mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Denne gang skal han med

Selvom vi har vidst det i mere end tre måneder, er det på én eller anden måde alligevel kommet totalt bag på mig, at det faktisk er i morgen vi rejser på ferie. Jeg har haft gang i så mange projekter – senest, at få malet de mørke grå/blå vægge i min lejlighed hvide, så den kan blive klar til de nye lejere, som flytter ind, når sommeren går på hæld – at jeg slet og ret har glemt tiden.

Vi skal op nærmest før solen står op i morgen tidlig og jeg har stadig ikke pakket. Jeg ville sådan set også gerne have barberet ben her til aften. Og have taget et fodbad og i hvert fald have ordnet mine negle, som ser herrens ud, efter at have været med en tur til ringridning. Egentlig ville jeg også gerne have købt en vandfast mascara og nogle nye farveblyanter til drengene, som selvfølgelig også skulle have haft nogle flyvesnacks pakket sjovt ind som en lille underholdende leg undervejs på turen. Der er mange ting jeg sådan set gerne ville have gjort og sørget for inden i morgen, men hvis jeg skal være helt ærlig, så gider jeg ikke. Ikke engang de ting, som ellers sagtens kunne lade sig gøre, hvis jeg bare gad. Benbarberingen, for eksempel.

Jeg kan lige akkurat overskue at jeg – om lidt når jeg er færdig med at bruge jer som en behagelig overspringshandling – skal pakke kufferten færdig, smide lidt strøm på de forskellige elektriske apparater, som kommer til at kompensere for manglende flyvesnacks og nyspidsede farveblyanter og ikke mere end det. Og ved I hvad? Jeg synes faktisk det er helt ok. For vi skal på ferie og vi skal ikke en skid andet, end at hygge os.

Vi skal dase, lege, pjaske med vand og spise paella til frokost og så skal vi sidde på vores terrasse og kigge ud over pool, bjerge og vandet for foden af dem, når dagen går på hæld. Måske skal vi endda forbi dén strand hvor jeg, tilbage i februar, tog billedet som I kan se øverst i indlægget. Dengang sendte jeg billedet hjem til ham, som nu skal med derned og jeg kniber mig i armen og glæder mig. Helt tosseagtigt meget.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven