mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Nyt liv i stuen med 25% rabat på plakater

Det skulle jo lige akkurat passe, at jeg nåede at bestille nye plakater til min lille stue hjem, førend jeg kunne overbringe den glædelige nyhed om, at jeg har fået en ny lejlighed, som vi flytter ind i senere på sommeren. Først overvejede jeg, om jeg simpelthen skulle gemme dem indtil vi var rykket ind i den nye lejlighed, men på den anden side, så er de jo købt til dén stue jeg har nu og fordi jeg ovenikøbet var så heldig at finde en kode på som gav mig 25% rabat på plakaterne, så var de alligevel så billige, at de godt tåler endnu en udskiftning, hvis det ender med at jeg ikke vil have dem allesammen op at hænge det nye sted. Så nu bliver de testet i den lejlighed vi bor i nu og så må vi se, hvor mange af dem, der får lov til at rykke med videre 🙂

Fordi jeg selv syntes det var så mega nice at shoppe med den der rabatkode, så har jeg faktisk også skaffet én til jer! Den hedder canabuttenschon og giver 25% rabat* hos Desenio til og med på torsdag d. 12.juli.

Èn af de plakater jeg lige nu kan være i tvivl om hvorvidt skal flytte med er for eksempel denne “hangry“-plakat. Jeg synes den er både sej og sjov og i øvrigt helt perfekt, fordi den jo hænger på væggen bag bænken ved spisebordet herhjemme hos mig, men nu den alligevel ikke lige passer ind i min kommende spisestue (for sådan én får jeg faktisk – næsten i hvert fald!), så kan jeg glæde mig over, at den kun kostede mig 59 kroner og 25 øre (med de 25% rabat), hvorfor det altså ikke bliver det store tab, hvis den skal skiftes ud. Nabo-plakaten, Love Neon er jeg mere overbevist om at jeg nok skal finde plads til uanset hvor jeg bor – jeg mener, lyserød kærlighed, what’s not to like? 

Det er i øvrigt altid sådan jeg køber plakater – de plakater, som jeg er usikker på om jeg kommer til at elske, køber jeg i de lidt mindre størrelser, hvorimod de allerflotteste får lov til at komme op i det helt store størrelser. Jeg synes det giver sådan et fint spil, at blande størrelserne på kryds og tværs og på dén måde kan udskiftningen af en enkelt plakat eller farve faktisk også være med til at give alle de andre et helt nyt udtryk, tænker jeg.

Den største plakat, hvor jeg før havde en ballerina hængende, er blevet skiftet ud med “The Doors” som jeg simpelthen synes er noget af det flotteste jeg længe har set. Jeg kan sidde og drømme mig helt væk i fantasier omkring de døre, som minder mig om barndom og græs lige ude på den anden side 🙂

Nogle af jer vil måske også lægge mærke til at jeg faktisk også – selvom jeg har lavet en større udskiftning – bare har byttet lidt rundt på nogle af de plakater jeg allerede havde hængende, som altså også er et ret godt trick til at skabe hurtig og billig fornyelse 🙂 Ja, hvis ikke allerede I skulle være overbevist om det, så lad mig bare lige slå fast, at jeg altså synes at det er ret genialt at indrette sig med plakater, fordi man ingenlunde bliver ruineret af at puste lidt nyt liv i sit hjems gamle gevandter.

*Koden ”canabuttenschon” giver 25% rabat hos Desenio i perioden d. 10. – 12. juli. Koden gælder dog ikke på rammer eller på handpicked-eller collaboration-plakater.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Har lige bestilt de skønneste plakater. Tak for tippet og rabatkode ikke mindst.
    Håber I nyder ferien.❤️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven