“Det tager kun et øjeblik, men gør dig så godt”. Sådan fortalte min psykolog mig gentagne gange, da jeg gik i et ret intenst forløb hos hende i perioden op til jeg blev skilt. Du trænger til at holde pause og du fortjener at give dig selv lov til at holde dem. Dengang fik jeg nærmest stress ved tanken om at skulle slappe af og lade hjernen få ro og vi blev derfor enige om, at et godt sted at starte måtte være ved at læse nogle flere bøger. Når man læser, bliver man nemlig draget ind i et andet univers end dét man normalt bevæger sig i og dét alene kan give hjernen ro, selvom den sådan set stadig er på arbejde.

Det var ikke meget jeg fik læst i den følgende periode, men jeg øvede mig på, at give mig selv lov til ikke altid at være så forbandet effektiv og det lod til, at det gjorde mig godt.

Tiden gik, hverdagen blev igen hverdag og pludselig stod jeg her, ret lykkelig i et liv med fuld fart på flere niveauer og havde glemt værdien i at holde pauser. Indtil et par usædvanligt søde markedsføringsmennesker fra Merrild en dag spurgte mig, om ikke jeg trængte til en pause i ny og næ. Ja, faktisk spurgte de ikke bare mig, men også min søde veninde og kollege SneglCille, fordi de vidste at vi begge to er dén slags kvinder, som har en udtalt tendens til at sætte andre mennesker (vores børn især, selvfølgelig) før os selv og måske på dén bekostning nogle gange glemmer at forkæle os selv med en lille pause.

Samstemmigt kunne vi hurtigt erkende at vi begge to trængte til pauser af og til og på dén foranledning stillede Merrild os således en lille udfordring: Alle hverdage i sidste uge skulle vi holde en pause på et kvarters tid, hvor vi ikke måtte beskæftige os med andet end at nyde den kop Merrild Instant vi startede pausen ud med at lave.

Bum.

Det lød i udgangspunktet både lækkert og nemt, men med tanke på, hvor svært jeg rent faktisk har ved at give mig selv lige akkurat dét frikvarter, vidste jeg godt at det i hvert fald for mig, ville blive en vaskeægte udfordring. Det var totalt forbudt at gøre noget som helst praktisk imens og pausen måtte (helst) ikke tages i forbindelse med anden aktivitet. “Kig på fugle” sagde de smågrinende, imens jeg ikke kunne lade være med at tænke på Djämes Braun og en helt anden slags fugle end dem man ser på himlen.

Den første dag prøvede jeg akkurat dét. Jeg lavede min kaffe, satte mig til rette i min sofa foran det store vindue i stuen og så gloede jeg ud i stilheden. Og så gloede jeg på mine negle. Og så kom jeg til at tænke på hvad vi skulle have til aftensmad. Og på at det da også var irriterende at jeg ikke lige havde taget opvasken inden jeg satte mig. Og på vasketøjet. Og brusekabinen som jeg egentlig også gerne ville blive bedre til at afkalke ofte, måske en gang om måneden, som jo sådan set var gået nu, siden vi flyttede ind i lejligheden. Og da der var gået ikke-engang-ti-minutter og jeg for længst havde drukket min kaffe, gav jeg op. Jeg kunne simpelthen ikke slappe godt nok af.

Dagen efter forsøgte jeg mig med at læse en bog imens, hvilket egentlig gik rigtigt fint, men tiden endte faktisk med at løbe fra mig og jeg tænker, at 15 minutter – i hvert fald for mig – er lige lidt nok, til for alvor at kunne lade sig drage af en god bog.

På tredjedagen havde jeg til gengæld så meget knald på hele dagen at jeg først nåede min pause, efter drengene var puttet i seng og alle dagens gøremål ved at være i mål. Det var ultimativt ugens bedste pause, men måske også den mest snydeagtige, fordi jeg på dén tid af dagen alligevel plejer at være så udsplattet at jeg ikke kan så meget andet end at sidde og stene blogs, instagram og dén slags fornødenheder 😉 Denne dag stenede jeg selvfølgelig ikke andet end i en gammel udgave af ALT for damerne og det var faktisk ret befriende, bare at nyde en god kop kaffe og få læst nogle af de artikler jeg ikke følte jeg havde tid til at komme igennem, dengang jeg købte bladet.

Den fjerde dag var min fødselsdag, hvor jeg således for første gang ikke holdt min lille kaffepause alene. I stedet holdt jeg den sammen med Simon, som jeg havde lokket med en tur ned til havnen. Her var det meningen at vi bare skulle sidde og nyde udsigten, hinandens selskab og den medbragte Merrild Instant, som jeg havde kommet i et par to-go-kopper, men fordi en ældre dame pludselig faldt ikke langt fra hvor vi sad, blev pausen lidt underligt abrupt, fordi Simon selvfølgelig fløj hen for at hjælpe kvinden op og til rette på en bænk, hvor hun kunne sidde sammen med sine veninder. Han er nu altså god, ham Simon, men det vil jeg ikke tude jeres ører (mere) fulde med i dag.

På femtedagen holdt jeg igen pausen udendørs, hvor det faktisk skulle vise sig at de alligevel fik lidt ret, de gode folk fra Merrild. For jeg kiggede faktisk på fugle. Og på altaner og på skyerne, der langsomt drev hen over himlen. I løbet af de foregående dage, havde jeg indset at det var vigtigt for mig, at jeg var et sted på dagen, hvor jeg følte at jeg kunne “tillade” mig en god kaffepause. At den måske ligefrem kunne være en lille belønning for et veludført stykke arbejde. Således blev min sidste pause i udfordringen faktisk en forlængelse af at have vasket gulvet i lejligheden. På dén måde var jeg “tvunget” ud på altanen og så føltes det virkeligt godt at give mig selv en pause ovenpå en udført opgave.

Jeg har uden tvivl stadig svært ved at holde pause, for pausens skyld og jeg har det nok i virkeligheden også bedst, hvis jeg kan foretage mig ét eller anden pauseagtigt, når jeg holder kaffepause. Læse magasiner (eller blogs, hvis mobilen må være tændt undervejs) for eksempel. Eller spille guitar, som jeg helt ærligt gør alt for lidt i min hverdag. Godt nok besværliggør guitaren lidt min mission om også at nyde en god kop kaffe, når jeg holder pause, men med lidt velvilje og multitasking med både det ene og det andet undervejs, giver det for mig virkelig god mening. Så god, at jeg altså her i weekenden også har taget mig et par pauser i løbet af dagen, hvor jeg har sat mig på altanen med et lille tæppe, en kop kaffe og min guitar, for bare lige at nyde et øjeblik for mig selv.

Det har uden tvivl været en øjenåbner for mig, det her med at holde “tvungne” pauser hver dag, fordi jeg rent faktisk har mærket at jeg har været mere effektiv i timerne både før og efter min pause og så har det altså bare været helt enormt rart. I hvert fald på de dage, hvor muligheden har været umiddelbar. Om jeg kommer til at fortsætte med at holde pause hver eneste dag, ved jeg ikke, men jeg er sikker på, at jeg vil forsøge at holde så mange pauser som det giver mening for mig. Nogle gange korte og andre gange måske lidt længere og så vil jeg være mig det bevidst, når det er dét jeg gør. Når jeg sætter mig for at læse, vil jeg være mig det bevidst at jeg gør noget godt for mig selv og at jeg giver mig en pause. Dét tror jeg nemlig er det halve arbejde; at være sig bevidst om hvornår man forkæler sig selv.

Nuvel, det var virkelig meget om mig og mine tanker om at holde pause, men jeg vil sådan også rigtigt gerne høre fra jer og for at lokke jer til at fortælle det, har jeg fået Merrild til at sponsorere en ordentligt (kæmpe-giga) omgang kaffe til én af jer!

I kan nemlig vinde 1 års forbrug (altså, 18 glas, svarende til 1.460 kopper kaffe!) af Merrild Instant (og et tæppe magen til mit). Alt I skal gøre for at deltage er, at skrive i kommentarfeltet hvad I gør – eller gerne vil gøre – når I forkæler jer selv med nogle små pauser. Det tager bare et øjeblik.

… Og altså, deltag også endelig selvom I ikke drikker kaffe – tænk bare hvor glade I vil kunne gøre jeres venner / familie / kollegaer / studiekammerater /naboer, hvis I kunne overraske dem med en ordentlig spandfuld kaffe efter at have vundet her hos mig 😀 Se dét ville være god stil!

OBS: Vinderen trækkes den 24.september 2018 og præmien har en samlet værdi på 900 kroner. Hvis du vil vide yderligere, kan du læse Merrilds generelle konkurrencebetingelser HER. Og psssst…. Hvis I vil fordoble jeres chancer for at vinde, så udlodder Sneglcille faktisk en tilsvarende præmie på sin blog HER.

merrild instant merrild instant merrild instant merrild instant

Pøj pøj!

Skriv din kommentar

Kommentarer (525)

 1. Det lyder som om du har brug for mere øvelse, søde Cana. Jeg sætter mig bare ned og slapper af, når jeg holder pause. Hver dag. Det er så vigtigt at give hjernen lov til at slappe af, så det har jeg lovet mig selv at gøre.

  1. Når jeg tager mig en pause, så ligger jeg mig enten på sofaen, sæter mig ned i min lille hyggelige nyttehave eller mens jeg tegner, der kommer tankerne helt væk og jeg slapper helt af?

  2. De små hverdagspauser er for mig forbundet med noget kreativt, strikke, tegne el.l. Og UDEN telefon- den store prøvelse!

   (Hvordan kan autokorrekt rette til hverdagspatter??)

  3. Åhhh 15 minutter med en en dejlig ansigtsmaske er da det mest fantastiske . Eller 15 minutter i selskab med en god nabo

  4. Når jeg holder en lille pause, finder jeg hækletøjet frem og giver mig selv lov til at slappe af med det? det ville være skønt at kunne drikke kaffe til.

  5. Når der rigtig skal slappes, ja, så elsker jeg fx her om efteråret ??, at tlnde stearinlys i stien, fyrer op i brændeovnen, lave en god kop kaffe, finde et godt stykke chokolade eller saltede mandler og så sidde i stuen og enten nyde stilheden, et stykke musik, en god bog eller en film
   Ha’ en dejlig aften.

  6. De små pauser i løbet af dagen… det er stjernestunder, og de begynder allerede kort efter, at jeg er stået op før alle andre i huset.. en lille pause med kaffe i næsten mørke inden jeg cykler af sted på en vagt på sygehuset… når jeg er hjemme igen efter en lang dag, lister jeg ud på terrassen – helst ingen skal opdage det- med en lille tiltrængt kop kaffe… bare helt uforstyrret inden børnestemmer kalder og kalder? en længere pause kan også være en fridag med formiddagskaffevenindebesøg!!!!

  7. Når jeg skal slappe af, også selvom det kun er et øjeblik, ligger jeg gerne neglelak, tager ansigtsmaske på. Eller sidder helt stille i lænestolen og bare kigger på min søde kæreste og rundt i vores dejlige hus og er evig taknemmelig?

  8. Åhhhh altså hvor ville det være dejligt at vinde, sikke alle dem
   Som jeg vil glæde mig til at drikke lækker kaffe sammen med?

  9. Jeg drikker ikke selv kaffe, men det gør min mand. Specielt hvis han skal ha en tiltrængt pause fra en til tider hektisk hverdag.

  10. Åh de dejlige små pauser jeg tager mig i løbet af en dag … bliver brugt på at nusse min dejlige lille franske bulldog Wilma … og hun sætter lige så meget pris på dem som jeg … Jeg kan også bare ligge på sofaen og kigge op i loftet og lade tanker flyde …

  11. Hvad jeg gør? Jeg sætter mig med en kop kaffe. Hvad jeg vil gøre, hvis jeg vinder? Jeg vil invitere alle de skønne veninder jeg tit saver. Tja til en form for kaffe-fest. Og dele præmien med dem. Efter det, vil jeg stadig holde pause med en kop kaffe men så vil jeg tænke tilbage på vores kaffe-fest. Og om en af dem, i samme øjeblik mon også sidder og nyder en af deres kopper🌸☕️

  12. Jeg genkender bestemt det svære at huske sine pauser, men – jeg tvinger mig selv til det – i forskellige former.
   Min yndlingspause er mit stauderbed. Et bed jeg overtog med et huskøb, og som jeg skændtes med i er had/kærlighedsforhold de første år. Men nu elsker jeg det. For det er mit “pausebed”. Jeg sætter min kaffe på en sten der står i midten – og så går jeg og nusser, og bander af de snegle jeg finder. Nogle gange bare de minutter, min kaffe tager af drikke, andre gange fanger ukrudtet mig og jeg glemmer rent tiden. Verdens bedste pause❤️

 2. Jeg er sådan en kreatørs, så jeg snupper som regel mine strikkepinde og nyder en pause til en krop kaffe. Jeg bruger også gerne lydbøger – så strik, lydbog og kaffe er vist den perfekte kombi til en pause til mig ?

 3. Jeg drikker ikke kaffe men elsker at sidde lige 5-10 min og stirre ud i luften. Eller ligge på sofaen med lukkede øjne og gennemtænke dagen. Det giver ro i hovedet ?

 4. Jeg bruger meditation og vejrtræknings øvelser, når jeg trænger til at give hjernen lidt ro. Men jeg kunne godt bruge noget variation og syntes faktisk, at det lyder som en god ide med at give sig selv en kaffe-pause i løbet af dagen, som du har gjort 🙂

 5. Jeg har efterhånden lært at holde pause . Og altid med en kop kaffe . Jeg holder flere forskellige udgaver af pauser. Men den allerbedste pause for mig er – at sidde i min bløde lænestol med min kaffe i hånden og kigge ud i haven. Min mand har placeret et fuglehus meget strategisk , så jeg har frit udsyn til det fra lænestolen . Og lige nedenunder har han sat det smukke granit fuglebad , som vi fik til vores fælles 50 års fødselsdag i sommers . Jeg nyder virkelig at kigge på fuglene og jeg har en “god ven”, Hr Solsort , som kommer hver dag, flere gange . Han er ikke bange for hverken hunden eller jeg( i sommers sad jeg udenfor i min relax stol og holdt pause . ) Det er skøn underholdning og jeg elsker den lille pause i løbet af dagen. Men præcis som dif, kan jeg ganske enkelt ikke holde pause , hvis der er ting, jeg mangler at få lavet. Så det gør jeg først og nyder så pausen ekstra meget bagefter .

 6. Det er så godt med de små pauser i hverdagen. Jeg er ikke god til at få dem holdt, men elsker når det sker jeg bare sætter mig ned og stirrer. Gerne med en kop kaffe eller her i sommer har det været noget koldt!

 7. Jeg går på toilettet:-)
  Det er det eneste sted hvor både mand og børn respekterer at det er min tid???
  Jeg tager dog ikke kaffen med☕️

 8. Min ultimative pause indeholder en god bog og en kop kaffe. Jeg elsker at læse og det er med til at give mig ro i løbet af dagen eller aftenen.

 9. Jeg er hjemmegående og har været det de sidste 15 år og så har man jo ikke brug for pauser, vel!? Forkert! For der kan rigtig hurtigt gå praktiske gøremål i hele dagen, så for flere år siden besluttede jeg, at min eftermiddagspause skulle være “min tid”. Så det er med en latte, et stykke mørk chokolade og et kort afsnit af en serie, som kun jeg ser. Ren ego-tid!

 10. I løbet af dagen når jeg et par kopper kaffe på arbejde – men de er langt fra en “pause”, mere en overlevelse ? men når jeg kommer hjem fra arbejde, så sætter jeg mig gerne med en kop kaffe i sofaen og læser blogs. Så kan jeg koble af fra en travl arbejdsdag. ☕️

 11. Jeg er virkelig også dårlig til at holde pauser i mit eget selskab. Mine tanker vandrer straks og jeg bliver rastløs. Men jeg øver mig med meditation og hækletøjet. Og til det sidste hører der altid kaffe med.
  Nogle gange sidder jeg også bare og kigger på børnene leger og øver mig i at være i nuet og nyde nærværet.

 12. Jeg holder pause hver eneste dag, hvor jeg strikker,drikker kaffe og enten ser et afsnit af en serie eller lytter til podcast af Mads & Monopolet. Det er en pause, som jeg prioriterer meget højt i min hverdag, hvor der er knald på med 3 aktive børn, aktiviteter, møder osv

 13. Bum bum… Pauser… Ja – Jeg er mor til en på snart 7 uger. Mor til Mikkel (fart i rumpetten, lige blevet børnehavebarn) på 3 år og bonusmor til skolepige Siri på 7 år….
  Pauser er når ramasjang er tændt og den yngste sover…. Eller når min skønne mand tager alle 3 og jeg når et varmt bad. Her er det fantastisk at have en varm kop kaffe med på badeværelset! Får med den mængde søvn jeg pt. når, så skal der kaffe til.
  Lige nu sidder jeg med mellemste manden. Lillebror sover. Jeg har varm kaffe og vi har lige en halv time inden vi skal bevæge os ud af døren. Jeg tror faktisk at det er mine allerbedste pauser ❤

 14. Jeg kan godt lide at kigge ud af vinduet eller sidde på en bænk og kigge på mennesker og hunde der kommer forbi ?

 15. Den bedste pause er den hvor jeg har en kop varm kaffe og kan betragte mine børn lege – med en på 3 og en på et halt år er det ikke særlig tit jeg får lov bare at betragte dem. Så nyder når jeg kan 🙂

  Jeg er pt ret forfalden til eftermiddagskaffe – en dut merrild instant er jo oplagt i den sammenhæng 🙂

  1. Når jeg skal have en pause, så snupper jeg gerne en kop kaffe og sidder på terassen uanset vejr, under taget og nyder roen, årstidens skifte og naturen.

 16. Huha, dit indlæg satte tanker igang, for hvornår holder jeg lige pause, HELT pause? Har 3 børn (tvillinger på 7 år og lillebror på 11 mdr), og ærligt talt – så er det enten 100 km/t eller søvn! Den bedste mentale pause for mig, er mine løbeture og bullet journal – men fremover vil jeg være ekstra obs på at holde flere små pauser, og kigge på de fugle der! ?
  TAK for reminderen- jeg starter nu, med friskbrygget kaffe og en sovende baby ❤

 17. Jeg er desværre kronisk syg, så jeg er nødt til at tage pauser løbende, ellers lukker kroppen bare ned af sig selv.
  Nogle pauser er mere hvile/lur orienteret, men ellers sætter jeg mig gerne og læser blogs med en kop kaffe, kigger på instagram eller sætter mig til at stene netflix.
  Jeg kan også finde på at “dagdrømme” i en pause, tænke over ideer til ændring af indretning eller lign.

 18. Jeg vil rigtig gerne blive bedre til at tage en kop kaffe med udenfor. Den varme drik og dejlig kold luft, er det bedste match <3

 19. Jeg er så heldig at det næste altid er far der putter så mest har gør nyder jeg at ligge i sofaen og se noget i tv og bare slappe af selvom det måske ikke er rytte op i køkkenet. Jeg drikker ikkre selv kaffe men min mand gør så kunne være dejligt at kunne give han det i gave ?

 20. Jeg plejer at holde min pause sammen med en kop kaffe og mit hækletøj. Og så øver jeg mig i at lægge min mobil ind i et andet rum, så den ikke frister!
  Håber på at vinde, da mit kaffeforbrug nok kommer til at stige, når min datter kommer til verden til oktober ???

 21. Desmå pauser er guld værd i en susende hverdag. At sidde og bare lade tanker passere uden at forholde sig til dem. Det gør jeg i en god stol eller på gulvet i badeværelset – skøn gulvvarme ?? og kaffens duft er endnu bedre når jeg bare er tilstede ❤️

 22. Det jeg gør er oftest at tjekke blogs, facebook og nyhedssite på min telefon. Oftest ikke engang med en kop kaffe, fordi jeg glemmer det fordi det lige bliver når der er tid og sovende børn, og jeg aldrig ved hvor lang tid det varer. Det jeg øver mig på, er at få lavet det til et aktivt valg om en pause, at få lavet kaffen til og at få brugt tiden uden telefonen, fx med en god bog.

 23. Det er pause, når jeg kan lade tankerne flyve gennem hovedet som skyer på himlen.
  Det er pause, når jeg sætter mig ned midt i alting og bare lader alting være, som alting nu engang er.
  Det er pause, når jeg bevæger mig fra A til B til fods eller på cykel.
  Det er pause, når jeg er et sted uden wi-fi:-)
  Det er pause, når jeg står under bruseren og lytter til vandet, der regner ned over mig.
  Det er pause, når der er ro i hytten og alle børn sover.
  Det er pause, når jeg tager mig tid til at holde pause – ikke når jeg venter på, at der opstår en pause.

 24. Her i min anden barsel er jeg blevet super god til at tage en time out. Nogen gange når jeg går en tur med baby i viklen og bare nyder kbh, andre gange på sofaen med kaffe og frugt, ok frugten består altså nogen gange (læs: tit) af chokolade. Hvis jeg skal nå at få et pusterum skal det være inden resten af familien kommer hjem og den står på fritidsaktiviteter, bad, aftensmad og putning. Så jeg holder pauser hver dag – måske kun et mentalt break nogen dage, men andre dage går jeg til gengæld all in og smækker benene op i sofaen.

 25. Tak fordi du mindede mig om at huske pauserne og sig selv. Jeg havde faktisk indført det på et tidspunkt, hvor jeg var stresset i hverdagen. Og det fungerede så godt bare at sætte sig og netop lave ingenting. Så det ville jeg gøre. Sidde på trappen med en kop kaffe og kigge ud på vejen og bilerne.
  /Malene

 26. Kaffen er pausen for mig, en skøn kop kaffe når vi alle er kommet hjem fra arbejde, skole og institutioner – en øvelse i at finde ro midt i ungernes leg, lyden af youtube og hvad en helt almindelig eftermiddag ellers byder på i familiens hyggelige selskab. Ungerne ved efterhånden at lige ti minutter mens mor får kaffe er der stille-forstyr-ikke-mor-med-mindre-uheldet-er-ude-tid. Det virker – jeg sidder på vores bænk i køkkenet med pude i ryggen og kunne virkelig godt bruge tæppet til benene også ?

 27. Med en søn på snart tre og en pige på 5 mdr, er pauser ikke det jeg har mest af. Jeg øver mig virkelig i at lade alt flyde når de endelig sover og har det bedst med at holde pause efter det praktiske er klaret. Men det der giver mig ro, er at lægge min mane up, tisse i fred, tage et bad, se en god serie. Og så øver jeg mig i at drikke en kop kaffe mens jeg kigger ud af vinduet og ser på at efteråret begynder af farve bladene.

 28. Lækre krimier på lydbog, strikketøj og et hjørne i sofaen 🙂 Lige pt. drikker jeg ikke kaffe fordi jeg er gravid og kaster op så snart jeg forsøger! Men regner med at lysten vender tilbage for fuld skrue når baby engang er kommet ud, haha 😉

 29. Jeg er egentlig bedst til aktive pauser i form af fx en tur i træningscenteret, hvor jeg ved, at det eneste jeg skal koncentrere mig om, er min træning. Står jeg på løbebåndet/crosstraineren, elsker jeg at se et afsnit af Sex and the City imens og bare glemme tiden og hverdagens ræs. Også cykel- og gåture med en god podcast (er igang med Mørkeland ligenu, SÅ god!) i ørerne, får mig også til at slappe af.

  Ville elske at vinde denne konkurrence. Så kan jeg øve mig lidt på de lidt mere rolige, små pauser også, som inkluderer kaffe bedre. (Eller måske bare få fat i en to-go-kop i samme omgang til gåturene)!

 30. Når jeg er på arbejde består pausen i en gåtur rundt om kontoret. Det er på lange, tomme gange så det giver god plads til tankerne.
  Men når jeg har fri, holder det lidt hårdt med de “gode” pauser for så er der vasketøj, oprydning, opvask og alle de andre små øv-opgaver. Men jeg forsøger på at være bedre til at finde mit hæklegrej frem og slappe lidt af 🙂

 31. Jeg er begyndt at lægge store puslespil. Det virker måske lidt gammel kone-agtigt, når man er under 30. Men det er virkelig afstressende. Jeg følte tit at jeg holdt pause med telefonen eller fjernbetjeningen i hånden, men jeg var virkelig stadig på.. så puslespil er blevet min pause. Det er hyggeligt og afslappende!

 32. Når min datter og jeg kommer hjem fra børnehaven og arbejde får hun lov at se lidt tegnefilm i sofaen mens jeg sætter mig i køkkenet med en kop kaffe/cola og slapper af i et kvarters tid. Enten med et blad, en kryds og tværs og nogen gange lidt opdatering på de sociale medier. Det har taget tid, at kunne slappe af i pausen, da en del af mig hellere ville gå direkte i gang med vasketøj og aftensmad, men selv om man tager pausen fordi man har skemalagt den, virker den alligevel. Og med tiden bliver det mere naturligt. Og det er givet SÅ godt ud for resten af dagen/aftenen?

 33. Jeg elsker kaffe og når jeg holder en pause, så gør jeg det meget gerne med en kop kaffe. Jeg slapper godt af, når jeg hører lydbøger eller læser i en bog, men jeg kunne også godt øve mig i bare at sidde og lave igen ting og bare lade tankerne passere.

 34. Jeg er sygemeldt med stress og har fået afvide fra min psykolog at jeg ikke må lave andet end at holde pause, men det er dælme svært, når ens krop er vant til at være på hele dagen. Men tvinger mig selv til at sætte mig i sofaen med en kop og bare være og lade tankerne få frit spil?

 35. Jeg er også dårlig til at holde de små pauser i hverdagen. Meget. Men jeg vil gerne blive bedre. Og der må kaffe klart gerne indgå! Mit drømmescenarie er, at jeg sidder i min brede vindueskarm med både kaffe, smøg og åbent vindue. Sol over København og ingenting at tænke på – hverken studie, arbejde, udskudt løbetur eller dårlig samvittighed over weekendens indtag af både alkohol og bland-selv-slik. #coffeegoalzzz

 36. I april sagde jeg – efter et par måneders sygemelding grundet arbejdsrelateret stress – mit job op og besluttede mig på at gå all in på at blive ordentligt rask og siden finde mig et nyt job, som gav en bedre ro i maven. For at tackle både stress og siden jobsøgning har jeg lagt en mængde af små pauser ind i min hverdag; herunder et ugentligt besøg hos Lagkagehuset ved søerne, hvor jeg forkæler mig selv med en træstamme og en kop kaffe. Så sidder jeg udenfor og kigger på mennesker og søer og har en lille fest med mig selv 🙂
  Nu har jeg lige fundet mig et nyt job – men træstamme-pausen tror jeg altså, at jeg vil prøve at beholde.

 37. Jeg er på barsel med nr 3 og det bedste jeg ved er at sætte mig med en kop kaffe, når de store er afleveret i skole og børnehave og den lille sover. Det er et lille åndehul, hvor jeg kan catche op på voksentingene såsom insta og blogs eller høre lydbog. Ofte kommer børnene i første række, men lige med denne kop kaffe er det mig og mine behov, der skal dækkes og det føles fedt:)

 38. Efter jeg blev ramt noget så hårdt af stress på mit tidligere studie og stadig lever med eftervirkningerne, har jeg lagt mit liv helt om. I dag findes der næsten ikke noget vigtigere i mit liv end pauser og ro i hverdagen. Min ideelle pause foregår i mit dejlige, lille drivhus med stearinlys, tæpper, en god bog og selvfølgelig en dejlig kop kaffe!

 39. Pauser med at lave ingenting er helt klart nødvendigt! Jeg bruger det til at få pulsen ned i en hektisk hverdag og få sat tingene lidt i perspektiv. Jeg er lige nu igang med det afsluttende speciale på min uddannelse og kan mærke presset – både fra mine omgivelser og i den grad også fra mig selv. Når jeg kører fast, så sætter jeg mig 15 minutter udenfor og så plejer det hele at løsne lidt op. En kop kaffe luner og hygger og gør det hele lidt mere tolererbart.

 40. Jeg drikker et par kopper kaffe hver dag, og læser som regel blogs imens. Det er en hyggelig kaffepause for mig. Men derudover er jeg også god til ofte at gå en tur – gerne med en podcast i ørerne. Det kvalitetstid, med både motion, frisk luft, natur og inputs i ørerne imens 🙂

 41. Jeg ville nyde kaffen i nogle velfortjente pauser imellem specialeskrivning og småbørns liv. Enten med en to-go kop, podcast i ørene og en lille gåtur (uden børn!) eller på en bank i solen. Når specialet er afleveret inden længe, håber jeg pauserne bliver med en god bog. Skønlitteratur – dét savner jeg!

 42. Jeg er virkelig dårlig til at holde pause med god samvittighed… så jeg synes du har ret i, at det er vigtigt at man bevidst holder pause og slipper tankerne om det man burde. Jeg nyder at holde pause med at hækle eller læse 🙂

 43. Pauser for mig er at sidde med en god kop kaffe (og måske lidt chokolade ?) og se en god serie. Gerne en serie jeg eventuelt har set før, så jeg ikke skal koncentrere mig om at følge med i handlingen, men i stedet kan slappe af i hovedet og lade tanker flyve ?

 44. Med den tredje pige i maven, og storesøstre der når at blive hhv 4,5 og 3 år omkring termin, er jeg ikke så god til at holde en pause i løbet af dagen. Men når det lykkes er det enten foran klaveret eller med en hæklenål i hånden. Begge dele giver god ro til sjælen <3

 45. Jeg har indført dét jeg kalder “Sofie-tid”. Når jeg en gang i mellem siger til min kæreste, at jeg lige tager 10 min. Sofie-tid, ved han, at jeg har brug for en pause, hvor jeg kun skal forholde mig til mig selv. Hvad jeg så laver kan variere alt efter humør eller hvor vi er. Det er guld værd, og giver et lille frikvarter i hverdagen. Han gør det også selv – så bruger han bare sit eget navn 😉

 46. Jeg har fulgt din (og sneglen Cilles) udfordring som I har fået af Merild, og jeg har faktisk taget mig selv i at tænke “hvordan er det jeg holder suser i løbet af dagen, og hvor god er jeg egentlig til at lave ingenting?” Så jeg er glad for, at I fik udfordringen – jeg vil i hvert fald hanke op i mig selv og få holdt de pauser, hvor jeg laver ingenting….måske jeg også skal til at kigge på fugle ???

 47. Jeg drikker faktisk ikke kaffe ? Men jeg starter min morgen med en pause og en matcha latte ?? Men jeg er helt enig med dig i, at det tager tid at lære at holde pause og at det er virkelig svært at koble hjernen fra ?
  Og et lille spørgsmål: hvor er dine smarte to-go krus fra? Så smart med den klik-åben funktion ??

 48. Jeg burde virkelig finde tid til at nyde en pause i den hektiske hverdag og nogen gange undlader jeg helt at sætte mig ned fordi jeg er bange for at lade tankerne få frit spil. Men jeg ved at jeg burde. Hvis jeg vinder vil jeg indlægge pauser hvor jeg får gjort op med mine tanker!

 49. Jeg er netop startet på arbejde efter en dejlig lang barsel med nr. 3!!
  Så hverdagen har atter meldt sin komme og er blevet så inspireret af din udfordring med 15 min, fuldstændig pause, at jeg har sat mig for at gøre det samme.
  Når der er lukket ned for arbejdet, skal der findes en dejlig blød stol og en god kop kaffe. Og så bare 10 – 15 min opladning af batterierne, inder drengene skal hentes!

 50. Når jeg har haft en vagt på hospitalet, cykler jeg hjem for at lande på sofaen, så forsøger jeg at lade al teknologi være slukket og lige sunde mig ovenpå vagten. Der sker altid meget som sygeplejerske, og det skal oftest lige have lov at trænge ind med en god kop kaffe og et stille øjeblik ?

 51. At holde pause for mig, er simpelthen en gåtur i skoven helt alene, ligemeget hvilken årstid det er. Tankerne suser automatisk derhen hvor de skal. Og efter en gåtur glæder jeg mig til at komme hjem til en god kop kaffe 🙂

 52. Vi er igang med at renovere et hus, og jeg har virkelig lært vigtigheden i at holde en pause. For den er vigtig, rigtig vigtig, for at kunne holde til det hele.

 53. Uha.. Pauser i hverdagen er gerne de der 5 minutter jeg bruger på at ryge, imens jeg tjekke mails fra mobilen og hvad man ellers hurtigt kan få 5 minutter til at gå med.
  Jeg vil virkelig gerne være god til at stoppe op og trække vejret (også uden filter) men jeg finder hurtigt undskyldninger eller overspringshandlinger.
  Så flere pauser må komme på en To Do liste eller blive et nytårs fortsæt 😉

 54. Pausetid; Den uimodståelige og letgenkendelige duft af nybrygget kaffe sender signaler til min hjerne og smagsløg om, at et positivt break er på vej, og en kop kaffe giver mig både varme til krop og sjæl.

  Kaffepausen i min hverdag; “Det er en undskyldning for at tage en velfortjent pause i hverdagen – på jobbet, midt i havearbejdet eller på shoppingturen med veninden, når indkøbsposerne bliver for tunge at bære. Det er en stor del af min hverdag ,”

  Vil blive enormt glad hvis jeg vandt det sorte guld til et helt år 🙂

 55. Huha, jeg genkender det du skriver! Jeg har selv VIRKELIG svært ved pauser og virkelig bare være i mig selv, i nuet… Så kommer jeg også til at sidde og tænke på alt det jeg burde lave… Rydde op, afkalke elkedel, sende mails og anker til kommunen (har muskelsvind og nogle andre sygdomme, som kræver meget kontakt og kampe med kommunen)

  Når jeg forsøger at koble fra, er det med levende lys eller vores brændeovn, en kop te, måske nogle hjemmelavede saltmandler eller lignende, hæklenål og garn og ligegyldigt fjernsyn, som ikke kræver så meget at følge med i.
  Eller sidde med min “Tangle” og pigbold i hænderne, kan også sommetider give lidt ro.

  Jeg ved ikke om mindfullness kunne være noget for dig? 🙂 Eller andre herinde. Det fungerer desværre ikke for mig, da jeg netop ikke kan finde roen og tankerne er tusind steder. Jeg har forsøgt at lære det på flere kurser, men blev bare mere urolig.
  MEN! Rigtig mange havde god gavn af mindfullness. Der findes også nogle korte guidede meditationer fx. På 5 og 10 minutter… Hvor man sidder og får et pusterum og lærer at trække vejret ned i maven.
  (Der er nogle på youtube)

  Nå, det blev en lang kommentar ?? God dag til dig!

 56. Det må være, at kigge ud på vejen fra mit vindue med en kop kaffe i hånden eller gå en tur i en nærliggende park 🙂

 57. Jeg sidder hver dag i vindueskarmen i mit køkken og nyder min kaffe, imens jeg kigger på byens liv udenfor køkkenvinduet.

 58. Jeg elsker at gå en tur et stille sted, fx i en skov – uden musik, podcast eller telefonsamtaler. Bare mig, mine tanker, min hund og en kop kaffe i termokruset.

 59. Jeg elsker at snyde mig til en pause på trappestenen efter at have lukke døren bag mig nærmest lydløst, så resten af familien ikke opdager, hvad jeg har gang i ?

 60. Jeg vil gerne blive bedre til at lægge telefonen helt væk, når jeg holder pauser og bare være tilstede. Det må jeg øve mig på!

 61. Som studerende syntes jeg at det kan være svært at holde pause, uden dårlig samvittighed over alt det pensum man burde læse. Dog kan en gåtur i skoven, med en kop kaffe i hånden, give hovedet den ro det har brug for 🙂

 62. Min mor er et fantastisk menneske, som hjælper mig og min familie en hel masse i dagligdagen. Hun har et hjerte af guld og er altid igang med at passe dit arbejde (både sit eget og min fars), børnepasning, besøge sin gamle mor, hjælpe min lillebror i hans have, tage på ture med barnebarnet og så tager hun min datter med til svømning hver eneste uge. Hun er god til en masse ting – undtagen til at holde pauser og passe på sig selv. Derfor vil jeg gerne forkæle hende med kaffe og et lækkert tæppe ❤️

 63. Jeg er, ligesom dig, ikke god til at give mig selv et break , specielt på ‘bekostning’ af børnene. MEN, når jeg gør, sætter jeg mig helst i yndlingshjørnet af sofaen med et blad eller ingenting, udover hovedet drejet lidt til højre for at stirre ud i haven…

 64. Læser en god bog, trækker vejret dybt ned i maven, suger solskin til mig. Hvis jeg er den heldige vinder, bliver jeg lykkelig over at få tæppet, og så kan du trække en ny vinder til at modtage kaffen.

 65. Jeg starter hver morgen med at drikke en kop kaffe inden jeg går ud af døren. De 5-10 min er de bedste hver morgen på lige at få samlet kroppen og tankerne til en ny dag?

 66. Min bedste kop kaffe er om morgenen. Min søde mand laver altid en kop instant kaffe til mig, inden han tager afsted på arbejde.

 67. Når jeg skal forkæle mig selv er det enten med en iskaffe eller en kaffe med mælk, gerne ude på en bænk, væk fra tv og huslige pligter

 68. Jeg ligger en lækker ansigtsmaske – snupper mine airpods og lytter til podcasts eller lydbøger. Mine pauser er tit selvforkælelse så at ligge neglelak er heller ikke uvant. Så drikker jeg gerne en kop kaffe imens – henover sommeren har det dog været iskaffe. 🙂

 69. Jeg er ikke ret god til dette pausenoget, men efter at have fået mit første fleksjob, skal jeg blive bedre og øver mig hver dag.
  Om morgenen sender jeg mine børn ud af døren, så laver jeg kaffe (med cacao ??) og så instagrammer jeg. Det giver sådan en dejlig rolig morgen. Det samme gentager sig efter job, og så tager jeh en lur, med noget dejlig afslapningmusik i ørene. Så kan jeg være mor resten af dagen uden stress og jag.

 70. Jeg elsker når min søn sover middagslur indenfor, så jeg bare kan sidde og snuse det sidste baby ud af ham. Det er for mig en af de bedst tænkelige pauser ♥️

 71. Hver morgen, når jeg spiser min morgenmad, forsøger jeg at have god tid, så jeg kan nå at slappe lidt af, inden dagen går i gang. Selvfølgelig med en kop kaffe – det er klart. En pause til en start – så kan dagen bare komme an.

 72. Jeg har for ganske nylig lært mig selv at drikke kaffe! Det har taget 25 år og et par mislykkedes forsøg hist og her, før lysten nu (endelig) har meldt sig! Jeg tænker derfor, det ville være noget af en kickstart på mit kaffeeventyr at vinde! Flere veninder har gennem årene “brokket” sig over, at jeg ikke drak kaffe, når vi var på date sammen, så tænker jeg også passende kan betale dem tilbage med en masse kommende kaffeaftaler!

 73. Når jeg skal nyde 5-10 mens den lille sover står den på en kop kaffe eller to, hvis jeg er så heldig .. mens jeg lige ser gilmore girls ??

 74. Jeg har en ugentlig fridag, hvor jeg afleverer min (skole-)børn sent. Derefter løber jeg en tur i skoven, kommer hjem og tager et dejligt langt brusebad og så sætter mig i sofaen, drikker kaffe og stener Netflix en times tid, inden den står på oprydning, rengøring og indkøb ?

 75. Jeg er også virkelig dårlig til st holde pauser uden elektronik, men det kunne da være det værd at øve sig på det.
  Jeg drikker ikke selv kaffe, endnu, for jeg skal da nok få det lært, men hvor kunne det være dejligt at være hende datteren, søsteren eller veninden der lige kunne være dagens helt med masser af kaffe. ?

 76. Åhr… Det har været en lidt hård dag i dag. Hvis jeg skulle holde en god pause, skulle det være med kaffe og ellers bare i fred for mine små børn ??

 77. Jeg har erfaret at mine bedste pause er en meditation med guidning i ørerne – det er dig alt for sjældent jeg gør det ☺️

 78. Med min store ti de dyne på sofaen – bare i 10 minutter inden ungerne skal hentes og der skal leges og bruges energi! Om aftenen er det iskaffe med en lækker kaffesirup og massere af isterninger! Mums!

 79. Nyder så meget at følge dig herinde?
  Jeg arbejder på et plejecenter i Himmelev, Roskilde. Hvor mine kollegaer og jeg nyder og sætter pris på 5 minutters pause med en tiltrængt kop kaffe en gang imellem. Så hvis jeg er heldig at vinde, vil jeg dele med mine søde travle kollegaer<3

 80. Jeg arbejder normalt ret mange timer om dagen som konsulent i et management bureau, så pause for mig betyder at gå efter en kop kaffe. En kop kaffe som jeg drikker uden for, mens jeg tømmer hovedet, inden jeg er klar til at præstere igen!

 81. Som lærerstuderende, er kaffe mit vigtigste boost. Man kan vel argumenterer for at det er en del af min uddannelse, at studerer kaffens virkning ? Men på SU bliver det bare ikke til meget andet end instant… så det ville være en kæmpe luksus at vinde lækker kaffe til de kommende vintertimer – både til læsningen, men i den grad også til når der skal kobles af med kreative indspark ?

 82. Lægger mig helt tæt op af min kone, tænder noget lækker musik og nyder nærværet og musikken, som er de bedste to ting mod min angst og stress… er jeg heldig gider det 5 minutters ro i hovedet

 83. Jeg tager en eftermiddagslur! Det er noget af det bedste og samtidig mest forbudte i min hverdag (så kan jeg ikke sove om aftenen) ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️

 84. Jeg holder pause med mit strikketøj eller en god bog. På det seneste har jeg været nødt til at sætte æggeuret hvis jeg har planer, da mine pauser ellers kan komme til at vare timer. Og glæden ved at se hvordan strikketøjet bare udvikler sig er stor ?

 85. Jeg elsker at bruge min pause i stilhed eller med en smule stille musik i ørene, med en kop kaffe ved min side og ellers bare slappe helt af.
  Jeg har i lang tid kæmpet med en depression og det har tage pusten fra mig i hverdagen. Derfor er denne pause ekstra vigtig.

 86. Jeg vil invitere en veninde på kaffen, og så tage to- go kopper med ned til Amager strand og sidde 🙂
  – Der ville tæppet også være perfekt at have med!

 87. Jeg drikker utrolig meget kaffe i løbet af en dag, både når der slappes af, læses lektier, når jeg bager eller laver mad og på alle mulig andre tidspunkter man kan have en kop i hånden. Men når jeg gør det for at stresse af er jeg vild med at sidde i ro uden nogle forstyrrelser i mit hygge hjørne kun med en kop varm sort kaffe ?

 88. Jeg har ikke mange valgmuligheder efter piskesmæld og hjernerystelse. Hvis ikke jeg holder mine pauser får jeg rokker ondt ?
  Pauser til mig og nogle hårdere end andre

 89. Det bedste jeg kan gøre, når jeg skal holde pause, er at lave en god kop the eller kaffe, sætte noget lækkert musik på (smooth jazz eller allerhelst Bossa Nova), tænde nogle stearinlys, og læse en god bog under et slumretæppe. Problemet med dette er dog, at det er så hyggeligt, at mine pauser nemt bliver alt for lange . Men er du vimmer, hvor jeg elsker det!

 90. Når jeg holder pause er det tit i forbindelse med mine drenges lur, og her drikker jeg altid kaffe, for så får jeg den varm 🙂 tit får jeg set et afsnit eller 2 af den serie jeg ser for tiden (the walkning dead) og bare nyder lidt mig tid:)

 91. Jeg ender af én eller anden grund rigtig ofte med min mobil når jeg forsøger at holde en pause. Det er noget skidt, for det ender som regel med en masse spild eller telefontid om man vil. Burde bliver bedre til bare at nyde omgivelserne og koble fra. Måske med en kop ét eller andet til!

 92. Jeg tager ned til stranden tæt på hvor jeg bor, og går en tur. Sommetider alene og sommetider med mand og barn. Uanset hvad, er det afslappende og afstressende. Elsker lydende ved vandet ?☀️

 93. Det sker af og til, men jeg ville gerne være bedre til at holde pauser sammen med mine børn… Bare at sidde helt roligt sammen med dem og lytte til deres verden… uden at lægge vasketøj sammen, tørre bordet af, øve det daglige kvarters læsning eller klippe deres negle imens….

 94. De små pauser holdes enten med meditation, en god bog/lydbog, små gåture, hygge under er tæppe eller en dyne og nogle gange bliver der bare kigget tomt ud i lufte.

 95. Min daglige pause er min gåtur med mine to hunde i skoven, som vi bor lige ved siden af. Det er skønt med den friske luft og mobilen bliver der hjemme, så jeg ikke bliver forstyrret i den halve time ? Det er skønt!

 96. jeg Slapper faktisk bedst af ved at gå en tur, for så kommer jeg ikke til at lave alt muligt praktisk. Jeg skal helt klar blive bedre til at tage mig tid til det og lade støvsugere vente lidt

 97. I hverdagen har jeg ikke meget tid, men togturen på vej til arbejde er den mest rolige tid jeg har. Spotify i ørene, varm kaffe og stirre ud af vinduet.
  Så er man lidt mere klar til dagen.

 98. Jeg elsker at bruge min pause på sofaen under et dejligt varmt tæppe og en god kop kaffe.. enten så sidder jeg med en god bog, ser lidt serie i tv ellers nyder en hyggeligt stund med mine 2 dejlige hunde, der elsker at være med til at hygge i sofaen ❤ man skal huske at nyde sig selv og dem man har kært engang imellem, uden at skulle nogen som helst ting ❤

 99. Jeg drikker mere og mere kaffe, efter jeg er startet på mit nye arbejde, så det er en genial præmie ? mine yndlingspauser er med hækletøjet i hænderne, mens jeg sidder i min lænestol og ser håndbold i tv. Så kobler min hjerne fuldstændig af og jeg kan lukke hele verden ude og genoplade de mentale batterier ?

 100. Efter jeg er blevet mor, er jeg (også) blevet virkelig dårlig til at holde pauser. Men en helt perfekt pause for mig ville se ud som følger: En god kop te (jeg tåler desværre ikke kaffe – men kender så mange skønne kaffedrikkere, jeg ville elske at dele præmien med), et dejlig stort og varmset tæppe og en god bog. Gerne sådan en der opsluger mig fuldstændig, og får mig til fuldstændig at glemme mine omgivelser. Det er nemlig den helt perfekte form for afslapning for mig 🙂

 101. Jeg har to børn så når jeg slapper af eller tager en pause imens de fx sover ser jeg en god serie i fjernsynet med en kop kaffe! 🙂

 102. Mime små pauser på jobbet eller der hjemme. Forgår faktisk mest på badeværelset eller toilettet. Med min mobil i hånden. På jobbet er det for at komme bare lige 2 min væk for lamende børn. Og der hjemme for at koble af efter en lang dag. Om det så er instagram eller en blog jeg lige få tjekket op. Så ja lidt nasty pauser men det virker

 103. Ville gerne sige, at jeg læste en bog, men kommer altid til at se på noget på computer eller mobil ??‍♀️

 104. Jeg er heller ikke skide god til at holde at holde pause, når jeg endelig sætter mig ned med min kaffe om eftermiddagen, så starter hjernen ellers, du skal jo også nå det og det og det…. og så ender det med at jeg rejser mig op og starter fra en ende af.
  Jeg vil rigtig gerne blive bedre til det, og jeg er så smpt begyndt, enten så prøver jeg at hækle eller også hører jeg lydbog og nogle dage begge dele.

 105. Ville gerne sige, at jeg læste en bog, men kommer altid til at se på noget på computer eller mobil ??‍♀️ ?

 106. Bare 10 min lige når jeg kommer hjem fra arbejde hvor huset er helt stille eller sådan weekend morgen inden alle er stået op – der nyder jeg gerne en god kop kaffe og bare sidder. Det er skønt

 107. Jeg kan også allerbedst lide at holde pause, når jeg har færdiggjort en eller anden “opgave” – helst ved bare at sidde og stirre på naturen

 108. Når jeg skal holde en lille pause og forkæle mig selv, laver jeg en kop kaffe, tænder nogle stearinlys og sætter mig godt til rette under et tæppe på sofaen med enten en bog, lydbog eller podcast.

 109. Jeg holder måske lidt for mange pauser i løbet af dagen. ? Det gode ved en pause er at sætte sig godt i sofaen, og se en youtube-video. Så forkæler jeg mig selv med en snack og en god kop kaffe! Så det ville være helt eminent at vinde et års forbrug af kaffe ?

 110. Ååååååh vil elske st vinde så meget lækkert kaffe ☕️☕️ Jeg er nu gravid 39+1 og jeg har ikke kunne drikke kaffe under min graviditet heller ikke første graviditet så håber og tror på det vender tilbage når vores pige snsrt kommer til verden ☕️ Både min mand og jeg elsker kaffe altså en go kop kaffe så vil elske at nyde Merilds kaffebønner ❤❤❤❤

 111. Jeg er kronisk smertepatient og har to små børn, så jeg værdsætter om nogen mine pauser. Mine pauser er mine gåture med frisk luft og fuglesang.

 112. Jeg vil ønske, jeg var bedre til at holde pauser og sætte tempoet lidt ned. Jeg vil bestræbe mig på at nyde mine morgen noget mere og tage den med ro i stedet for at stresse ud af døren.

 113. I hverdagen, foretrækker jeg en kop Merrild med Bailey om aftenen. Det er min “dessert” og dét jeg giver mig selv som en slags belønning for alle de flueben der er sat i løbet af dagen.
  Hvis det er særligt tiltrængt med et break, så pakker vi rygsækkene og hiver ynglings vennerne med på sheltertur, hvor Merrild Instant ALTID er en del af oppakningen. <3 Når vi tager disse større breaks fra hverdagens hurlumhej, nydes Merrild både som en alm kop "bålkaffe", men også i form af en god gang Irish Coffee.

 114. Da jeg ikke selv drikker kaffe (endnu), vil jeg forære hele skidtemøget til min elskede far, som er storforbruger af kaffe.
  Han er verdens dejligste far, som altid står til rådighed med en snak eller hjælpende hånd. Jeg kan ikke huske, hvornår min far sidst har sagt nej til mig, så et års forbrug af kaffe vil være en fantastisk måde at sige tak på ❤️☕️

 115. Med kaffe kommer man bare bedre gennem dagen! Jeg vil dele kaffen med min fantastiske studiegruppen, da vi virkelig drikker meget kaffe sammen☕️☕️☕️☕️

 116. Jeg slapper bedst af i sofaen eller ude i haven, med en god bog og en kop kaffe. En kort pause i ny og næ – gør virkelig underværker.

 117. Jeg lægger mig på sofaen, med en lydbog i ørerne eller Instagram + en kop kaffe. Det er ren afslapning for mig 🙂 og selvom det måske kun er 10 minutter, kan jeg mærke at det gør godt.

 118. Det er meget forskelligt hvordan jeg holder pause, men nyder især pauser med musik jeg kan synge med på (hvilket jeg selvfølgelig gør!), da det skubber hverdagsbekymringerne lidt væk 🙂

 119. Jeg har orlov fra arbejde, da min søn har fået konstateret kræft i hjernen. Meget af tiden foregår på vejene, men hjemme samt på sygehuset foregår tiden gerne med fødderne oppe, og ihærdige forsøg på at tømme hovedet.. Instant kaffe, er nemt lige at hive med i tasken, så jeg altid har mulighed for en kaffepause..

 120. Med tre ret så små børn. Er det næsten umuligt at holde et kvarters pause hverdag. Så køreturen til og fra arbejde på en lille halv time er der jeg får slapper mest af. Der får jeg tømt hovedet så jeg er klar til der næste der venter på min dag. Sørger næsten altid for at have en to-go kaffe med mig. Skal helt sikkert ud og have købt et stelton krus som dit den er så flot. Tænker at kaffen må smage bare lidt bedre i den.

 121. Når jeg skal slappe af sætter jeg mig med mine perler en god kop kaffe og laver noget hyggeligt på perlepladen. Sådan slapper jeg bedst af. Så det ville være skønt at vinde så meget kaffe ✌??

 122. Jeg eeelsker kaffe og i jobbet som lærer er en pause (fra børn og støj) i sofaen med en kollega og en kop kaffe fantastisk. Desværre har vi elendig kaffe på vores skole og jeg ville synes det var mega sejt at komme og overraske alle mine kolleger med god kaffe fra merrild ?
  PS tak for en læse- (og se-) værdig blog og insta seje Cana 🙂

 123. Når jeg sådan rigtigt skal holde en pause, så stopper jeg op og mærker efter i min krop. Her trækker jeg vejret dybt nogle gange og mærker så hvad jeg har behov for, for at gøre min dag endnu bedre eller komme i bedre balance.

 124. Jeg er enormt dårlig til at holde pauser….men jeg drømmer om at sidde med min kaffe i vores gård og bare nyde. Jeg holder de bedste pauser når jeg er på ferie for der tillader jeg mig selv tiden, og det er skørt for jeg burde have 15 min. i min hverdag. Tak for indlæg til eftertanke…

 125. Hver dag når jeg får fri, henter jeg vores dreng på 2 år- når vi kommer hjem sætter vi os på sofaen sammen og ser lidt tv. En halv time hvor vi sidde helt tæt og nusser og koble fra sammen. Det er guld værd og vi elsker det begge to :).
  Det kaffe vil være lækkert at vinde :).

 126. Uhhh… jeg sætter mig ned (eller ligger), laver lidt yogaåndedræt og forsøger at tænke på ingenting… det giver ro i mit hoved kun at fokusere på at ånde ind og puste ud… ovenpå en travl dag, er det den bedste måde for mig at komme ned i gear på når jeg kommer hjem. Ellers er jeg slem til at falde i skærm-fælden ligesom de fleste andre (går jeg ud fra), med noget Netflix eller en e-bog…

 127. Jeg øver mig I at holde pauser ved at læse bøger på min telefon. Den har jeg altid ved hånden, så der er ingen praktisk undskyldning ?

 128. Jeg ville så gerne vinde, så jeg kunne være med til at hjælpe min mor til at huske at tage de små pauser i hverdagen som er så vigtige for hende efter et langt stressforløb ❤️?

 129. Jeg har i en lang periode været plaget af stres, og følt et enormt pres, fordi alt skulle ordnes på den halve tid. Jeg forsøgte mig derfor med meditation – simpelthen bare sætte mig på en stol, lukke øjnene og tænke på absolut INTET. Det er fantastisk at cleare tankerne på den måde – men det er eddermame også svært, og det kræver tid. Tid jeg måske ikke lige altid føler, at jeg har. Så føler jeg ikke, at jeg har tid til det, så finder jeg en bog, en lydbog eller en podcast frem, og så forsøger jeg at fokusere så meget på det, som muligt uden at lade tankerne vandre – som de jo hurtigt kan komme til. Sådan kan jeg allerbedst lide at forkæle mig selv med en lille pause i hverdagen :).

 130. Som hørehandicappet erhvervsaktiv har jeg virkelig brug for mine pauser. Efter job er det gerne i min gode lænestol med benene oppe på en skammel, en god kop kaffe og måske bare stirre huller i luften eller læse et blad/avis ?

 131. Altså, jeg gad godt sige at jeg gjorde det på min altan. Men sådan en har jeg ikke. Men fra 1. oktober flytter jeg sammen med min kæreste, og så får vi sådan én! Så der vil jeg holde pauser sammen med ham. Plus, vi får et kæmpe kælderrum, så der kan jeg snildt opbevare alt det kaffe! ?

 132. Nær jeg skal holde en pause ligger jeg min mobil og hvad der ellers kan tænde og slukke langt væk, jeg vil ikke kunne forstyrres i mine pauser. Jeg er sikker på at 3 verdens krig ikke bryder ud i de 20 minutter jeg vælger at holde pause!

 133. Jeg laver gerne en kop lækker kaffe, sætter telefonen på lydløs og efterlader den i køkkenet. Og så sætter jeg mig enten i vores hyggelige gårdhave eller i stuen og nyder roen ☺️ Ind imellem når hænderne ikke kan finde ro, hækler jeg imens ?

 134. Jeg prøver at holde pause her dag, men det bliver oftes til et par gange om ugen! Det er næsten altid i selskab med en kop god kaffe og enten en bog eller en podcast.

 135. Da jeg boede i Grønland lærte jeg at nyde min kaffe og roen i fjeldet. Når jeg kom hjem fra arbejdet, satte jeg mig udenfor med min kaffe og funderede dagen. Bearbejdede de mange indtryk som dagen bragte med sig i jobbet som sygeplejerske nord for polarcirklen. Idag er jeg tilbage i Danmark og har taget denne skønne stund med hjem. Nyder kaffen efter jobbet ??

 136. Jeg ved jeg vil få brug for kaffe inden så længe, da lillebror kan ankomme hvornår det skal være? Hårde dage og nætter, så ville jeg som noget nyt prøve at tage din udfordring op og tvinge mig selv til 15 min pause, hvis den vel og mærket byder sig med et lille spædbarn??

 137. Som mor til 8 skønne unger elsker jeg mine pauser om morgenen når der er helt stille i mit hus med en god kop kaffe og igen når de er gået i seng og der igen bliver helt stille så sætter jeg mig med dæmpet belysning og nyder dagens sidste kop kaffe gerne med et stykke chokolade til

 138. Jeg er utrolig dårlig til at holde pauser, men når det engang imellem sker, er det med en kop kaffe og en god bog, ellers er det en tur ud i det fri, enten på cykel eller på rulleskøjter.

 139. Når jeg virkeligt har brug for at “tjekke ud” til mig-tid så tager jeg ud til Vesterhavet en dag hvor det virkeligt blæser, og går en tur i modvind.. for så blæser ALLE spekulationerne med ud over havet, og jeg kan vende tilbage til min lille fantastiske familie med god fornyet energi ❤️ Og så skader lidt varmt at drikke bestemt ikke efter sådan en tur ??

 140. Jeg nyder kaffe mest om morgenen inden huset vågner, hvor jeg kan sidde i ro med stearinlys, kaffe og min morgenmad. Det er mig tid.

 141. 3.g i gymnasiet kræver sine pauser! De nydes derfor til sit fulde. I mit skab på skolen har jeg allerede merild pulver kaffe, så det er bare lige at tænde el-kedlen. Men den kaffe holder ikke længe når hele klassen er vild med kaffe?

 142. Min pause indebære altid musik, alt efter humør kan det noget med knald på, men særlige de følelsesladet sange bliver sat på i mine pause. Det er ren terapi for mig – som om musikken udtrykker mine følelser. Hvis det ikke er efter kl. 16.00 er det selvfølgelig også med en kop kaffe i hånden 🙂

 143. Jeg er MAX ringe til at give mig selv pauser! Men jeg elsker derimod kaffe. Så premien kunne måske hjælpe mig til at lære det?!

 144. Jeg sover??‍♀️ Jeg er mor til en 8 måneder gammel krudtugle. Så når hun bliver lagt i barnevognen, sover jeg – også selvom hun kun sover 23 1/2 minut i gennemsnit?? Så jeg har i den grad brug for KAFFE ?

 145. Pauser for mig er enten når jeg kører bil mellem møder og skruer op for radioen – eller allerbedst når jeg kan komme ud i naturen og opleve alle de forskellige lyde og dufte og bare være! ☺️

 146. Kaffe pause når jeg kommer hjem fra job, sætter mig med kaffe, mobil og dagens post/avis lige 1/2 time inden jeg går igang med de hjemlige gøremål eller weekendens/fridagens første kop kaffe der meget gerne indtages i sengen på en god dag serveret af manden ?☕️
  Vinder jeg vil jeg tage kaffen med på Headspace, hvor jeg er frivillig, hvor vi tager mange gode snakke over kaffen ???

 147. Jeg gik ned med stress i januar. For anden gang. I et langt forløb med coach har jeg fundet ud af, at jeg SKAL finde pauser HVER dag. For at holde stressen nogenlunde fra døren. Det er SÅ frygtelig svært for mig – men jeg prøver virkelig at prioritere det. Og misser jeg dem et par dage – kan det mærkes.

  Mine pauser tilbringes i øvrigt altid med en kop kaffe. Især den halve time om morgenen inden jeg vækker børn (ja jeg står op kl lort) hvor jeg er helt alene og der er helt stille – er altafgørende for resten af min dag.

 148. Kaffepause på jobbi med de skønneste kollegaer, fælles kaffemaskine på kontoret, og nogen gange med kage ? masser af grin, gode snakke, -både fagligt og privat. Ellers alene i stilhed til solopgang / nedgang ?

 149. Jeg sætter mig et sted hvor der er ro eller også finder jeg mine høretelefoner på og lytter til musik mens jeg drikker iskaffe, the, cafelatte osv. Synes det er så vigtigt bare at sidde og lade tankerne flyde.
  Noget andet jeg gør for at forkæle mig selv er at lave perler eller tage til spinning. For der er jeg bare mig og så kan jeg være mor på andre tidspunkter.

 150. Pause …. holder jeg hver morgen når jeg i toget fra Køge med en kop hjemmebrygget kaffe i hånden tager på arbejde. De små 40 min til Nørreport bliver brugt på at se ud af vinduet på dagen der vågner med mofibo i ørerne og den varme kaffe i hånden …. dagens anden pause foregår stort set på samme vis på turen hjem – dog uden kaffen, men med samme udsigt, bare bagfra, og lydbogen i ørerne.

 151. Jeg er ikke ikke godt til, at holde mange pauser. Men når jeg holder pause er bedst, at trække stikket så jeg kan yde roen og lyden af havet og smagen af god kop kaffe. ☕️ Lade tiden flyve og nyde nuet. ?

 152. Jeg er megago til kaffepauser!? Jeg strikker og drikker kaffe, læser og drikker kaffe, taler med min mand og drikker kaffe….
  Knus H

 153. Når jeg skal holde pause, er det med en god kop kaffe og en podcast eller en gåtur. Vil gerne blive bedre til at tage mig tid til at læse igen, da jeg savner at læse en god bog.

 154. Når jeg har brug for en pause, sætter jeg mig alene i et rum. Lytter gerne til meditations musik og trækker vejret helt ned i maven. Dertil en kop kaffe ?☕️

 155. Når jeg skal slappe af, laver jeg ofte noget kreativt. Det giver mig ro, og samtidig tid til at fordybe mig i det jeg elsker ? og jeg gør det selvfølgelig ofte i selskab med en kop kaffe ?☕️

 156. Da jeg for 10 år siden stoppede med at ryge, manglede jeg de små pauser jeg ellers tog i løbet af en dag. Jeg kunne ikke finde ud af at sætte mig ned og bare slappe af. Jeg kom frem til at jeg måtte finde en anden løsning – noget der kunne beskæftige mine hænder og få mit hoved til at slappe af. Jeg lærte simpelthen at drikke kaffe… en dejlig lun kop mellem mine fingre – helst sådan en lille buttet en med hank, så mine fingre havde noget at holde om. På den måde lærte jeg at holde de små pauser hvor det var okay at synke dybt ned i en stol, gerne med benene op under mig, og så eller bare være i nuet og nyde roen!
  Min yndlings kop kaffe er stadig morgenkaffen på mine fridage. Så står jeg op, laver en god latté og kryber under dynen igen mens jeg langsomt vågner til dugten og smagen af varm kaffe ❤️ Bedre bliver det ikke ☕️

 157. Nyder en pause ved at smide benene op og bare kigge ud af vinduet! En kop kaffe i den kolde tid vi går ind i, ville være prikken over i’et ☺️

 158. Jeg holder mine pauser på mit kollegiekøkken. Nogle gange sidder vi og snakker om vores dag og andre gange sidder vi bare sammen i stilhed. Jeg er sikker på, at jeg ville blive meget populær, især i eksamensperioden, hvis jeg lige kunne hive en gangs kvalitetkaffe frem til de lange morgener, middage og aftner 😉

 159. Som enlig mor til to, kan jeg afsløre, at der ryger et par kopper kaffe ned om dagen! Men når jeg virkelig skal slappe af, så lægger jeg mig på sofaen, giver børnene en ipad hver og lukker mine øjne i 20 min ? Og så kan aftensmad, badning, putning og madpakkerne bare komme an! But I need that coffee anyways ??‍♀️☕️?

 160. Jeg holder allermest af pause med lyd i ørerne enten i form af lydbog eller en god podcast.
  På arbejde forsøger jeg at sørge for at holde en pause hver gang jeg er færdig med en opgave, så hovedet får ro inden noget nyt skal i gang.

 161. Rare, bløde toner fra højttaleren, mens jeg er placeret under dynen i min seng og kan kigge ud på himlen gennem vinduet. Gerne akkompagneret af en god kop kaffe. Det er ægte pause for mig. Så får hjernen helt ro.

 162. Jeg tager høretelefoner i ørene, hører lydbog, helst en krimi, i mens jeg tuller rundt hjemme og ikke laver det vilde?

 163. Jeg har lidt samme problem omend jeg ikke har børn. Jeg under simpelthen ikke mig selv de pauser, der gør mig så godt :/ men når jeg lige bliver bevidst om ikke at knokle mig selv helt ned, læser jeg eller mediterer. Og duften og smagen af nybrygget kaffe skader bestemt ikke!

 164. Når jeg skal slappe af er det for det meste med en Pepsi max, men min kæreste derimod tager altid en, for det meste 2 kopper kaffe, når han skal slappe af, det foregår for det meste i sofaen med telefonen.

 165. Jeg tager gerne en (for det meste kort) pause med en kop kaffe, når min søn på 9 mdr. er puttet til hans første lur og storebror nogle gange ikke er stået op endnu. Så er der dejlig ro og behov for en kop kaffe 🙂

 166. Jeg ville ønske at jeg kunne sige at jeg sætte mig ned med en god bog. Men med to små børn så holder jeg ret mange pauser, hvor jeg “gemmer” mig på toilettet? Jeg kan næppe være den eneste??

 167. Min bedste pause er når vi om eftermiddagen alle er samlet og hurtigt får snakket dagen igennem over en kop kaffe eller the.

 168. Når jeg holder pause, så elsker jeg og høre podcasts. Synes det er så hyggeligt og en god måde at slappe af på – hvor hjernen kan koble fra 🙂

 169. At være mor til tre børn (en baby) er en gåde at finde pauser. Men jeg skal klart blive bedre til at trække stikket og lade min mand tage over en gang imellem så jeg kunne få lidt ro/pause.
  Jeg ville helt sikkert bruge det ude i den dejlige efterårs præ vinter tid vi går i møde

 170. Når jeg endelig får holdt en pause er det godt pakket ind i et tæppe på altanen UDEN telefonen. Desværre sker det alt for sjældent, men når det endelig sker så er det simpelhent så dejligt og med Merrild kaffe oveni ville det være nemmere lige at få en hurtig kop med ud til pauserne ???

 171. Uhh de der pauser, dem øver jeg mig stadig i??
  Men når jeg er god og får holdt min pause, så er det gerne udendørs med min kaffe. Som lærerstuderende bruger man rigtigt mange timer indendørs med snuden i bogen, så det at komme ud og få lidt frisk luft og ro til hovedet er altid tiltrængt, selv i regnvejr ?

 172. Jeg arbejder som tjener og møder derfor først på arbejde sent om eftermiddagen efter lange forelæsninger på universitetet. Jeg tager altid hen på restauranten i god tid, så jeg kan sidde med en varm, god kop kaffe bare lige femten minutter, hvor jeg ikke lave andet end lige at tømme hovedet, så jeg er klar til den travle aften.

 173. Jeg nyder virkning afslapning og at holde pauser, det er for mig en rigtig stor del af min hverdag. Det skal helst være i min seng eller sofa, hvor jeg høre god musik med høretelefoner på. ?

 174. Jeg elsker perlepauser! Jeg har fundet ud af, at der jeg slapper allermest af, er når jeg sidder og nørder perler. Det skal helst være et motiv jeg selv vil “udstille” i mit hjem, og således står der både Kaj Bojesen figurer og andre små perlerier rundt omkring i mit hjem, og jeg synes faktisk det er pænt.

 175. Mine pauser i løbet af dagen bliver brugt med en kop kaffe og mit hækletøj. Den bedste tid helt for mig selv. Det er dog ikke altid den holder en hel kop med en lille fis på 7 mdr. Men jeg prøver ?

 176. Benene op (helst på terrassen), varm kaffe i koppen og et lunt tæppe over benene, så er der dømt pause fra alt andet?

 177. Jeg ville invitere mine 2 piger til en pause slap af kop kaffe.
  Det trænger de begge til.
  Og så får jeg lidt alene tid med mine to døtre …..

 178. Når jeg holder pause sidder jeg i min yndlings stol i mit yndlingshjørne i min lejlighed med en kop kaffe, en lydbog og strikketøj. Det virker helt meditativt på mig. Det får mig til at koble helt af, også på de dage der kan være lidt hårde 🙂

 179. Når jeg sidder med en god krop kaffe, øver jeg mig i at nyde nuet og tænke på alle de positive og gode ting i mit liv ❤️ Jeg ville elsker at vinde et års forbrug af kaffe, tænk alt den positive energi det vil generere ???

 180. Film eller serier på sofaen med snolder, dyne og kæreste ?​ Det gør vi egentlig næsten aldrig, så det må vi lave om på.

 181. Jeg sætter mig hen til min kanin, han er den jeg kender, som er allerbedst til at slappe af, så det smitter lidt af, når jeg sidder med ham.

 182. Ej en fantastisk præmie!
  Når jeg holder en pause, synes jeg at det er enormt afstressende at kigge ud på vejen, hvor der går folk forbi og bare nyde stilheden i min lejlighed. Den pause kunne med glæde opgraderes med en kop kaffe 🙂

 183. Jeg vil gerne lære mig selv at drikke kaffe, så jeg måske bedre kan nyde en pause uden andre forstyrrelser, som fx de sociale medier som altid lige skal tjekkes lige så snart man har 2 min.

 184. Jeg er desværre også for dårlig til at tage pauserne – i hvert fald dem, hvor jeg ikke liiige ordner noget samtidig med.
  En god bog plejer at være tricket for mig – eller mit strikketøj…?

 185. Jeg har nok forskellige strategier afhængig af humøret og tiden. En virkelig god pause for mig er fx en løbetur for mig selv hvor tankerne kan få frit løb og jeg ikke behøves at forholde mig til omverdenen (andet end at undgå at løbe ind i nogen eller noget) Til gengæld når jeg gør rent holder jeg små pauser undervejs, hvor jeg som regel smider mig på sofaen 5 min til en god sang på anlægget og et stk mørk chokolade. For mig er kaffe så meget noget socialt og derfor drikker jeg næsten kun kaffe i selskab med andre ?

 186. Jeg vil gerne blive bedre til at holde pauser i løbet af dagen. Enten med en gåtur, en krop kaffe, en podcast, en bog, eller noget helt femte.
  Jeg er til gengæld god til at flade ud på sofaen når jeg kommer hjem efter en lang dag…

 187. Jeg er en af dem som pendler 45 min x 2 hver dag på arbejde. Jeg har lagt mærke til at de dage hvor jeg nyder min hjemmebrygget kaffe imens jeg kigger ud af vinduet i tog kupeen får jeg virkelig meget mere energi af fordi jeg lige fik lidt afslapning mast ind i en ellers presset hverdag. De dage hvor jeg stener på mobilen på vej på arbejdet (som 99.9 af de andre i toget) så bliver min dag lidt hårdere fordi jeg føler jeg ikke har fået slappet af.

  Hvis jeg vandt ville jeg invitere familie og venner til en masse fællesafslapning hvor telefonerne skulle lægges væk og der bare skulle hygges med kaffe, snak og helt sikkert også spises nogle hjemmebagte chokolade-muffins hvor jeg faktisk altid bruger instant kaffe i da det lige giver et pift!

 188. Jeg nyder ofte de 45 min på vej i bilen på arbejde. God musik, kaffe og slå tankerne fra og bare kører. I weekenden nyder jeg den i sofaen under tæppet ??

 189. Når jeg tager mig en pause sætter jeg mig under er tæppe med en kop kaffe og endten mit strikkeprojekt eller en god bog 🙂

 190. Jeg stirrer bare ud i luften, det er det nemmeste i verden, og lader som om jeg er helt alene i verden?? Elsker min ego kaffe?

 191. Pauser er så vigtige. Jeg har store problemer med at tage pause og finde ro/afslapning i hoved og krop. Er derfor begyndt med en meditations app. 5 minutters pause med den hver dag gør virkelig noget.

 192. En pause for mig er når jeg kan stene med et eller andet. Om det er at sidde og kigge ud i haven, tage 5 minutter ekstra på toilettet eller ved at høre en god lydbog det er lige meget. Bare det at jeg giver mig selv lov til lige at sidde og lave noget helt andet end ellers. Det er en skøn pause for mig. Og kaffe til sådan en pause er da bare en bonus??

 193. Jeg er helt elendig til at holde pauser, jeg selv er bevidst om. Ofte bliver det de der overspringshandlinger som ikke rigtig føles som pauser og blot gør mig irriteret over ikke at kunne bevare koncentrationen (og have så geleagtig en rygrad). Men hvis jeg en sjælden gang vælger at tage en pause, er det næsten altid med en bog. Især lydbøger er jeg blevet svært glad for. Selvom jeg tit falder fra og lader min fantasi folde sig ud over både ords og virkelighedens grænser, synes jeg egentlig også, at det kan noget ret specielt. Bøger er min fantasis primus motor.

 194. Lidt pinligt det her, men… Når jeg skal slappe af så finder jeg min pincet frem og sætter mig til rette i min sofa og finder alle de små stive ansigtshår jeg har på hagen og nogle gange på halsen. Lider desværre ret meget af det, og kan gøre det hver dag. Men, det er sådan jeg slapper af, og så er jeg faktisk lige begyndt at drikke kaffe som 34årig ??

 195. Det bedste jeg ved, når jeg skal holde en lille pause, er at smide noget lækkert musik i høretelefonerne og bare sidde med en god kop kaffe?

 196. Jeg holder pauser på forskellige måder, afhængigt af hvad mit hoved har brug for. De involverer dog næsten altid en kop kaffe og går udelukkende på at få ladet op. Det kan være efter en løbetur for den friske luft og få clearet tankerne. Det kan være efter en lang dag på arbejde, hvor pausen nydes alene eller i selskab, således at verdens situationen kan blive vendt. Det kan være til et afsnit serie, insta stories eller andet, hvor tankerne kan blive afledt og derved give lidt ro til hjernen.
  Derudover vil jeg gerne sige tak for en lækker blog og fin Instagram med godt indhold. Og hold op, hvor er det et flot tæppe!

 197. Når jeg har brug for en pause, så kobler jeg af med en løbetur. Det allerbedste for mig er også at tilbringe tiden sammen med min kæreste, selvom vi desværre langt fra kan ses dagligt på grund af afstanden. Han drikker dagligt Merrilds kaffe, og jeg vil rigtig gerne forkæle ham med det. ? ❤

 198. Jeg drikker ikke kaffe, men jeg kan godt lide bare at sidde og kigge i 5-10 min.
  Hvis jeg var heldig at vinde, ville jeg give kaffen til min farmor og farfar.

 199. En god pause er for mig en gåtur i skoven, ved vandet eller inde midt i byen. Gåturen giver tankerne plads til at flyve, hovedet for lov at slappe af og tænke alt igennem elller overhovedet ikke tænke. Jeg giver mig altid god tid til at absorbere de indtryk der er omkring mig, lyde, Som regel får jeg en halv times gåtur hver dag – for det gør mig så godt, bådene kroppen o øg i hovedet.

 200. Tak fordi du er dig og smiler og spreder glæde. Det er en fornøjelse at følge med!

  Jeg er ikke altid særlig god til at holde pauser. Det er svært at give slip og bare få ro. Men når jeg gerne vil forkæle mig selv så laver jeg gerne en god kop kaffe, jeg laver puslespil, ansigtsmaske, ser god film, snakker med en god veninde som jeg ved kan få mig til at smile eller sådan I den stil. Noget jeg også ind i mellem gør er at skrive i en lille bog. De tanker jeg har, de 3 gode ting jeg har oplevet den dag og i den stil. Generelt tænker jeg bare det er vigtigt t vælge de små ting jeg bliver glad af 🙂 og kaffe er ofte en del af det

 201. Jeg hører forskellige meditationer eller lydbøger- lægger telefonen og computeren væk og lukker øjnene mens jeg fokuserer på min vejrtrækning. Jeg sætter en alarm og jeg må ikke gøre andet, før alarmen ringer 8-15 minutter senere..

  Jeg ville desuden pakke al kaffen og tage med på juleferie til Færøerne hvor min mor bor. Alt er dyrt på færøerne – især kaffe – og selvom 18 glas nok kun er til et halvt års forbrug i min mors hjem, så tror jeg at hun og hendes mand ville blive SÅ glade for en masse kaffe <3

 202. Jeg tager et ekstra langt bad – ikke specielt miljøvenligt men jeg elsker at have roen ( hvor jeg næsten heller ikke kan høre ungerne der råber eller skriger på et eller andet) til mig selv. Nogle gange tager jeg også en kop kaffe med ud i haven og sidder alene under vores pæretræ og forsøger at tænke på ingenting.

 203. Jeg bor rimelig tæt på havet, og noget jeg værdsætter allermest er de pauser jeg kan tage ved vandet. Enten som en løbetur, tage en termokande med derned for mig selv eller sammen med venner. Det er guld værd, giver mig fornyet energi og tager kun et øjeblik ??

 204. Alså en pause er svær for mig i løbet af dagen for med 3 børn, fuldtidsarbejde, mand, hus og hund ja så løber tiden hurtigt fra en inden det er sengetid… MEN om morgen når jeg køre på arbejde som tager 20 min ja der har jeg nok allerede min pause.. For jeg nyder stilheden i bilen og min kaffe inden alle dagens strabasser starter.. Så ja det er min pause?

 205. Åh, jeg har både gode og dårlige pausevaner.
  Det aller bedste jeg kan gøre er, at forlade mit skrivebord og mine skærme. Jeg går en lille tur på 10-15 minutter og får luft til hovedet og får rørt benene.
  De dårlige pausevaner inkluderer de sociale medier… De er en tidsrøver uden lige, og jeg får hverken hvilt hovedet eller øjnene ved at glo på min telefon.

  Jeg skal skrive speciale til vinter, og der er gode pausevaner afgørende for processen.

 206. Lige nu holder jeg faktisk pause – jeg læser jo din blog;)

  Det skal da være mig der vinder den omgang – jeg vinder aldrig noget og drikker aldrig kaffe så det passer jo lige sammen? til gengæld giver jeg ofte min mand, familie, medmødre i mødregruppen og mange en dejlig kaffepause, derfor vil jeg virkelig gerne vinde og gerne sprede glæde og pause ideen,,,jeg holder med en 3årig og en nyfødt ærligt sjældent selv pauser, men bør nok øve mig i det! især efter jeg i dag styrtede på ladcykel og slog min fod voldsomt har jeg næsten tvunget pause, måske jeg så bedre kan øve mig i det?

 207. Jeg kigger ret meget på mobil under pauser, men ville ønske jeg var bedre til at læse, som du skriver er 15 minutter måske ikke helt nok til at fordybe sig i en bog, meeen alligevel, hvis det er alternativet til overhovedet at få læst. Kunne jo snart være din nye bog:)

 208. Jeg drikker ikke selv kaffe, men min kæreste kunne virkeligt godt trænge til nogen små kaffe-pauser, hvor han kunne få tid til bare af lave absolut intet og forsøge af slappe af og rense tankerne. Derfor vil jeg give ham tiden til små øjeblikke med ro og kaffe, uden dyr og barn, hvis vi vinder.

 209. Jeg forkæler gerne mig selv med en stille stund for mig selv – faktisk med en god kop kaffe i hånden. Gerne med lidt god musik i ørene, placeret på gulvet i hjørnet af mit køkken, så jeg med ro kan lukke øjnene og nyde at der for en tid ikke er to børn eller huslige pligter der kræver mig. Det bør alle unde sig selv. ☕️?

 210. Jeg forsøger at tage min hverdagspause på arbejdet. Blot et par minutter, hvor jeg kigger ud af vinduet, drikker en kop kaffe og trækker vejret heeeelt ned i maven min. 10 gange.

 211. En kort pause for mig er ofte at tjekke de sociale medier. Har jeg mere tid før mine børn kræver min opmærksomhed, så elsker jeg at tage et karbad og bare ligge der og nyde stilheden. Dét er en rigtig pause!

 212. Jeg elsker at holde pause i solen på min terrasse med en god kop kaffe og en lydbog i ørene. Når temperaturen ikke tillader at sidde udendørs, bliver pausen holdt i sofaen under et tæppe

 213. Jeg er stillestående det meste af dagen pga fuldtidsstudie, er en god lang gåtur lige det jeg trænger til! ✨ Det sker dig desværre for sjældent..

 214. Jeg ville nyde en pause og en god kop kaffe sammen med min bonus datter Laura, som i år har lært mig at drikke kaffe. Jeg har ellers været trofast te drikker. Men kaffe gør bare noget særligt. ??

 215. For mig er min daglige pause når jeg laver aftensmad. Min kæreste tager sig af vores unger i stuen, mens jeg får de der 30-40 minutter alene i køkkenet med musik eller Mads og Monopolet på telefonen. Det er et fantastisk tidspunkt på dagen, og så får jeg samtidig lavet noget rigtig lækkert mad ???

 216. På arbejdet går jeg en lille tur “rundt om bloggen” og gerne med en kop kaffe i hånden ? cheferne har ligefrem opfordret til at gøre det ? Hjemme er det måsen i sofaen med en kop kaffe eller en god kop the ☕️

 217. Jeg forsøger at sætte mig, når jeg kommer hjem fra arbejde. Nogen gange kun 5 min – det er ligeledes en øvelse for mig. Kan bedst slappe af mår der er styr på alt??‍♀️
  Men jeg øver og øver – og nyder efterhånden et lille afbræk i dagens travlhed!

 218. Bare kaffe og stilhed ??
  Med to små børn og præcis samme effektivitetstendenser, som du beskriver, har jeg virkelig brug for at trække stillet en gang i mellem. Jeg prøver at huske at gøre det hver dag! ❤️

 219. Jeg vil gerne blive bedre til, at stå først op om morgen, og nyder den første kop kaffe alene mens verden, og min mand og skønne dreng vågne. Det kan blive udfordrende, da vores søn ofte vågne 5.30?? Ellers bliver pausen ofte i selskab med vores søn, når vi kommer hjem fra arbejde og dagpleje – både han og jeg nyder bare lige at sidde og kramme og bygge LEGO helt uforstyrret, med en kop kaffe, selvfølgelig ??
  Har nydt at følge med i din Challenge og er blevet inspireret til at have mere fokus på de små pauser – og hvor vigtige de faktisk er!
  Tak for dig og alt du deler ✨?

 220. Når jeg for alvor skal slappe af gør jeg bedst med en kop kaffe i den ene hånd og et godt blad (ugeblad) i den anden….uhm ☕️☕️☕️

 221. Jeg slapper virkelig godt af, med en kop kaffe og en smøg på trappen om morgenen.. Så man lige kan vågne inden der skal laves madpakker, og vi skal ud af døren ❤️

 222. Jeg gad bare helt vildt godt at kunne nyde en god kop (Merild) kaffe når jeg endelig finder tid til at tage en kort pause i min travle hverdag heroppe i det, efterhånden ret så efterårsagtigt, Sverige! – Jeg har ikke en eneste gang ser skyggen af Merild kaffe under de snart 7 år jeg har boet her. 😉

 223. Når jeg skal forkæle mig selv med en lille pause, så er mobilen i hånden skiftet ud med en dejlig iskaffe og hvis man er heldig, en lille smule sol i fjæset. ?

 224. Jeg er heller ikke god til rigtige pauser. De bliver som regel med mobilen i hånden – og det er jo ikke en rigtig pause. Men jeg tror også, jeg vil øve mig lidt mere.

 225. Når jeg skal holde en pause, sætter jeg oftest noget god, empowering musik på, og skråler med! Skal det være en noget længere pause, sætter jeg en gammel dansk film på, eller en musical

 226. I en hverdag hvor tingene ikke altid er helt nemme, så er pauserne for mig, helt essentielle! Og hvis de foregår med en kop kaffe, er det endnu bedre ☺️ Vil dog øve mig i, at føle pausen er helt okay.

 227. Allerhelst farvelægger jeg i mine malebøger. Med helt skarpe farveblyanter og en god kop kaffe i solen. Dét er tilfredsstillende og afslappende på en måde jeg ikke kan opnå andre steder 😉

 228. Jeg tager den første kop kaffe om morgenen hvor jeg drikker den mens min datter på 2 år får havregrød.. Så der hygge snakker vi sammen og jeg glæder mig over at kunne vågne stille inden 8-16 job.. På arbejde har vi dååååårlig kaffe så jeg ville elske at donere et par glas eller 5 derud så alle mine kollegaer ville få skøn kaffe med mig 🙂

 229. Det at være på barsel (med en baby på 8 uger) betyder, at der ikke er tid til mange pauser i løbet af en dag, men når chancen byder sig, griber jeg hækletøjet eller strikketøjet! Dog drikker jeg ikke kaffe (endnu?), men mit søvnunderskud ville måske blive glad for, at jeg begyndte på det!

 230. Jeg elsker at sætte mig på gulvet (hvorfor ved jeg ikke – jeg mangler hverken sofa eller stole ?) med en kop kaffe, lydbog i ørene og mit hækletøj ❤️ Det er for mig en fantastisk pause.

 231. Jeg ligger mig på sofaen og ser noget fjernsyn eller tjekker IG ???
  Hvis jeg vandt så ville jeg forkæle min mand med det, da jeg ikke drikker kaffe ?

 232. En hverdagspause for mig er forbundet med et frirum hvor tankerne får lov til at flyde sammen og hvor der ikke er nogle deadlines. Det behøver derfor slet ikke at være den samme aktivitet der sætter rammerne for hverdagspausen. Oftest ender det ud med en lang gåtur ved vandet sammen med min skønne hund da det giver en stor kropslig velvære til både ejer og hund 🙂

 233. Jeg har lige siden 2013 hvor jeg blev syg med en hjernebetændelse, holdt 2 hjernehvil om dagen. Et hjernehvil om formiddagen og et hjernehvil om eftermiddagen, jeg har endda fået lov af min chef også at holde dem på mit arbejde da hun har opdaget at jeg arbejder mere effektivt, hvis jeg lige får lov at holde sådan et hjernehvil og lige kan fylde kroppens og hovedets batteri op.

  Et hjernehvil består af 20 min, 20 min hvor jeg går fra mig selv, jeg laver et kop kaffe og så sætter jeg mig og åbner for yousee musik appen og søger efter sleepmusic. Inden jeg sætter mig helt til at slappe af med hovedet tilbage tager jeg lige skuldrene op til ørene og giver hurtigt slip, og det gør jeg 10 gange, og så slapper jeg helt af til det dejlige musik jeg hører i høretelefoner så jeg ikke kan høre andre lyde rundt omkring.
  Og jeg er simpelthen så taknemmelig for den sygeplejerske der gav mig det råd den gang tilbage i 2013.

 234. Jeg elsker at holde en pause, hvor jeg lave en kop kaffe i min yndlings kop, med musik i baggrunden og ellers bare nyde tilværelsen!

 235. Uha jeg er virkelig dårlig til at holde pauser. Men jeg kan mærke, at nu hvor begge piger er startet i skole, er formiddagene blevet luksus. Jeg er stadig dårlig til bare at sidde, men lige at se et afsnit af en serie, det er en god pause?

 236. Jeg er alene mor til 2 og kronisk smertepatient. For mig er det ALT afgørende med pauser. Og gerne alene, når det er muligt. Pauser = overskud. Og overskud = glad mor.

 237. Det har i sandhed været et hektisk år, hvor jeg blev en baby rigere, og dermed enlig mor til to , og en mand fattigere. Hvis vi lige lægger en lille diva på 2,5 år til dén ligning, kan vi konkludere at mine morgener sjældent er en succes uden kaffe! Derfor er min instant coffee allerede i koppen om aftenen, vandet er på kedlen og havregrynene i gryden. Et års forbrug lyder som en DRØM!

 238. Jeg ville elske at dele kaffen med mine kolleger og udfordre dem til at holde pause, når de holder pause. Ofte bliver der løbet rigtig stærkt i et hus med 135 børn mellem 0-6. Så vi kan helt sikkert blive bedre til at “trække stikket” helt ud i pauserne. 🙂

 239. Jeg vil nyde min kaffe imens jeg enten sidder i min have eller blot kigger ud på den. Så vil jeg øve mig i, ikke at lave lange lister over det jeg skal nå imens. ?

 240. Når jeg holder pause for tiden er det lidt snyd, for jeg sidder på en Bounty-strand… men fra om en måned er jeg i DK igen, og sådan som jeg plejer at holde pauser er med en kaffe i hånden og en siddeplads i vinduet… Eller nede på gaden foran min lejlighed. Jeg er dog en ged til at lægge min telefon fra mig, og lige netop dét, er en af de ting jeg øver mig i, og gerne vil være bedre til, særligt i pauser men også gerne generelt. ⚖️

 241. Nå jeg skal havde en lille pause i hverdagen, er de bedste øjeblikke når jeg kommer hjem fra arbejder og laver mig en kop kaffe og bare sidde i fred og ro i sofaen:o)

 242. Jeg går en tur med min lille hund, ser en film med min familie eller læser en bog. Jeg drikker dog ikke kaffe, men det gør alle omkring mig. Så mon ikke der er kommer nogle glade hoveder, hvis jeg kan dele dem ud ??

 243. Trænger virkelig til en pause hver dag, med 2 børn på hhv 7md og 2,5år. Tænker pauserne skulle bruges på udelukkende at trække vejret dybt og samle lidt kræfter til resten af dagen??
  Btw du ser sindssygt lækker ud i dag❤️

 244. Pause helst udendørs hvis vejret tillader det, og en god kop kaffe… kigge op i himlen og lade tankerne flyde✌?☕️ Jeg gør det ofte men jeg øver mig stadig hver dag… nogle gange bliver det 3 og andre gange 20 min ?

 245. Min kæreste og jeg er flyttet ind i en lejlighed med udsigt over en have, hvor en mand lufter sin hund mange gange om dagen. Det elsker jeg at sidde og se på! Hunden er så glad, og selvom manden er træt om morgenen, går han altid rundt derude med et smil på læben – regnvejr eller sol! Det minder mig om, at man skal huske at være glad, og man skal huske at nyde livet ☺️

 246. Åhh Cana & Merrild
  Det gad jeg virkelig godt at vinde. Jeg ville nyde pauserne med min mand og børn. Og selvfølgelig også alene.

 247. Jeg ville elske at vinde så meget kaffe, jeg har en stor familie som elsker kaffe, så det ville være perfekt.
  Jeg slapper bedst af når jeg hækler, der findes ikke noget bedre og helst gerne 1 times tid ?

 248. Jeg er for nyligt begyndt at holde pause uden brug af de sociale medier; enten i form af en gåtur, en lur eller til lyden af regn (eller andet meditations-agtigt) fra en app. Det er så befriende!

 249. Uhh lige det med pauser er rigtigt svært for mig, hvis telefonen ikke må indgå. Jeg har derfor prøvet, at gøre det til en vane, at gå en tur til stranden og bare nyde stilheden og den friske luft. Det er en dejlig følelse når man har sat tid af til sig selv.

 250. Kunne helt klart også blive bedre til at holde pauser. Men ville ønske jeg var bedre til det, gerne ved ar gøre noget luksus for mig selv, som fx en maske, eller neglelak på tæerne etc.

 251. Selvom jeg så udmærket godt ved, at pauser er noget af det vigtigste i en travl hverdag med et pædagogstudie på fuld drøn, 2 fritidsjobs ved siden af studiet, et forsøg på at være den pligtopfyldende datter og storesøster samt prøve at smide et par kilo eller 6, er det altså en af de ting jeg ofte kommer til at nedprioritere.
  – Men Merrild, Sneglen og dig, har inspireret mig! Jeg vil prøve, på et eller andet tidspunkt i løbet af en travl dag, at holde 15 minutter pause. Hvorfor? Fordi at jeg på ingen måder kan blive en god pædagog, udføre mine jobs ordentligt, være den pligtopfyldende datter og storesøster, eller få tabt nogen som helst kilo, hvis jeg går ned med stress.

  Så tak Merrild, og nok mest af alt, tak til jer, for at åbne mine øjne for, hvor dårligt jeg passer på mig selv, og hvor lidt der skal til, for at gøre en indsats for at ændre alt det ovenstående <3

 252. Små pauser er uundværlige og jeg har altid været rigtig god til at holde dem? Enten på den lokale Emmerys eller på min skammel i køkkenet. Forleden gik jeg endda i biografen en formiddag og nød at hive stikket et par timer i en travl hverdag med børn og mad og mand og om igen.

 253. Jeg ville så gerne vinde – og kaffen skulle nydes i en pause mens min datter FORHÅBENTLIG leger selv eller hygger sig over i sin nye seje SFO (inden jeg selvf skøøøønder mig at hente hende ?) Men som enlig mor, skal man altså unde sig pauser uden sit barn også ❤️

 254. Jeg tager en pause når jeg går ned til vandet og blot kigger på det blå, blå hav. Oplevelsen gør mig godt, uanset årstiden.

 255. Jeg laver en kop kaffe og sætter mig i solens stråler, gerne i vindueskarmen, og hviler hovedet. Jeg prioriterer mine pauser-især midt på eftermiddagen. Mange tror at pauser ikke tæller som en tid, der er optaget, og prioriterer derfor ikke sine pauser, og slapper ikke af. For mig er det bare super vigtigt ❤

 256. Jeg tar min pause i et brusebad. Det er afslapning for mig og nærmest det eneste sted hvor jeg kan gemme mig fra mand og børn?. Og efter bad en skøn kop kaffe ?

 257. Ligge på en madras og kigge lige op i himlen mens skyerne driver forbi, allerbedst når det regner……
  Eller høre høj dansemusik og danse helt vildt rundt i huset …

 258. Det er ikke MIN pause, det er VORES pause. Lærerne i blok F på Munkevængets skole i Kolding skal have kaffen som dagligt samlingspunkt. Vi skal grine sammen, skælde ud sammen og være taknemmelige sammen og vi SKAL have tid til at gøre det dagligt ?jeg håber vi vinder en bunke rød merrild, der forpligter ?

 259. Jeg er for 8 mdr siden blevet mor, igen.. jep en gut på 2,8 år, og en på 8 mdr i en skøn suppedas – det begrænset med pauser.. men jeg elsker at sidde på vores trappetrin udenfor bare et øjeblik – med lukket dør! Så kan man ikke hører det kaos der til tider hersker på den anden side.

 260. Jeg forsøger at tage en pause når min søn sover lur. Men med en lille dreng på 7 måneder der maks sover to timer i løbet af dagen (men tilgengæld bliver puttet kl. 19 og sover til kl. 7 næste dag, kun afbrudt af lidt amning), er det som om at man i stedet for render rundt som en tornado for at nå al det man ikke når når han er vågen. Så kaffe er i stedet for et middel til at overleve dagen, som det er lige nu. Det bliver bedre, det er jeg dog sikker på 🙂

 261. Jeg drikker (sjovt nok) en stor kop kaffe og lytter til en god podcast ? Det er den perfekte pause for mig! Jeg øver mig i at holde dem dagligt, for ja! De gør virkelig godt ❤️

 262. Jeg ville gerne have tid til til nyde min kaffe varm, og koble fra med de afstressende vejrtræknings øvelser, som jeg instruerer mine patienter i dagligt, men ikke selv finder tid til????‍♀️☕️

 263. Når jeg tager en pause er det oftest siddende i skrædderstilling med et tæppe i sofaen uden musik, telefon eller tv. I starten var det ret grænseoverskridende sådan at sidde og stirre ud i luften, men nu elsker jeg, når jeg kan finde tid til det ❤️

 264. Det ville være så lækkert at vinde. Jeg er rigtig dårlig til at få holdt pause, både i privaten og på job. Måske gratis kaffe ville hjælpe på det ?

 265. Jeg holder mange pauser i løbet af dagen. Særligt på mit arbejde. Når jeg holder en pause går jeg en tur ud i den friske luft, snakker med kollegaen, hvordan weekenden er gået eller nyder min mørke chokolade.
  Pauser er vigtige for at kunne få lidt ekstra energi til resten af dagen. OG kaffe hører altid med ?

 266. Jeg nyder at holde en lille lydbog pause i løbet af dagen, hvor jeg forsvinder ind i en fortælling lagt fra min hverdag. ? -Og så nyder jeg pauser med min skønne familie hvor vi spiller spil eller går en tur sammen,

 267. Jeg nyder gerne min daglige pause med en mindfullness øvelse efterfulgt af en kop kaffe som jeg gerne nyder på min altan eller på min gåtur i skoven.

 268. Jeg sætter mig udenfor og bare lytter… Bare 5 minutter uden andre input en fuglekvidder, en bil, naboens hund og børnestemmer… Nogle gange med en kop kaffe, andre ikke ?

 269. Med et barn på 1 år, så foregår mine pauser i løbet af dagen oftest på toilettet, alene i bare 5 min. Men tænk hvis man kunne holde pause med en god kop kaffe efter lillemanden var puttet. Åh det ville være skønt!

 270. Når jeg holder en pause, prøver jeg at tænke på ingenting – absolut ingenting. Her lader jeg allermest op, hvor jeg ikke skal tage stilling til noget som helst. Ellers nyder jeg at slappe af med at male med appen Pixel Art. Her kan jeg virkelig koble fra.

 271. Får aldrig helt holdt de pauser som jeg egentlig trænger til – men vil da kaste mig ud i det fra i morgen nu med det kærlige spark fra dit indlæg 🙂

 272. En af mine yndlingsstunder på dagen er min morgenkaffe når barnet er afleveret….bare mg og min varme kaffe og ro.
  Ellers kan jeg godt lige at sætte mig med min datter og læse en bog. To piger krøllet sammen i en stol….det er ren terapi. ♥️

 273. Lige pt er de bedste pauser jeg kan få fx når jeg går i kælderen for at rydde op! Ja, man tror det er løgn, men nede i mit mørke hobbyrum er der nu engang ro fra familiensstøj og forstyrrelser – og samtidig elsker jeg at blive inspireret til et nyt krea-projekt. Ideer har jeg mange af og jeg ønsker mig at tiden til at få dem udført fulgte med. Ligeså med tiden til at begrave næsen i en bog. Det kommer en dag, når mine tre små pus får et par ekstra år på bagen ❤️

 274. Mine to vigtigste pauser på dagen er….pausen med netop en kop kaffe tidlig morgen, inden familien står op…og pausen (self med kaffe) sen aften, når alt ånder fred og idyl?

 275. Jeg læser på universitetet og drikker derfor en masse kaffe! Jeg ville elske at kunne tage kaffe med hen til mit store vindue, kigge ud over søerne og bare nyde en god bog – af eget valg, i pauserne imellem faglitteratur læsningen!❤️??‍♀️

 276. Når jeg skal slappe af, sender jeg manden af sted med vores børn, og så sætter jeg mig i sofaen med en kop kaffe, podcast og mit strikketøj. Jeg elsker det!

 277. Når jeg skal have en pause – ja, så løber jeg faktisk en tur! Det giver mig ny energi – og styr på mine tanker. Men jeg er også vild med kaffe – hver eneste dag. Enten i mit eget selskab eller sammen med min familie, venner eller kolleger. Og den bedste kop – er den om morgenen med min mand og 3 børn, når vi sammen starter en ny dag.

 278. Jeg sætter mig gerne og ser et afsnit af en af de mange serier jeg følger med i, også selvom det kun bliver 20 minutter af et afsnit 🙂

 279. Som studerende er kaffe nærmest en nødvendighed i min hverdag, men det samme gælder for de små pause; en kop kaffe i en to-go kop og en dejlig gå tur elller en kop kaffe i hånden (telefonen og studiebøgerne på hylden) og bare nyde.

 280. Elsker pauser fra hverdagens travlhed. Sidder gerne med en kop kaffe på min terrasse. Eller også foregår det på den nærliggende havn, med benene dinglende udover havnekanten ❤️ Elsker også at høre radio eller lydbog!

 281. Når jeg skal have en pause, midt i hverdagens ræs her i efteråret, så er det gerne pakket ind i et tæppe i sofaen. Jeg gætter på den næste tid bliver imens jeg vugger barnevognen på altanen – så kaffe til det næste år er nok tiltrængt! 🙂

 282. Jeg nyder ofte en kop kaffe med min søde kæreste når vi hygger over spil. Ellers er det med en god lydbog i ørene og tæppe over sig ??☕️

 283. Åh ha en kaffe pause… På mit arbejde på Intensiv afdeling, nyder jeg altid når vi får sneget et ekstra team møde ind, det betyder at vi 3 sygeplejersker der arbejder med hver vores patient, får prioriteret vores kollegaskab, hvor vi sætter os ned sammen til en kop kaffe, og får grinet sammen, vent en faglig situation eller blot sidder sammen og nyder at ens kollega rent faktisk ved hvordan man ønsker sin kaffe ? ?? jeg ville med glæde tage Merild med til mine kollegaer og nyde en pause. ? Tak for en fin kampagne Merild & Cana❤️

 284. Når jeg holder pause og forkæler mig selv, så er det ofte med en kop kaffe eller varmt saft foran tv’et med en god serie -evt. Noget sødt eller lækkert, og med dynen på! Det er min måde at koble fra og slappe af efter en lang og travl dag på arbejde!

 285. Hvis jeg har tid lægger jeg mig ned, helst på min seng, alternativt sofa, sætter musik på og lukker øjnene. I 10-15 minutter. Så føler jeg, min hjerne får et åndehul!

 286. Når jeg skal holde en lille pause plejer jeg faktisk altid at trække stikket. Lægge min telefon ind i et andet rum, slukke for tv’et og radioen og bare sætte mig godt til rette i min sofa og nyde noget at drikke. Det kan både være kaffe, men også en god kop the, cola eller noget helt fjerde. Ofte gerne i selskab med en god bog og det er simpelthen helt fantastisk og kan varmt anbefales <3

 287. Når jeg skal have en pause elsker jeg at forkæle mig selv med en lækker ansigtsmaske, hårkar og ligende. Smække benene op på sofaen og nyde en dejlig kop kaffe ❤️??

 288. Jeg tegner og drikker kaffe når jeg skal holde en pause. Så slapper jeg af i hovedet og det er ikke nemt og tegne og tjekke telefon/se tv og alt det andet der fylder,samtidig.

 289. Med to børn på 5 måneder og 2,5 år er der ikke meget plads til pauser, men når min mand er hjemme så er han den bedste til At sige jeg skal tage en pause (ofte et laaangt bad) men desværre er han ikke selv så god til det. Jeg drikker ikke kaffe, men det gør han og måske han kan blive bedre til at holde en pause uden lige at skulle ordne al ting..

 290. Når jeg skal slappe af, laver jeg en kop kaffe og tager med ud i haven! Uden telefon, musik eller andet! Og så trækker jeg bare vejret! Det gør jeg et par gange hver uge! Vi har 5 børn og begge fuldtidsjob, så kaffe skal der til?????????❤️

 291. Når jeg skal have en pause er det med en god kop kaffe med et lækkert varmt tæppe på sofaen! Som speciale studerende er kaffe helt nødvendigt ?

 292. Min bedste pause, er ved vores køkkenbord, når børnene er afleveret og jeg får en fredelig krop kaffe med mig selv.. Her tænker jeg på hvad der skal ordnes resten af dagen, men slapper faktisk meget af i stilheden..

 293. jeg ligger mig som regel godt til rette på sofaen med et tæppe og lukker øjnene lidt. Ikke for at sove, men bare for at “nulstille” og mig selv helt ro i hovedet ?

 294. Mine få! Pauser i løbet af en dag hænger ALTID sammen med en kop kaffe. Jeg er alene mor til 4 dejlige børn,og den der kop kaffe hænger sammen med chokoladen jeg gemmer i køleskabet ?? Så et års!! Forbrug ville være fantastisk at vinde!❤️

 295. Jeg ELSKER min pause hver dag.. Jeg sætter mig altid ude i min have 10-15 min og nyder stilheden, når alle dagens gøremål er ordnet. Aftensmaden lavet, vasketøjet ordnet, madpakkerne smurt og børnene og puttet..

 296. Sætter mig med benene oppe, gerne på kærestens terrasse, gerne med ham med benene oppe, en kop rigtig god kaffe og bare ahhhhh……

 297. Jeg elsker og tage en såkaldt pause når jeg kommer hjem fra arbejde.. Benene op, tænd for fjernsynet og putte med min søn i de 5 minutter han kan sidde stille ? – elsker det!!

 298. Når jeg rigtig skal slappe af laver jeg en cafelatte, hælder den i termokoppen og kører ud i det blå. ?
  Jeg bor klods op ad både skov, strand og vand, så det er lige hvad humøret er til den pågældende dag, i hvilke retning jeg kører. ☕️??

 299. Når jeg skal holde pause, nyder jeg at gøre det ude i naturen. Bare at sidde og kigge ud over vandet eller at gå en tur i skoven. Naturen giver mig ro.

 300. Mine pauser holdes bedst i selskab med mine børn holdene i hånd i sofaen til en god børnefilm og en god kop kaffe i den anden hånd. ❤
  På mine hverdagsfri holder jeg mange små pauser hvor jeg elsker at løbe, bage og bare tage et powernap ? Jeg ville elske at vinde et års forbrug af kaffe ???

 301. Pause og luksus(tid) for mig er at starte dagen med at gå udenfor i bare tæer…..ud i græsset! …også om vinteren!!! ?❄️? fidusen er at “connecte” med “moder jord” og mærke sig selv…..så’n helt bogstaveligt talt. Det gøres fint med en kop kaffe i hånden…bare 5 min. Tro mig! Jeg er en frossenpind uden lige! Men det kan altså noget! ???

 302. Uhm kaffe.. Når jeg skal holde en pause, tager jeg gerne en kop med udenfor og sætter mig et sted, helst på Trappen, nyder solen, fuglene og varmen på benene.. Hvis det er knap så varmt sætter jeg gerne mig i en strik og tager et tæppe med. Regner det sætter jeg mig gerne i vinduet og åbner vinduet og lytter til regnen.. Det er fantastisk.. Det er stilheden i naturen det finder min indre ro.. Det får mig helt ned i gear, så kan jeg klare hele dagen, med unger der larmer, under der skal til fodbold, gymnastik osv..

 303. Jeg er sygemeldt med smerter og øver mig dagligt i at holde pause før det faktisk er for sent. Men det er så svært når man liige synes man skal have styr på alting. Men det er jo så meget mere indbydende med en god kop kaffe! Jeg tror jeg ville tage den med ud og nyde Skodsbøls friske luft?

 304. Når jeg holder pause, er det som regel når min 1 årige datter sover lur. Og så bliver det endten på sofaen, eller terassen (når vejret er til det). Og gerne med en god bog og en kop kaffe ☘️?

 305. Jeg holder som regel min pause hver dag når jeg går tur ved straden med hunden og bare går og kigger ud over vandet. Så skønt ?
  Og ellers med hæklenålen eller strikkepindene i sofaen og bare nørkler ?

 306. pause for mig er: brætspil på gulvet med børnene – med kaffe og te i kopperne og god musik i højtalerne! ❤️

 307. Med to små drenge bliver det ikke til mange pauser i løbet af en dag…men når de indimellem sniger sig ind er kaffe den perfekte partner in crime – jeg er ikke så kræsen i forhold til hvor den indtages – man kan blive overrasket over hvor lidt omgivelserne betyder så længe der er forældrebenzin i koppen ?☕❤

 308. Når jeg holder en pause kigger jeg på billeder af mine børn da de var babyer. Intet gør mig mere afslappet og varm om hjertet ❤

 309. Mine pauser foregår som oftest på toilettet… nogle gange med kaffe, andre gange med rødvin. Toiletdøren er den eneste dør herhjemme med en lås. Og med tre små børn i huset, der har dedektiv skills som kun scherlock homes, er det umuligt at holde HELT pause andre steder end dér;-)

 310. Når jeg skal forkæle mig selv sætter mig med en kop kaffe og en god lydbog eller bog, smækker benene op og slapper af☕️

 311. Jeg smider mig på sofaen og lukker øjnene i 5 min. Jeg sover ikke men det er rart bare at lukke alt ude og bare lige have 5 min for mig selv

 312. Når jeg kommer hjem fra arbejde, laver jeg en kop instant kaffe med mælk. Så sætter jeg mig i sofaen med benene oppe. Bare lige 5 minutter i stilhed.
  Dét er noget der er givet godt ud… for mig ?

 313. Hver morgen (i hverdagene) står jeg op en time før min søn. Jeg laver mig en god kop kaffe, tænder for en god podcast og nyder min tid. Jeg knuselsker min tid om morgnen. Det gør ikke noget at alarmen ringer kl.04.45, for jeg får mig en times kvalitetstid til mig selv og det giver mig overskud til at starte dagen godt sammen med min søn.

 314. Den bedste pause for mig foregår ude i det fri. Jeg stresser fuldstændig af når jeg går tur langs vandet og lukker ned for tankestrømmen og bare er til stede i nuet og lytter til havets brusen og fuglenes kvidren. Det giver så meget mentalt ro og overskud til at møde resten af dagen?

 315. Det er muligt, at det ikke er så sundt, men når jeg gør rent, giver jeg altid mig selv en lille smøgpause på halvvejen, så jeg lige får mod på at klare det sidste også ? det kunne være den cigaret skulle skiftes ud med en kop kaffe ? ????

 316. Jeg sætter mig altid ned med en kop kaffe og holder en pause når jeg kommer hjem fra arbejde. Det er en vigtig pause for mig, da det er her jeg lader op til hvad resten af dagen byder på, f.eks. træning, aftensmad , rengøring, vasketøj m.m.

 317. Før i tiden var jeg rigtig god til at tage en pause med en god bog 😊 det vil jeg gerne gøre igen da det giver en dejlig ro i kroppen. Hvis det var sammen med en god bog ville det bare være et stort plus ☕

 318. Jeg er virkelig ikke særlig god til at holde pauser, men som regel ender jeg med at kikke på Instagram. Jeg burde tage en krop kaffe og læse lidt i en bog, så det vil jeg prøve på ar øve mig i 😄

 319. Jeg holder for få pauser i hverdagen. Jeg vil gerne blive bedre til st prioritere det. Vildt lækker præmie. Hvor ville det være fantastisk at vinde!

 320. Nu jeg er på barsel, foregår mine hverdagspauser på gulvet liggende sammen med min datter på 6 mdr. Hun er så sjov for tiden – griner og fjoller ❤️ Når jeg ikke har barsel, så elsker jeg mine pauser sammen med mine skønne kollegaer på kontoret. Vi mødes altid i kopirummet og sludrer og drikker en kop te/kaffe. Det er totalt ‘forbudt’, men helt perfekt i en travl arbejdsdag.

 321. Jeg ville ønske jeg var bedre til at tage en pause – sådan helt uden at lave noget imens.
  Når alle de små børn i min dagpleje er puttet til middag og der er ro en stund, ja så øver jeg mig i at lave en god kop kaffe og bare lave ingenting i ro og fred. I helt stilhed. Det trænger mit hoved og mine ører til efter en formiddag i fuld fart.

 322. Jeg øver mig i forskellige typer pauser 1) sidde i min gyngestol på terrassen med en kop varm kaffe og se ud på skoven 2) gå mig en tur i naturen 3) bruge min jaderulle og gua sha sten i sofaen til en god film eller serie

 323. En pause for mig, hvor jeg kobler hjernen fra, er at læse på Mofibo eller stene Insta-stories 😍 Nogle gange foregår det på toilettet for at få lidt fred for familien 😂

 324. Jeg holder pause ved at slukke fjernsynet og sætte mig min sofa og bare kigge ud i luften indtil jeg føler mit hoved er med mig igen😊

 325. Jeg elsker udendørs pauser, faktisk bruger jeg løbeture som pause. Det er ikke let at holde pause med 3 børn i familien 🙂

 326. Jeg holder ikke så mange pauser i løbet af en dag. Men jeg elsker når jeg endelig om aftenen, kan slå benene op og nyde en god kop kaffe ☕️

 327. Mine bedste pauser er en gåtur – ud og kigge på fugle! 😁 Det er ren meditation for mig at stå helt stille og betragte rovfuglenes svæven eller ‘dans’ i luften. Jeg tager gerne en kop kaffe med i termokop på turen. Og så bare ud og trække vejret og betages.

 328. Jeg holder pause sammen med en kop kaffe og en god bog ☕️📚 Jeg er gravid, så glæder mig til jeg skal sidde og læse din “40 Uger Inden” sammen med min kaffe 🤩 PS: fedt du er oppe og køre igen 😄

 329. Manden og jeg tager os altid en kop kaffe efter arbejde mens børnene får noget eftermiddagsmad. Vi lægger mobil til side, slukker tv’et og har tid til at kigge hinanden dybt i øjnene. Kaffe skaber bare en afslappet stemning…

 330. Åhh pauser😘 Jeg er faktisk ikke særlig god til at holder pause, til gengæld er jeg mega god til at drikke kaffe.
  Men jeg øver mig i at holde pauser bl.a. ved at lave min bullet journal eller strikke i men jeg drikker kaffe og uden at tænke på noget❤️❤️

 331. Skal jeg holde en lille pause, elsker jeg at sætte mig med en kryds og tværs og fordybe mig i det … eller at gå ned til sundet, tæt hvor jeg bor, og sætte mig på en bænk og kigge ud på vandet 🙂 Måske man kan faktisk kunne kombinere de 2 ting..? Det må jeg prøve. Men ja, det er i hvert fald min måde at holde pause på 😊

 332. Den bedste kaffepause er søndag morgen, -mens alle stadig sover. Pauser i hverdagen er svære at få timet så kaffen rent faktisk bliver til en pause.
  Ellers er pauser for mig en ‘Go bog’ eller en lang gåtur.

 333. Starter dagen med pause. Laver kaffe til mig (eneste kaffedrikker/alt der er varmt drikker i huset) sætter mig i vires stille køkken og nyder roen.
  Når det er hverdag sætter Helmig som regl med ungerne i sengen eller sofaen og læser bog for at falde ned efter job/skole

 334. En pause for mig er når jeg sidder på gulvet med en kop kaffe, imens jeg kan betragte min 15mdr. gammel datter fordybe sig i leg. Der er i sådan en stund fuldstændig ro omkring os og ingen forstyrrende elementer. Det er fantastisk at se hende fordybe og udvikle sig lige der på gulvet foran mig 😍 Det er i dette øjeblik en god reminder for mig, hvorfor en lille pause er så vigtig.

 335. Den bedste pause er den jeg får, når den store er afleveret i dagpleje og den lille tager den første lur i barnevognen. Så har jeg lige et øjeblik for mig selv, hvor det kun handler om at nyde! en varm kop kaffe 😊

 336. Jeg holder pause, når jeg kommer hjem fra arbejde og ud i mit hus i skoven. Her har jeg den bedste plads til pause – i en stol med udsigt ud i naturen🌳🏠

 337. Håndarbejde er min genvej til ro i hovedet. Oftest strik eller hækling. Og jeg har det gerne med i tasken når jeg er ude, hvis jeg får brug for lige at samle mig eller finde fokus

  1. Min veninde og jeg så både dig og Sneglcilles pauseeksperiment på jeres story og vi blev begge vældig inspirerede. Vi har faktisk aftalt at forsøge os på selv samme eksperiment fra på mandag. Jeg har allerede planlagt at jeg vil tillade mig selv at høre enten opløftende musik eller motiverende podcasts i mine 15 minutter. Jeg glæder faktisk ret så meget til at starte projektet på mandag. Tak for en fed blog by the way 🙂

 338. Jeg plejer at gå en tur i den friske luft og dejlige natur, uden mobil og alt muligt andet, for at slappe helt af og lade tankerne få frit løb. Så dejlig og fantastisk fornemmelse bagefter

 339. Ker er mor til to banditter på 3 og 5 år. Det er lige gået op for mig at jeg aldrig holder pause. Hvis jeg sætter mig med en kop kaffe, så kører hjernen med praktiske opgaver indtil jeg føler jeg er nød til at rejse mig og få styr på det. Det bliver ofte lun til en halv kop kaffe. Mit mål er at lære at holde pause og at priotere en pause og en varm kop kaffe!

 340. Min pause… er måske lidt anderledes . Jeg har en travl hverdag,som de fleste og er alene med mine to store drenge. Det kræver altid en solid og god plan,at få sådan en dag,til at hænge sammen på den fede måde,så den bliver dejlig for drengene,men i den grad også for mig.
  Min pause ligger derfor om morgenen. Før alle står op,sætter jeg min alarm 15 min før alt skal gå løs og tager MIN pause. Jeg elsker det. Jeg kalder det min Stilletid. Den første kop kaffe og bare absolut ro i hovedet og sjæl,i 15 minutter. Jeg har altid gjort det og vil altid gøre det. Det er min tid og min kop kaffe .

 341. Tina-tid består meget gerne af Go’morgen Danmark med en kop kaffe mens resten af huset fortsat sover. Jeg drikker altid kun Merrild, så det ville være vildt lækkert at vinde. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 342. Den aller vigtigste pause – er den efter badet om morgenen! Nogle gange er der ikke tid til den inden jeg farer ud af døren og på arbejde, MEN så tager jeg en stor kop kaffe med i bilen. Det er fantastisk… det er helt op til mig selv og mit morgen humør om kaffen skal indtages i ro, med radioen tændt eller med en af mine farvorit sange for fuld skrue ud af højtaleren! I love it!!! ☕️❤️

 343. Det lyder helt skørt, men min pause/forkælelse er det aller første der sker om morgenen.
  Når jeg bliver vækket og trykker på snooze knappen, så bruger jeg de 10 min på at ligge i sengen og lave nogle yoga øvelser.
  Jeg får simpelthen strukket hele kroppen igennem og mine underben og fødder får en gang massage.
  Det gør, at jeg bliver ekstra klar til dagen der venter 👌😊
  KH Tina

 344. Når jeg tager mig en pause fra hverdagens stress og jag, så laver jeg en kop kaffe og sætter mig til at hækle. Det er virkelig en god måde for mig til at få lidt strøm på batterierne igen❤️

 345. Den ultimative pause er et fodbad, men ellers forsøger jeg at sidde og slappe af med en dejlig kop kaffe ☺️☕️

 346. Når min bette pige på 8 mdr. (Korrigeret 5.5 mdr ) endelig sover, eller ikke har brug for at sidde på min arm/mave, så nyder jeg gerne 1 god kop kaffe. For det er de stunder, hvor jeg har tid til at tanke energi op.

 347. Den bedste pause er den tid efter den ene er afleveret i skole, og den anden lige sover en halv time mere i barnevognen😊

 348. Jeg vil dele gevinsten med min familie.
  Min mand elsker en god kop kaffe og mine store børn pepper den op med karamel sirup☕️
  Mine pauser er bedst når familien er samlet♥️

 349. Jeg er i øjeblikket jobsøgende, så jeg vil gerne blive bedre til at holde fri og holde sådan rigtig fri, for jeg er alt for dårlig til at holde pause – jeg kan jo altid lige tjekke min mail og måske der nu renommeet et jobopslag som jeg burde send een ansøgning til.

  Den her konkurrence er en super god reminder til mig selv om at prøve at tage nogle ægte pauser, kun mig og en god kop kaffe ☕️

 350. Når jeg tager en pause, i stilhed, så tegner jeg faktisk, så kan tiden løbe fra mig, det er dejligt også at prøve det.
  Stilheden er faktisk det vigtigste for mig, med to børn en på 3 år og en på 8 mdr er lydniveauet højt det meste af dagen og roen gør mit sind og min krop godt.

 351. Er i Alanya lige nu på 2 ugers ferie. Er ikke så vild med tyrkernes stærke kaffe. Har derfor medbragt et glas Merrild insta kaffe. Uhm kan ikke undvære min Merrild kaffe. Så ude og hjemme er kaffen bedst når den hedder Merrild.

 352. Weekenden er der hvor jeg nyder en god kop kaffe mest. Det er især når min pige spørg om vi skal spille et spil, så sidder vi på gulvet og hygger med spil, snak, grin og kaffe ❤️☕️

 353. Længden på mine pauser er altid usikre, både nu hvor jeg er på barsel (baby sover=pause) og til hverdag som sygeplejerske. Men pauserne indebærer altid at trække vejret dybt, smide fødderne op og nyde lidt ro.

 354. Min kæreste spiller fodbold, og jeg elsker at være med ude og se ham spille. Det er som om det er mit pause spot. Jeg har altid en kop kaffe med mig og en bog eller noget jeg kan sidde og hygge mig med under deres opvarmning, i bilen har jeg fast et “fodbold” tæppe som jeg kan smide på det spot der nu skal være mit pause sted. Når kampen så går igang, føler jeg mig fyldt med energi til at være den opbakkende kæreste ude fra sidelinjen. Min kæreste elsker det, jeg elsker det, og de andre mænd på holdet er misundelige over at deres kærester ikke har det samme engagement for deres fodbold ⚽️ Men hvis nu jeg begynder at tage kaffe med til alle kærester, kan det være de er lettere at få lokket med? 🤔

 355. Den bedste pause er når jeg kommer hjem fra arbejde, og lige tager en pause, hvor jeg nyder en kop kaffe imens jeg lytter og ser på det min familie har gang i. Inden jeg skal handle, lave mad eller lektier med børnene. Og allerbedst er det, når min mand når hjem samtidigt, og vi bare kan være stille og nyde pausen sammen.

 356. Jeg elsker om sommeren og finde et lækkert sted udenfor, fx i skyggen eller tæt vandet og bare kigge på himlen, nyde duftene og lydene der kommer🌞☕️ Her efterår/vinter månederne, nyder jeg at tænde starinlys i min hyggekrog og sidde i min ynglingsstol med tæppe på, ellers sidder jeg ofte på køkkenbordet eller i vores brede vindueskram❄️🌧☕️

 357. Den bedste pause foregår i min lænestol og en kop friskbrygget kaffe i kruset. Her sidder jeg i ro og fred og kigger ud i haven og beundrer årstidernes skiften.

 358. Køber et gammeldags blad, lægger mobilen væk, kaffe, benene op, så er det pausetid 😀☕.
  En anden god pause er også et brætspil el anden leg med børnene ❤️❤️

 359. Hvor ville jeg elske at vinde! Og dermed blive mindet om, hvor vigtigt det er at holde pauser i hverdagen! Lige at stoppe op og mærke efter i sin krop, nyde roen/kaosset – og lade sig rive med af dufte, lyde og andet godt. Om ikke andet så bare for en en kort stund! Det er tid, der er givet godt ud. Men tid, der er så vanskelig at huske på at tage sig 😘

 360. Jeg har lært, efter en periode med stress og depression, og flere psykologbesøg, at værdsætte mine pauser, gerne flere af dem i løbet af dagen.

  På de dage hvor jeg laver mest, har jeg gerne 1-3 pauser, hvor jeg tager mig et glas pepsimax sætter musik på tv’et og ligger mig på gulvet på en madrasligende måtte med lukkede øjne. På den måde får jeg kontrol over min krop og får den indre ro jeg har brug for.

 361. Jeg er ikke selv kaffe drikker men det er min kæreste med stor stil, det ser så hyggeligt ud og jeg tager da også gerne en lille “kaffe” pause når andre skal nyde en god kop kaffe 😊

 362. Mine små mentale pauser i hverdagen er når jeg læser blogs og IG. Her kobler jeg af og lader mig inspirere af andre 👍🏻☕️

 363. Jeg prøver at nuppe en god kop kaffe med benene oppe når min mindste på 6 uger nupper en lur og de to store tvillingepiger på 6 et halvt er i skole. Er ikke så god til at få det gjort, men det lykkes da indimellem 🙈

 364. Lægger al elektronik væk, sætter mig med hunden ved min side, klør den bag ørerne og lader tankerne flyde. Aaaah…… 😊😍

 365. Hygge og afslapning for mig er når jeg lægger neglelak og bestemmer at nu skal det tørre ordentligt og så bare nyder stilhed eller ynglingsmusikken omfavner rummet

 366. Pause er når jeg sætter mig ud i personalerummet på fødegangen, sammen med min kontaktjordemoder og diskuterer faget og fødende over en kop stærk jordemoderkaffe.

 367. Som studerende har man både brug for en masse kaffe, men også i den grad nogle pauser🙈 I mine pauser kan jeg godt li’ at ligge alt elektronik væk, så der er ingen telefoner, computere eller iPads. ☕️☕️

 368. Den bedste pause for mig er,når jeg kommer hjem efter en lang arbejdsdag og smider mig på sofaen, med benene oppe, på med et tæppe og læse en god krimi og naturligvis med en kop kaffe inden for rækkevidde 😉📚☕️

 369. De allerbedste pauser tager jeg udenfor på klipperne i min baghave med udsigt til Nuuks fuldstændig vanvittigt smukke fjorde og fjelde. Her kan min hjerne rent faktisk koble fra og flyde med den blå, grå, hvide verden for mine fødder🌍
  Mine Instagram-knækbrød-med-smør-og-ost-pauser er nu heller ikke værst😉

 370. Laver en kop kaffe, finder bogen frem og kravler sammen i sofaen.
  Især nu i efteråret er det et ritual, at tænde massere af levendelys, mens vandet koger også putte under tæppet og bare lukke verden ude for en stund 💞

 371. Pauser for mig er ALTID lig med kaffe (og chokolade), ofte med iPad og bloglæsning imens. Hvis jeg måtte vælge 3 ting at tage med på en øde ø, ville kaffe være én af dem.

 372. Jeg er nok ikke den bedste til at holde pause i hverdagen, det ville jeg godt kunne blive bedre til… Meeeen til gengæld er jeg rigtig god til at hive en hel søndag ud af kalenderen, hvor dagen foregår i nattøj og blive længe i sengen med en kop kaffe, så slappe resten af dagen med nogle gode serier eller en god bog. Det er en dag hvor man bliver helt ladet op 😍

 373. Så skøn med pause.
  Min bedste pause er når alle mine dagplejebørn er puttet og der er helt ro i huset. ELSKER DET. Så får jeg mig en kop kaffe og så benene op og slapper helt af.. Ingen tv, mobil, bare ro. I Ca 30 min. Love it 🙏

 374. Når jeg skal slappe godt af, sker det på sofaen med et tæppe, en god kop kaffe og så et afsnit Matador…og muligvis et lille stykke chokolade 🙂

 375. Skøøøn præmie 😍🤞🏼
  Jeg er også slem til at stresse, men øver mig i at trække vejret dybt nogle gange om dagen og give mig selv lov til bare at sidde med en kop kaffe og en bog et lille stykke tid hver dag.

 376. Når jeg lige skal have et par minutter for mig selv i en travl hverdag med to små børn og en masse logistik der skal gå op, så finder jeg typisk ro i køkkenet mens børnene leger. Når de er travlt optaget af en leg, kan jeg snige mig ud i køkkenet med en god kop kaffe og evt musik eller en god podcast. Det er perfekt og jeg får lige lidt ro til mig selv.

 377. Pauser er vigtige for mig da jeg ellers kan blive for stresset og pauser er bedst med noget i hænderne endten strikketøjet eller et hækleprojekt. Men en kop med pukka te eller kaffe med havredrik og sidde og kigge ud af vinduet er nu også ret godt og så kan jeg få filosoferet over livet.

 378. Jeg laver et dejligt fodbad, sætter en god playliste på, laver en god kop kaffe, lægger telefonen uden for rækkevidde det er perfekt afslapning..

 379. Elsker når jeg står op i weekenden før resten af familien, og så bare sidde alene med en kop kaffe i sofaen og se et afsnit af min ynglings serie på Netflix ☕

 380. Jeg er den type der ikke holder pause på jobbet… så jeg nyder ekstra meget min lille pause når jeg kommer hjem.. og den består nemlig af kaffe, med mandelmælk og lidt for meget sukker 🤔
  Så er jeg frisk til familien resten af dagen 😊

 381. Hver morgen laver jeg en kop kaffe og går ned på engen med min hund inden jeg skal på arbejde. Det samme gør jeg om aftenen. Det er En fantastisk måde at trække energi ind til dagen på 🙏

 382. Det bedste jeg ved, når jeg kommer hjem fra job som sygeplejerske, er at smide mig på sofaen med en kop kaffe og et varmt tæppe, og enten høre lydbog eller læse en god bog!

 383. Ofte glemmer jeg at tage tid til bare at tænke. Hvis jeg går eller cykler eller lignende har jeg altid musik eller podcast i ørerne, der afleder mine tanker. Men jeg mener, at det er vigtigt at tage sig tid til at lave absolut ingenting en gang imellem og derved trodse følelsen af, at der altid er et eller andet, der kan eller skal gøres. Derfor vil jeg ikke lave andet end at nyde en god kop kaffe og lade tankerne vandre – evt. i nogle smukke omgivelser:)

 384. Som studerende er kaffe dyrt og hvis man vil have god kaffe og stadig få SU’en til at række bliver man nødt til at være kreativ. Derfor er mange af mine kaffepauser hos mor og far, hos venner eller med en kop halvdårlig 5-kroners kaffe fra kantinen på uni. Men pauser skal der til. Så må man vel lide lidt for “skønheden”

 385. Kaffepauser er hellige hos mig og har altid været det, jeg er født i Sønderjylland og har nok mere eller mindre drukket kaffe hele mit liv – kaffepauser er med til at få pulsen ned, kroppen til at slappe af og hjernen til at køle ned.. Efter jeg har fået børn er kaffepausen afblæst – der er altid nogle lektier, en leg eller andet der skal holdes øje med… Din og sneglens pausekaffe har virkelig fået mig til at afprøve konceptet – 15 minutter, bare med min kaffe og jeg – og det er TILTRÆNGT, så tak ❤️

 386. Jeg elsker kaffe! Og jeg elsker pauser. Til tonerne af familie og studier drikker jeg rigtig meget kaffe. Jeg elsker den ultimative pause med kaffe, ro og ingenting. Men dét sker yderst sjældent med to små i huset. Men pauser med familien og kaffe er heller ikke at kimse af. Og heldigvis holder jeg af hverdagen – mest af alt af hverdagen.

 387. Jeg har bedt min mand om at bygge mig et ‘she shed’. Et ‘skur’ jeg kan gå ud i og være alene. Der skal der være en sofa og stakkevis af vattæpper syet af gammelt betræk og ikea dyner. Og derude vil jeg sidde og varme mig på kaffe, høre radio/lydbøger/podcasts og strikke.

 388. Når jeg skal koble helt fra, sætter jeg mig hvor solen rammer eller i stearinlysets skær med en kop kaffe, min notesbog og min pen og så får tankerne lov til at løbe gennem pennen og komme ud som små tegninger, ord og mønstre. Det lyder lidt små tosset, men det er ren terapi for mig.
  Derfor ville det også være fantastisk at vinde et års forbrug af kaffe 😍🍀👏🏼

 389. God læsning og inspiration til at holde pauser. Er jeg nok ikke så god til, men skulle det være rigtig godt ville det være med en god kop chai latte og så i en park eller evt. på min terrasse 😃👍🤩

 390. Hver en slurk af min Merrild kaffe føles som en pause for min sjæl ❤☕ Sted og tid er lige meget, så længe jeg kan drikke min Merrild kaffe, er jeg lykkelig ❤👌😘

 391. Når jeg skal holde pause, hækler jeg på et tæppe, har en lydbog i ørene og så drikker jeg kaffe. Det foregår oftest under et tæppe på min vinduesbænk, ved siden af tre stearinlys. Holder oftest den slags pauser en halv time inden jeg går i seng, eller hvis jeg barf har brug for 5 minutter i løbet af dagen.

 392. Årh jeg vil nyde at nappe et kapitel i en af mine ikke-studierelateret og meget analoge papirsbøger, alt imens jeg drikker en dejlig varm kop kaffe fra Merrild i sofaen med et tæppe over mig ❤️

 393. Hej Cana 🙂

  Hvis jeg er så heldig at vinde al den lækre kaffe, vil jeg overraske og forkæle min søns bedsteforældre

  (dvs dele gaven mellem dem alle), da de alle er super søde til at hjælpe med pasning af ham, når vi har behov for det (uanset om det blot er sjov eller sygdom), og jeg ved, at en lille kaffepause er tiltrængt indimellem, når han passes 😁 Normalt elsker jeg også kaffe, men da jeg er gravid pt, så går der lige lidt, inden jeg får drukket mig igennem et års alm. forbrug 😆

  De bedste hilsner Sandra

 394. Jeg sætter mig ned i mit køkken, smækker benene op på en stol, og så sidder jeg og glor ud på den helt fantastiske natur, der er lige udenfor mit vindue. Bare 7-10 min, en gang om dagen, giver ny energi 👍🏼

 395. Jeg har købt en murbalje i Jem&fix til 34.95. Den bliver fyldt op med varm vand og badeolie. Så putter jeg Elvis Presley på cd’en. Og et godt glas tager jeg med. Så er der dømt hyggetid/pause

 396. Lukker øjenen og forstiller mig at jeg er på Maldiverne.. Jeg gør det mange gange i løbet af dagen, især når jeg prøver bare at få 5, ej det løgn bare 2 min på toilettet uden mine børn hænger i døren..

 397. Jeg elsker at holde pause ved at sidde ude på min altan med en kop kaffe i hånden, mens jeg taler i telefon med et savnet familiemedlem eller veninde <3

 398. Jeg læser til sygeplejerske og mine pauser i mellem, den til tider, tunge læsning, bliver brugt med alverdens ting. Jeg må indrømme, at drømmescenariet jo ville være, at tage en pause væk fra alt og fokusere 100% på mig selv. Men ofte står der lige en opvask eller lign., jeg kunne tage i mine små pauser, med lidt musik i ørene.
  Din udfordring har fået mig til at forsøge, at gøre mine pauser til rigtige pauser! Altså pauser hvor jeg lukker alt ned, drikker en kop kaffe og nyder stilheden, enten i haven eller i vinduet så jeg kan nyde udsigten. Det er svært. Men nøj hvor jeg har det rart inden i bagefter. Jeg er fyldt op med en helt anden og skøn energi, fordi jeg faktisk HOLDER en pause..!

 399. Hmm….det kommer nok an på definitionen af en pause, for det er godt nok sjældent, at jeg laver ingenting.
  Jeg ser dog tv-serier ind imellem, surfer på fB og IG, og i perioder strikker jeg. Ofte laver jeg minimum én ting mere samtidig 🙂

 400. Jeg kan, som så mange andre tror jeg, godt være slem til at komme til at tage en slags skyldsbetonet pause, hvor jeg bare sidder og stener med mobilen, og ikke rigtigt nyde det.
  Så jeg vil gerne være bedre til (og har gjort, denne weekend :D) at tage mig tiden til at læse en fos. Og. Ligesom dig bliver jeg opslugt, og forsvinder et andet sted hen. Og jeg har altid elsket at læse.
  Andre gange, hvis jeg har god tid en dag, og er bevidst om at gøre noget godt for mig selv, så spiller jeg computer. Ofte gerne noget med en god historie 😉

 401. Mine yndlingspauser er dem hvor jeg kommer udenfor. Fx og gå en tur langs stranden – og en kop kaffe i hånden der, ville da lige være prikken over i’et 😄😜

 402. Når jeg tager en pause laver jeg en rigtig god kop kaffe ☕ finder yndlingspladsen i sofaen og så står den på hygge med en god bog, henover sommeren er pauserne og kaffen blevet indtaget i vores dejlige have. Pauserne er ret vigtige for mig, har indimellem brug for at koble helt fra i vores travle hverdag.

 403. Jeg har generelt svært ved at finde ro i livet og være god ved mig selv. Noget som jeg dog altid kan finde plads til at tage mig tiden til er kaffe – god kaffe! Og så vil jeg gerne træne i og blive bedre til, at kombinere det med en god bog eller bare at smide mig på sofaen og være i nuet uden bekymringer …

 404. Pause for mig er vigtigt for at slappe af i hverdagen. Jeg kunne godt tænke mig at være bedre til at tage en pause inden man skal ud af døren om morgenen for at starte dagen godt- selvfølgelig med en kop kaffe ☕️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven