mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

… Næsten klar til skolestart

Særligt i årene hvor jeg arbejdede som jordemoder og ikke just væltede mig i sommerferie virkede somrene altid så frygteligt korte, men nu hvor jeg har et skolebarn som rent faktisk har ferie i hele seks uger i træk, så har jeg helt tydeligt igen mærket hvor lang sådan en sommerferie kan synes at være når den begynder og hvor hurtigt den pludselig lader til at være forbi. Om halvanden uge er det slut med sommerferie og hej til 1.klasse for min lille, store Jens og jeg ved sgu ærligt talt ikke om jeg er klar.

Heldigvis lader Jens til at være meget mere klar end jeg og da vi forleden fik fyldt penalhuset op med nye skrive- og tegnesager stod det ret tydeligt for mig, at han glæder sig.

Det er som om det er nu det for alvor begynder at gælde, det her skoleliv. Han har for længst fået sit skema, med rigtige fag og jeg tænker at det, nu hvor skolen ikke længere primært er legetid og “lær-at-sidde-stille”, er særligt vigtigt, at han har penalhuset fyldt med ting af høj kvalitet. På den måde behøver han ikke at koncentrere sig alt for meget om tørre tuscher og blyanter der knækker konstant, men kan forhåbentligt koncentrere sig om dét der er vigtigt: at lære.

Jeg er gået til klassikeren over skriveredskaber: BIC, som har fået lov til at præge penalhuset både på tuscher og farveblyanter, efter vi har fået et par sæt tilsendt til test derhjemme. (Det forkælede bloggerliv, jeg ved det – men til jer andre kan jeg fortælle at de altså ikke koster alverden, hvis man bor i nærheden af en Bilka hvor de kan købes).

Hvis vi nu lige starter med at snakke lidt om farveblyanterne, BIC Kids Evolution, så er der tre ting ved dem som får dem til at adskille sig fra andre farveblyanter.

– Deres farvetæthed, hvilket betyder at man ikke skal tegne særligt meget eller særligt hårdt med dem for at de giver rigtigt fin farve. På dén måde er de lette at have med at gøre, samtidig med at man ikke bruger særligt meget farve til almindelig farvelægning.

– Angiveligt skulle de ikke knække så let. Det er vildt smart især til farveblyanter til penalhuset, fordi jeg forestiller mig at den slags har det med at blive håndteret lidt voldsomt. I ved, når tasken bliver smidt hen langs gulvet, så skal blyanterne gerne kunne holde, så ikke de knækker hver eneste gang man spidser dem.

– De er meget, meget lette at spidse. Vigtigt!

Tuscherne, BIC Kid Couleur, er selvfølgelig en helt anden snak, eftersom dén slags ikke skal spidses. Tuscherne udmærker sig – udover at være i flotte farver og gode at tegne med, selvfølgelig – ved, at de er lette at vaske af. Sådan helt vildt! Både den ene og den anden af mine drenge “kom til” at tegne på deres hænder, da vi for nogle uger siden sad og tegnede sammen derhjemme og det krævede ikke mere end få sekunder under vandhanen, førend farven blev vasket af deres små bløde fingre, som I også kan se i vores lille video her nedenfor. På pakken til tuscherne står også, at farven skulle gå let af tøj, men det har vi – heldigvis – endnu ikke haft anledning til at teste, så dén del må indtil videre stå uvist hen, meeeen mon ikke man kan stole sådan nogenlunde på hvad der står? Det tænker jeg 🙂

Hvis I har fået lyst til selv at teste tuscherne og farveblyanterne fra BIC, kan I som sagt købe dem i Bilka eller også kan I også skynde jer ind på min instagramprofil, hvor jeg om et par dage udlodder to pakker farveblyanter til hele 10 heldige følgere 🙂

Og når så I har gjort det, så kan I jo overveje at slå et smut ind forbi BICs hjemmeside, hvor de har et “børnehjørne” hvorfra jeg blandt andet har printet drengenes kopier ud. Der findes masser af forskellige motiver, små opgaver og andet sjovt for børnene – det foregår lige HER.

Video HER: https://vimeo.com/280659948

 

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven