mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Her er vores luksushotel på Mauritius

luksushotel mauritius

Det er ved at være den sidste time, inden vi igen sætter kursen mod Danmark og med rygsækken fuld af gode minder, er jeg ved at være klar. For hold nu op, altså, hvor har det bare været en dejlig ferie! På trods af at jeg havde en lille midtvejskrise, så har det virkelig overgået mine drømme med mange kilometer hvide sandstrande og jeg har lyst til at fortælle jer alt om det. For nu, skal det dog ikke handle om det hele, men om dét spørgsmål jeg har fået usædvanligt mange gange i løbet af de seneste par dage. Jeg kan ikke mindes at jeg nogensinde i min karriere som blogger – eller i mit liv i det hele taget – er blevet stillet det samme spørgsmål så mange gange, som jeg er blevet det, siden jeg i forgårs postede en lille video på min instastory, fra det luksushotel, som Simon og jeg netop var checket ind på. Jeg forsøgte at tælle, men da jeg nåede til 200 og spørgsmålene stadig bare tikkede ind, gav jeg op og besluttede mig for at skrive et blogindlæg med fælles svar i stedet 🙂

Spørgsmålet går på, hvilket hotel vi er på, men inden jeg besvarer det, vil jeg gerne lige fortælle jer lidt om hvad det er der er så særligt ved det her sted – som vi i øvrigt har købt (eller altså, lejet) på helt traditionel vi, på præcis samme måde som I også kan gøre det.

luksushotel mauritius luksushotel mauritius

Da vi for nogle måneder siden planlagde turen, besluttede vi os ret hurtigt for at vi gerne ville bo et par forskellige steder i løbet af vores rejse. Først ville vi gerne bo lidt billigere, hvor det primære kriterie var at vi havde en hytte for os selv og at det skulle være tæt ved stranden. Derudover ville vi gerne have nogle dage på sådan rigtigt luksushotel, som vi altså er havnet i nu. Hverken Simon eller jeg har tidligere prøvet at rejse sådan rigtigt luksuriøst, så vi besluttede at gå all in. Altså, indtil det gik op for os hvad dén slags kostede. Manner, der findes nogle vanvittige priser derude og nogle steder kostede de dyreste suiter/villaer op mod 50.000,- pr. nat! Vi googlede i ét væk og blev alle steder ledt ind til de samme 10 luksushoteller, som efter sigende skulle være dem med de fineste faciliteter, men som altså også var helt out of limits på priserne. Vi kiggede lidt på hinanden og besluttede os for at sove på det.

… Jeg sov bare ikke.

Jeg trawlede i stedet internettet for hoteller og lige pludselig var den der! Angsana Balaclava; et luksushotel hvor vi – til en overkommelig pris – kunne få en kæmpe suite med privat pool, spa, badekar, mini-hamam og alt hvad der bimler og bamler. Direkte på stranden, i øvrigt. Jeg siger jer, at her er lækkert (og hvis ikke I tror mig, så stik ind på instagram og se min seneste IG-TV, hvor jeg viser jer rundt). Jeg har aldrig nogensinde før prøvet noget lignende.

luksushotel mauritius

Værelset er vel omtrent på størrelse med min lejlighed hjemme i København (måske endda lidt større), sengen er enorm (og dejlig at sove i), minibaren er overvældende, udsigten til at dø en lille smule over og fordi vi er rejst herned i dét de kalder vinterperioden, hvor luften “kun” er omkring 25 virkeligt behagelige grader hver dag, så er vores private pool sågar opvarmet, så den er lækker og lun at synke ned i.

Det kan noget helt, helt særligt at have “sit eget” lille sted som vi har det her og uden at gå alt for meget i detaljer, så kan jeg da godt afsløre, at det ikke just er tøj vi bruger mest af imens vi er her 😉

Jeg fandt som sagt hotellet ret meget ved et tilfælde og efter lidt yderligere søgning fandt vi det til den billigste pris, ved at booke igennem booking.com i stedet for via hotellets egen hjemmeside. Det kan helt klart anbefales, hvis I også overvejer at rejse hertil, at tjekke priserne dér, for der er altså ret stor forskel på priserne. Vi har lejet den værelsestype der hedder “beachfront pool suite”, hvor vi har direkte adgang til stranden, men jeg tænker faktisk at alle deres pool suites kan noget ret fint.

I kombination med flybilletter (hvor I kan finde de billigste af slagsen HER) er det selvfølgelig en lille smule pricey, hvis man skal bo her i mange dage, men hvis man gør som os og bor lidt billigere i en del af rejsen, så synes jeg faktisk ikke det er så slemt. Især ikke taget i betragtning at vi – udover denne her fuldstændigt vanvittige suite – har fået morgen- og aftensmad og haft fri adgang til alverdens aktiviteter på havet. Vandski, snorkling, sejlture, vandcykler, surfing og alt muligt andet – helt gratis 😀

Jeg håber det var svar på jeres spørgsmål og så håber jeg bare, at I kommer til at nyde det ligesom meget som vi har gjort, hvis I kommer herned. Her er virkelig dejligt.

… Sidste ting: Kjolen, som jeg også har fået ret af spørgsmål på, er fra Nelly og I kan finde den HER. 

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

    1. Ha ha – enten når børnene flytter hjemmefra, eller når der er sparet penge nok op til at de kan komme med? Mine drenge ville i hvert fald ELSKE det her hotel 🙂

    1. Åhhhh, må vi ikke høre om den bungalow i Vietnam? Skal derned til vinter og vil gerne kombinere budget og luksus-overnatninger 🙂

  1. Hejsa, det ser jo fuldstændig fantastisk ud 🙂 Jeg planlægger en tur dertil indenfor nærmeste fremtid. Jeg er i tvivl om stranden ved hotellet er god….Mon du har tid til at fortælle om dine erfaringerne om stranden og om området omkring hotellet ? KH og tak 🙂 Sofie

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven